zoranwagen je napisal/-a:Mad je napisal/-a:kinkyllama je napisal/-a:ok, potem pa na drag in ne poskušat gnat tisoče žejne čez vodo
ne ne bom ker nimam potrebe - če bo želel bo to drugi - Boštjan jaz sem se iz projekta umaknil, ker se mi ne da delat naprej (ne vidim nikakršnega razloga - kar sem imel v planu sem dosegel ) in tudi časa za to nimam ...
...edino opipljivo so časi...kjerkoli postavljeni...tud duheci v turbini nebojo nič pomagali, ker bo turbina prevelika in avto nebo dosegal neke opaznejše čase-žal...a ni blo že 3 leta nazaj rečeno da bo AX hitrejši od naj slovenskega časa???
dokler ne vidim čase je tole pobožne želje...
Z Ax-om Turbo jaz nimam ničesar! ... tisto je projekt čisto tretje osebe - prosim jabolka in hruške niso isto preberi si nazaj celo temo sedaj že drugič razlagam iste stvari ...
Saxo bi pa moral seveda če se bo Boštjan sploh odločil peljati po tem kar sem sam sprobal it nekje okrog 13 sek /400 m cca.- toliko je pokazal, ko smo ga doma sprobali parkrat - ima čisto navadne gume 185/55 R14 stare že ene tri leta gor in sumim, da jih bo Boštjan menjaval za en drag - zato kaj več kot tak čas niti ob najboljši priliki pač ne bo uspel doseči - kar se tiče mene pa itak tudi če ne pelje ... to je njegova volja ...
kinkyllama & Yoni fun club ...