cocan je napisal/-a:Že, vendar če praviš da poveća vbrizg nafte potem najbr posledično tudi porabo?Če se motim me popravte.
hippo je napisal/-a:abbe je napisal/-a:ce samo povecas dotok nafte pa nc ne povecas dotoka zraka bo avto bolj kadil
Če bi probal bi videl, tako pa kaj naj ti napišem?!
abbe je napisal/-a:hippo je napisal/-a:abbe je napisal/-a:ce samo povecas dotok nafte pa nc ne povecas dotoka zraka bo avto bolj kadil
men nemores nc rect ker enostavno ne nasedam tem foram da so tuning boxi dobra zadeva.pa ti men lahko 100 napises da to delajo priznani proizvajalci pa da se ne prekine garancija vozila...
nemores ti "spremenit" samo ene parameter pa met optimalno nacino vozilo.un potenciometer k mas tm notr da lazes racunalniku,pa da bc poj narobe kaze...
SAVINJCAN je napisal/-a:se splača čipat audija A4 s 170 konji pri RSR-u? je že kdo čipal ta motor? če se kdo najde naj prosim malo pokomentira razliko
hippo je napisal/-a:abbe je napisal/-a:hippo je napisal/-a:abbe je napisal/-a:ce samo povecas dotok nafte pa nc ne povecas dotoka zraka bo avto bolj kadil
men nemores nc rect ker enostavno ne nasedam tem foram da so tuning boxi dobra zadeva.pa ti men lahko 100 napises da to delajo priznani proizvajalci pa da se ne prekine garancija vozila...
nemores ti "spremenit" samo ene parameter pa met optimalno nacino vozilo.un potenciometer k mas tm notr da lazes racunalniku,pa da bc poj narobe kaze...
Sej sm ti napisal samo enkrat, pa taka reakcija...
HaMzO je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:se splača čipat audija A4 s 170 konji pri RSR-u? je že kdo čipal ta motor? če se kdo najde naj prosim malo pokomentira razliko
od kolega smo čipal a3 isto 170konjskega na 215hp pa okoli 460nm do zdaj mi še ni omenil da bi blo kaj narobe, čipan je od marca naprej.
samo čipano je bilo PRI SKN![]()
rsr pa ponuja okoli 190hp če ti podatki še držijo
cocan je napisal/-a:Sepravi je še zmeraj najboljša rešitev čipanje.Sicer moj avto je že enkrat bik pri rsr servisiran tko da imam 30% popusta će so odločim za čipanje kar pa me potem pride nekje 170€
Vendar se nikakor ne morem odločiti ali bi čipal s to sklopko ali je brezveze sploh kaj delat na taki podlagi kakršni je avto.
ludbe je napisal/-a:ne rabš menjat sklopke, jst sm mel svojga golfa IV 1,9tdi 66Kw čipanga pri rsr-u na 115 konjev, jst sm z njem naredu 80.000kmbrez problemov, pa kolega se še dones voz z njem pa ni nobenih problemov, pa ni bla nobena sklopka menjana.
hippo je napisal/-a:cocan je napisal/-a:Pol bolšje da sploh nč ne "d...m" na tem avtu!
Saj sem ti rekel, daj notri box, ker s tem ne dviguješ pritiska turbine, samo povečaš vbrizg nafte. Prirastek je ravno pravšenj, ne prevelik, tako da sklopka ni preobremenjena... Če pa hočeš več potem pa bo treba avto zamenjat...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost