Omelo je napisal/-a:OK, jst mam Twingca. Kje zaboga se pa pogleda kakšn računalnik maš notr?!?! Men nch jasno spljoh.
MaTy je napisal/-a:Omelo je napisal/-a:OK, jst mam Twingca. Kje zaboga se pa pogleda kakšn računalnik maš notr?!?! Men nch jasno spljoh.
[img]ftp://car-invent.com/twingo.jpg[img]ftp://car-invent.com/twingo1.jpg[/img]
Poglej kje je ECU, upam da si zadovoljen !
Ce ga boš našel in boš pripravljen prit na TUNING si dobrodošel .....
Imamo že iskušnje z TWINGO-m !
Samo prej mi poglej kateri IDENT ima ECU !
LP
Matjaz
G-4S je napisal/-a:Everybody wants to be like VTI.....joke
Ampak da boste imeli na 1.6 mašinah 160 konjev raje pripravite pribl. 1 mio. SITnih.
To ni poceni. Npr. filter na neodvisnih meritvah doprinese 3-6 HP, če je zmontiran tko kot pri meni (v odbijaču, kjer ne sisa vročega zraka). No, to je najmanjši strošek. Potem pa sledijo, celoten izpuh, druge odmične, sesalni kolektor, optimiziranje elektronike, potem pa ne bi bilo slabo vgradit druge bate (po možnosti špic bate) in druge komponente, ki so zmožne zdržati nove obremenitve. No pa smo na ca. 150 konjih. Pa ne pozabit potem še na zmogljivejše zavore in podvozje. Aja, pa treba se je zavedat, da potem avto ni več tehnično izpraven (emisije), več pije in je manj vzdržljiv (še posebaj kakšen FIAT powah, kjer bi dihtunge kar ven metal).
Filter in ausph, doprineseta nekje 10-15HP, potem pa še mal elektronika (to bi bilo nekje 300k SIT)
Suljo je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Everybody wants to be like VTI.....joke
Ampak da boste imeli na 1.6 mašinah 160 konjev raje pripravite pribl. 1 mio. SITnih.
To ni poceni. Npr. filter na neodvisnih meritvah doprinese 3-6 HP, če je zmontiran tko kot pri meni (v odbijaču, kjer ne sisa vročega zraka). No, to je najmanjši strošek. Potem pa sledijo, celoten izpuh, druge odmične, sesalni kolektor, optimiziranje elektronike, potem pa ne bi bilo slabo vgradit druge bate (po možnosti špic bate) in druge komponente, ki so zmožne zdržati nove obremenitve. No pa smo na ca. 150 konjih. Pa ne pozabit potem še na zmogljivejše zavore in podvozje. Aja, pa treba se je zavedat, da potem avto ni več tehnično izpraven (emisije), več pije in je manj vzdržljiv (še posebaj kakšen FIAT powah, kjer bi dihtunge kar ven metal).
Filter in ausph, doprineseta nekje 10-15HP, potem pa še mal elektronika (to bi bilo nekje 300k SIT)
Ja to pa ni glih res da bi mogu dt 1 mio da bi meu 1.6 pa 160 konjou.Jst sm gledu da za mini cooperja tazga k mamo mi ti preprogramerajo ECU in sicer tko da ga ti uzamš vn iz auta in ga pošlš njim oni pa ti preprogramiranga pošlejo nazaj u roku 2h tednov.Nj pa bi iz serijskih 115 km dubu 165 km pa še 2-letno garancijo ti dajo.Cena pa pride okol 200k. tko da pomojem to kr drži![]()
LP
MaTy je napisal/-a:Blink ....
Iz Clio se da nardit kr nekaj stvari .... ampak najpomembnejše je, da mi prosim
pogledaš katero motorno elektroniko imaš!
Po moji evidenci imaš naslednje možnosti :
ECU SIEMENS ali SAGEM z istim IDENtom : S 1153030100 B
ECU SAGEM z IDENTom : SAGEM 7700868294
Blokada naj bi bila nekje okrog 6250 ali 6500 Rpm ! Da se vsekakor prestavit !
Poglej in se odloči !
Lp
Matjaž
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov