rokbrumen je napisal/-a:Zdj pa se en info rabim zdj mu sezuva cevi, prej mi ni zakaj??
BraaZ je napisal/-a::) no da se še jz vklopim v debato...
najprej vprašanje...za kaj sploh "pripravljaš" avto....za drage ?...show car ali za lastno zabavo...??
potem glede posnetkov, slik, dyno grafov, "delanje" t-avtomobilov z občasno dvoumnimi trditvami itd...itd....mislim da se je nesmiselno ukvarjati s tem.
Pohvale za trud, da si se spravil pač ta projekt ampak moje mnenje je da bi bilo veliko bolje da bi ta denar porabil za kakšne drug avto, ker realno gledano 2B ne boš videl in je veliko večja možnost da boš videl uničeno mašino ali pa (upam da ne) resno nesrečo, ki se ne bo končala dobro.Treba je priznati, da avtomobili kot so EVO, Impreza itd itd so narejeni za takšne hitrosti tvoja CRX pač ne. Že veliko nedolžnih voznikov in otrok je nastradalo prav zaradi takih "Turbo" domačih skupaj zmetanih predelav. Zato imamo tudi homologacijo, da bi s tem preprečili "home made" avtomobile. Drugače pa tako "HardCore" predelavo kot jo ti hočeš naresti/si jo naredil...kakrkoli delajo profesionalci z izkušnjami in ne laiki, ki so prebrali knjigo "Turbo za začetnike".
Lp Miha
rokbrumen je napisal/-a:BraaZ: Moj turbo deluje brez problemov pol leta. Pustmo to da je crknla turbina
. Ampak avto na 1.5 bara dela pol leta samo zdj ne ker je crknla pumpa bancinska. In zaradi mene še nihče ni nastradu in tudi ne bo. Lahko noč
rokbrumen je napisal/-a:BraaZ: Moj turbo deluje brez problemov pol leta. Pustmo to da je crknla turbina
. Ampak avto na 1.5 bara dela pol leta samo zdj ne ker je crknla pumpa bancinska. In zaradi mene še nihče ni nastradu in tudi ne bo. Lahko noč
tristan01 je napisal/-a:rokbrumen je napisal/-a:BraaZ: Moj turbo deluje brez problemov pol leta. Pustmo to da je crknla turbina
Temo spremljam že od vsega začetka. Glede na tvoje besedičenje zadnje čase pa me je prav strah se voziti po cesti. Kupil si staro zjahano CRX, jo spravil v približno vozno stanje in motor navil na XXX konjev. Tu gor se hvališ, da je tvoj stroj M, Evo in ne vem kaj še vse killer, zraven pa niti z besedico ne omeniš kaj si naredil za svojo in tujo varnost na cesti. Naslednjič ko se boš s Črnega kala vračal v Koper se malce ozri po sledeh na cestišču in se spomni tistih ki sta pred kake pol leta tekomvala z BMW-ji (enega žal ni več med nami). Resnično si želim da ne boš naslednji med njimi ti, ali da ta tvoj M in EVO killer ne odnese s sabo še koga izmed nas.
Lp Tristan01
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost