Sebko je napisal/-a:vojkostar je napisal/-a:me zanima če cena pri RSR vključuje tudi meritve na valjih?
Mislm pa da so zdej spremenil in da vklučuje valje. Najhitrejš boš zvedu če jih pokličeš in lepo vprašaš pa je
FlamE#20 je napisal/-a:Zdravo,
jaz pa imam par uprašanj in sicer- v ponedeljek peljem na rsr svojega audija a4 2010 letnik 2.0tdi z 120 konji in 290nm na chiptuning, zanima me pa naslednje- ali ga bojo dal na valarje? koliko so odstopanja od predvidenih konjev (piše da naj bi imel kar 180 km in 390 navora), ter ce se tolliko poveca moc in navor mora biti verjetno kar višja poraba?
hvala za odg,
lp
sašo5 je napisal/-a:FlamE#20 je napisal/-a:Zdravo,
jaz pa imam par uprašanj in sicer- v ponedeljek peljem na rsr svojega audija a4 2010 letnik 2.0tdi z 120 konji in 290nm na chiptuning, zanima me pa naslednje- ali ga bojo dal na valarje? koliko so odstopanja od predvidenih konjev (piše da naj bi imel kar 180 km in 390 navora), ter ce se tolliko poveca moc in navor mora biti verjetno kar višja poraba?
hvala za odg,
lp
zmeni se z Matjažem(tudi tukaj na forumu ima nick) na valje je smiselno dat avto pred čipanjem in po čipanju, da se vidi dejanski prirastek.......drugače pa tvoj motor je enak kot 143 km, le da je tovarniško "prigušen" zato tam dejanskih 160-165km ni problem dobit, navor pa itak, kot so ti povedali....
PS. pri omenjenemu tunerju sem tri svoje avte čipal praktično od prvega dneva("00km") in nikoli ni bilo niti najmajšega problema res pa, da sta bila dva bencinca in en dizel(golfV) sedanjega audija (enak kot tvoj, le da je 143km v osnovi pa nisem, oz. sem zadevo odlašal, ker sem skeptičen zaradi DPF filtra, oz. nekako me slab občutek daje, pa ne zaradi tunerja, ker mu 110% - zaupam(pač najboljši v Slo in širše) ampak nekako zaradi samega avta in posledično vsako leto slabše vgrajenih delov in komponent......
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost