Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad So maj 16, 2009 8:21 pm

kinkyllama je napisal/-a:ok, potem pa na drag in ne poskušat gnat tisoče žejne čez vodo
ne ne bom ker nimam potrebe - če bo želel bo to drugi - Boštjan jaz sem se iz projekta umaknil, ker se mi ne da delat naprej (ne vidim nikakršnega razloga - kar sem imel v planu sem dosegel ) in tudi časa za to nimam ...
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
jannyy
Nov uporabnik

Kraj: Koper okolica

Napisal/-a jannyy So maj 16, 2009 8:21 pm

Zame je pa lih to pravi tuning. Ker človek sam naredi ne pa vozi drugim okoli pol pa se samo frajerišijo okoli avta kaj vse so naredili. Zame je pravi avto tisti ki je narejen pri nas in teh je pa kar nekaj koliko vem.
Slika

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po maj 18, 2009 9:02 am

kinkyllama je napisal/-a:nič ne vzporavam, manjšam tudi te dosežke tule...ni pa potrebno biti zgol zaradi tega ošaben, aroganten, samovšečen....
.
. pa cvilit za vsak dotik

:pray: :tomidelej: :pivo
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Po maj 18, 2009 9:05 am

Mad je napisal/-a:
kinkyllama je napisal/-a:ok, potem pa na drag in ne poskušat gnat tisoče žejne čez vodo
ne ne bom ker nimam potrebe - če bo želel bo to drugi - Boštjan jaz sem se iz projekta umaknil, ker se mi ne da delat naprej (ne vidim nikakršnega razloga - kar sem imel v planu sem dosegel ) in tudi časa za to nimam ...

...edino opipljivo so časi...kjerkoli postavljeni...tud duheci v turbini nebojo nič pomagali, ker bo turbina prevelika in avto nebo dosegal neke opaznejše čase-žal...a ni blo že 3 leta nazaj rečeno da bo AX hitrejši od naj slovenskega časa???

dokler ne vidim čase je tole pobožne želje...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Po maj 18, 2009 4:30 pm

zoranwagen je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:

...edino opipljivo so časi...kjerkoli postavljeni...tud duheci v turbini nebojo nič pomagali, ker bo turbina prevelika in avto nebo dosegal neke opaznejše čase-žal...a ni blo že 3 leta nazaj rečeno da bo AX hitrejši od naj slovenskega časa???

Z Ax-om Turbo jaz nimam ničesar! ... tisto je projekt čisto tretje osebe - prosim jabolka in hruške niso isto preberi si nazaj celo temo sedaj že drugič razlagam iste stvari ...

Saxo bi pa moral seveda če se bo Boštjan sploh odločil peljati po tem kar sem sam sprobal it nekje okrog 13 sek /400 m cca.- toliko je pokazal, ko smo ga doma sprobali parkrat - ima čisto navadne gume 185/55 R14 stare že ene tri leta gor in sumim, da jih bo Boštjan menjaval za en drag - zato kaj več kot tak čas niti ob najboljši priliki pač ne bo uspel doseči - kar se tiče mene pa itak tudi če ne pelje ... to je njegova volja ...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Po maj 18, 2009 5:20 pm

Mad je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:

Z Ax-om Turbo jaz nimam ničesar! ... tisto je projekt čisto tretje osebe - prosim jabolka in hruške niso isto preberi si nazaj celo temo sedaj že drugič razlagam iste stvari ...

Saxo bi pa moral seveda če se bo Boštjan sploh odločil peljati po tem kar sem sam sprobal it nekje okrog 13 sek /400 m cca.- toliko je pokazal, ko smo ga doma sprobali parkrat - ima čisto navadne gume 185/55 R14 stare že ene tri leta gor in sumim, da jih bo Boštjan menjaval za en drag - zato kaj več kot tak čas niti ob najboljši priliki pač ne bo uspel doseči - kar se tiče mene pa itak tudi če ne pelje ... to je njegova volja ...

glede na konje bi moral bit hitrejši jasno ob primerni obutvi in veščem vozniku...mogče sem površnu bral temu a se ne spomnim podatka o navoru...je možno to še enkrat napisat?
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Po maj 18, 2009 7:01 pm

houseboy je napisal/-a:Evo:

Slika

To je to - dve meritve ob normalni nastavitwi WG-a (1.6 bar) in ko ga držijo trije fedri ter turbina polne do nekje 2 bar max ter pri polni moči počasi pada proti 1.8 bar... avto je imel na kamionski vagi v Luki težo brez voznika 836 kg .

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen To maj 19, 2009 9:20 am

impresionira tale graf...sam jest bi res rad čase videl...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica To maj 19, 2009 9:52 am

zoranwagen je napisal/-a:impresionira tale graf...sam jest bi res rad čase videl...

pišuka si zoprn :roll:

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 To maj 19, 2009 10:00 am

juhica je napisal/-a:
zoranwagen je napisal/-a:impresionira tale graf...sam jest bi res rad čase videl...

se strinjam...
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen To maj 19, 2009 10:03 am

Nejko87 je napisal/-a:
juhica je napisal/-a:

se strinjam...

Vrjetno so Galileju podobno govorili...nasvet če nimate kej v zvezi z postom za napisat se ugriznite nekam...tole res nikogar ne zanima...kaka čustva mata do folka na forumu...jst tud nebom o tem kaj si o vama mislim...lep dan obema v vrtcu

mod pa naj briše
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica To maj 19, 2009 10:22 am

Nejko87 je napisal/-a:
juhica je napisal/-a:

se strinjam...

Vrjetno so Galileju podobno govorili...nasvet če nimate kej v zvezi z postom za napisat se ugriznite nekam...tole res nikogar ne zanima...kaka čustva mata do folka na forumu...jst tud nebom o tem kaj si o vama mislim...lep dan obema v vrtcu

mod pa naj briše

lol, a zdej tvoje tezenje tlele na enmu forumu primerjas z dejanji Galileja? ja nic, kaj naj recem, samozavesti ti ne manjka :rofl :rofl :rofl

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen To maj 19, 2009 10:26 am

juhica je napisal/-a:
Nejko87 je napisal/-a:
juhica je napisal/-a:

se strinjam...

mod pa naj briše

lol, a zdej tvoje tezenje tlele na enmu forumu primerjas z dejanji Galileja? ja nic, kaj naj recem, samozavesti ti ne manjka :rofl :rofl :rofl

pejdi jokat mamaaaaaa tale je zopern joooojjjjjj...ustanovite fan club pa bo
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica To maj 19, 2009 10:31 am

juhica je napisal/-a:
Nejko87 je napisal/-a:
juhica je napisal/-a:

se strinjam...

mod pa naj briše

pejdi jokat mamaaaaaa tale je zopern joooojjjjjj...ustanovite fan club pa bo

jokam od smeha k se nekdo na forumu primerja z galilejom :cry

ps: kaj falus te briga kaj si mislim o tebi? ignoriraj pa pejd nazaj tezit madu da ti se zdaj ni postregel s casi... lol

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Sr maj 20, 2009 12:35 am

ampak ta motor pri 4500 vrtljajev ima komaj da 130 konjev.....me prav zanima kake case bi dosegel .....
Slika

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Sr maj 20, 2009 6:49 am

Za vikend bo drag v Zagrebu . Upam, da tokrat utegnem skočiti dol in vsaj nekoliko sprobat čase 8) .

Pa ne se tolk sekirat' ( kregat'), bratje, ... saj bo še vse, ... :-) . Če bomo le mi ;-) .

Lp + Dp do tedajjj, čaw :)

Bošte' + #

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Sr maj 20, 2009 8:45 am

kopron je napisal/-a:Za vikend bo drag v Zagrebu . Upam, da tokrat utegnem skočiti dol in vsaj nekoliko sprobat čase 8) .

Pa ne se tolk sekirat' ( kregat'), bratje, ... saj bo še vse, ... :-) . Če bomo le mi ;-) .

Bošte' + #

A ti bojo dovolili vozit?
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Sr maj 20, 2009 8:49 am

Dariooo je napisal/-a:ampak ta motor pri 4500 vrtljajev ima komaj da 130 konjev.....me prav zanima kake case bi dosegel .....

...gume? štartna elektronika? menjalnik? voznik? podlaga?
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr maj 20, 2009 9:10 am

pišuka si se zapalu k star šporhet :lol: :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Sr maj 20, 2009 9:18 am

kopron je napisal/-a:Za vikend bo drag v Zagrebu . Upam, da tokrat utegnem skočiti dol in vsaj nekoliko sprobat čase 8) .

Bošte' + #

A ti bojo dovolili vozit?

Zakaj mu pa ne bi?
Lp

kovcek
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov