rokbrumen je napisal/-a:croswortha?
si prepričan da to obstaja?... piše se cosworth
rokbrumen je napisal/-a:adis: A ti nekaj povem moj vtis na tebe? Popolnoma kritičn iščeš dlake v jajcih. Ti še nekaj povem po celem dnevu varjenja učeraj z masko, me je vseeno prijelo v oči in vidim skoraj nič. Se opravičujem za napako jo bom popravu upam, da se zdj bolše počutiš ker bol pametnega tako ali tako nimaš za napisat.LP
rokbrumen je napisal/-a:lancia hf: Ti se dost spoznaš o teh zadevah turbo in podobno ne..Se spomneš ko sm omenu da imam doma turbino od Lanci HF turbo,ki je na las podobna turbini croswortha? Ker imam obe samo izpusna ohisja se malo razlikujejo vetrenice pa so enake.
Torej je problem jst sm turbino od croswortha prodal kolegu ki ima crx-ain si je zmontiru to tubino gor ... vse lepo in prav dela lepo, samo en problem ima
, turbina seveda ima notranji wastegate, ko pride na 5.550 mu tlak zacne padat ..in to iz 0.8 bara na 0.5 celo na 0,4skoraj ..zakaj tolko pade??Je turbina premajhna al kaj? Ima pa isi motor not kot jaz 2 odmičn..?
Sprašujem zato ker mi ni logično če ima izpušni del turbina T3 sesalni pač je tut velik ...nebi smel pritisk kar tako hitro padet. Kaj je lahko narobe ali če ni narobe je to normalno?
rokbrumen je napisal/-a:Recmo pr men ne pada boost niti malo in kolega pri civicu 4.gen ima motor 1.6 16v 1odmičn ima t3-t4 turbino pa mu tlak 0,7 bara drzi do blokade lepo, a je možn da ker je stara turbina da je watsegate(activator) slab? Ker se bedn počutim da mu prodam turbino in tlak pade. Sicer nismjst kriv ne samo useen.
adis: Če je pa tako pa hvala in se opravičujem za prejšn post.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost