ribko je napisal/-a:a je že kdo dau čipirat 2.0 TDI CR pri škodi? kr pr css tuningu je kr velika pridobitev KM iz 140 na 185 pri vseh ostalih pa tam do 170-175km. Zakaj je temu tako?
EDIT: pri mcchip-dkr ponujajo 175KM za 680€ pri css tuningu pa 185KM za 400€???![]()
pskoda je napisal/-a:ribko je napisal/-a:a je že kdo dau čipirat 2.0 TDI CR pri škodi? kr pr css tuningu je kr velika pridobitev KM iz 140 na 185 pri vseh ostalih pa tam do 170-175km. Zakaj je temu tako?
EDIT: pri mcchip-dkr ponujajo 175KM za 680€ pri css tuningu pa 185KM za 400€???![]()
Jaz sem gledal golfa VI z 2.0 TDI 140 ki naj bi imel isti motor kot tvoja škoda in je imel pred čipanjem 137,7hp in 328,8Nm po čipanju 189Hp in 406,8Nm.
ps.: malo poglej pod seznam vozil - predelave
_furby_ je napisal/-a:Konji vedno nihajo od avta do avta. V mojem primeru grejo corsa na okoli 185 - 190 konjev, moja je pa sla preko 200. Kar pise je okvirna stevilka, na valjih po cipanju pa se pokaze realno stanje. Ce je kvalitetno narejena mapa pol ne bo skodlo avtu.
ribko je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:Konji vedno nihajo od avta do avta. V mojem primeru grejo corsa na okoli 185 - 190 konjev, moja je pa sla preko 200. Kar pise je okvirna stevilka, na valjih po cipanju pa se pokaze realno stanje. Ce je kvalitetno narejena mapa pol ne bo skodlo avtu.
ja ki pa delajo kvalitetne mape? ker je tak najbolj zaupanja vreden ka css ma vredu? pa naj mi ne napiše zdej en ko si ga je učiri dau čipirat ampak me zanima če ma nekdo že vsaj en let brez problemov tam čipan avto al pa kjerkoli drugje pa za neko normalno ceno
peroRS je napisal/-a:2.0TDI CR je serijsko precej "zadušena" mašina. Po čipanju se zelo razživi
ribko je napisal/-a:Ja sam z 140km zdrži čipiranje bp al to fejst vpliva na turbno pa šobe al zdržijo. Kr na servisu pravijo kao da ne zdrži pa da pol hit crkne. Sam tak ko sm gledu ko folk čipira cayene pa nove mečke a nevem ka še use pa nove vw passate pa golfe. Kak je pa pol to z prometno?
Patrik_A3 je napisal/-a:ribko je napisal/-a:Ja sam z 140km zdrži čipiranje bp al to fejst vpliva na turbno pa šobe al zdržijo. Kr na servisu pravijo kao da ne zdrži pa da pol hit crkne. Sam tak ko sm gledu ko folk čipira cayene pa nove mečke a nevem ka še use pa nove vw passate pa golfe. Kak je pa pol to z prometno?
đizs..... stari, maš denar za čipanje? Imaš interes? Znaš v google vtipkat css in poiskat telefonsko da jih malo povprašaš?
Pokličeš CSS, greš tja, poveš da ti ga ne odpre do konca ( ker te je strah da bo kaj crknilo) pa se voziš like a boss. kaj je tukaj kompliciranega?
Ampak glede nato koliko imaš negativnosti glede čipanja, je boljše da se izogneš temu pa še dalje voziš na original nastavitvah.
Lp,Patrik
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov