Napisal/-a nebivedu Pe dec 12, 2003 8:34 am
Hugo ne rabim sovoznika - do takrat, k bo moj avto sestavljen in mašina predelana do konca boš mogoče že imel avto iz delavnice. Upam, da mi bo ratal do naslednjega septembra ali oktobra tok avto poštimat, pa najdt tok sponzorjev, da se bom lahko prijavil na DAKAR. Če ne v 2004 pa v 2005 ali pa še leto kasneje - to mi je že od 17 leta cilj, da ko bom imel možnost grem vozit DAKAR in CAMEL TROPHY.
Zdej sm se prvo odločil za dakar in bom to izpeljal če ne prej pa v treh letih. Potem pa pride na vrsto camel trophy. Ni mi važno kater bom na tekmovanju, važno je samo da avto in jst zdrživa teh hudih 9000km in jih prevoziva, pa tut če prideva dan ali dva za vsemi ostalimi.
Sovoznika že imam, pa support vozilo tudi že, menim se pa da bi mi vojska posodila še en tovornjak TAM 150 - 6 kolesnik - če mi rata da še ta kamion dobim, bo to tut za našo vojsko dobra reklama in za bivši TAM, kjer so delal(al pa jih še delajo) te kamione. Sicer pa tut teli ki so v support teamu dost nastradajo, ker se morjo isto vozit non-stop.
LP
Nebivedu
Old subarus never die, they just get faster!