Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
mevden je napisal/-a:Pozdravljeni!
zanima me če je to res če čipaš motor recimo iz 90 konjev TDI)na 115 tdi, ne more primerjat z originalnim 115 konjskim TDIjem?
Nameravam čipati octavio 1998, 90 konjski tdi, na 115 kot obljubljajo. Kaj lahko pričakujem? Seveda RSR.
Koliko je to realna številka? imamo doma tudi octavio 2005- 105 konjev in se razlika med 90 in 105 konji zelo pozna. Ali bi lahko z čipanjem stare octavije dosegal boljše pospeške od 105 konjske? mogoče ima kdo kakšne izkušnje? se dosti pozna čipanje 90 konjskega tdi - bosch pumpa?
abbe je napisal/-a:sem skoraj preprican.ma 115 tdi octavia vecjo turbino.pa nima bosch pumpe.ma drug nacin vbrizga.
cocan je napisal/-a:Pozdravljeni forumaši.
Sicer zanima me če je že kdo čipal Golf-a IV 1.9 TDI 66kw letnik 1998. kilometri pa se pišejo 110.000?Menda imajo še ti modeli neke druga mašine ,or sem spraševal za P.Box pa so mi dejali da to paše na letnike 2000+.Sicer najbolj me zanima če bi potem avto bil ravnotako poskočen kot očetov Audi kateri ima 115KM?
Pa še eno vprašanje imam.Veliko ljudi mi pravi ko se pripelejm dam da naj avto pustim še kako minutko v prazmen teku da se tlak v turbini normalizira?Je to res pomembno?
Lep pozdrav in hvala za odgovore.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost