No se opravičujem za napake

, od vsega varjenja čeprav z masko me mal flešira po očeh, me ne pečejo, samo malo meglen vidm tu in tam

. Drugače pa avto dela lepo, sm se zapelju z njim šele zdj

. Prej mi ni ratal ker sm 100 stvari delu se okol avta in zategoval itd. Skratka učinek tega kolektorja .. moja pričakovanja so bila manjša kot sm opazu kako vse skup dela.
Turbina vseeno na istih obratih dobi poln boost, čeprav je dž vni in je potem takoj zakopalo
se nism mogu pošten vozit. Speljevanja so očitno bolša pol manj gasa rabim dat da lepo speljem z mesta, sam motor bol umirjeno dela, se ne zaletava in na mestu ko stoji ko sm opazoval vibracije motorja so parkrat manjše, nevem kako je mogoče ampak res tut razlika prostega teka, dela lepše, avto lepše diha, bol je odziven na gas,racimo, ko sm se vozu 40km/h v 3ji prstavi mimo portoroža je avto lepo šou se ni zatiku kot se je prej. Skratka tudi zvok je precej spremenil bol grogač(grmeč) isti kot evo sound, sj prej je že bil skor ampak zdj je popolnoma enako.
Tudi pri menjavanju in dodajanju gasa je razlika, skratka motor dela leše.
Edino kar me moti je to, da mam downpipe popolnoma zraven hladilnika vode.Sicer voda se nič ne spreminja da se bi zard tega kaj bol grel avto, samo prej je blo lepše. Ampak ok evo še 2 posnetka kak zgleda kolektor v mojem motornem prostoru in zvok na izpuhu:
Posnetka:
Motorni prostor:
http://www.shrani.si/?1V/13Q/2Nh6M369/p1010002.mov
Izpuh - zvok:
http://www.shrani.si/?2I/sw/3wEr3PU6/p1010001.mov
Žal gre avto šele 15ga novembra na 1,5 bara nazaj do takrat mi bo Mitja nabavu večje injektorje in zunanji wastegate ki se ga da lepo regulirat od 1bara do 1.5 bara cca mogoče mal več. Seveda tudi bencinsko pumpo čakamo, tako da počasi se premika use nekam. Do takrat se bom zadovoljeval z 14psi

ali 0.95 bara. Kaj več za po avtu nimam za delat

. Avto je končan kot notranjost in ostalo. "leti je mimo in sm zadovoljen z vsem. Pozimi se mogoče dam na Mugen zgled avta in to bi blo to. Če bojo kake nočne dirkice bom posnel in tukaj mal pokazu, drugače 15ga ko se nardi avto nazaj na 1.5 bara gre na valarje in možno da javno objavim končne konje avta. Več kot to se ga ne bo predelovalo, k večjemu bom nabavu 1 avto in pač delal z njim kar bo pršlo za nardit.