Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe okt 23, 2009 9:58 pm

Mah sj nimas kaj vidt avspuh si ze miljonkrat vidu ;) ni nc posebnga drugače pa motorni prostor se pa vredu vidi tut nč posebnga.

alanq4: Za tebe pa jutr nardim en fotoshoting avta :D..ampak res sam zate ;). LP

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Pe okt 23, 2009 10:33 pm

Do sedaj si imel originalne injektorje in benz pumpo?
RiDe hArD

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Pe okt 23, 2009 10:45 pm

heheh pa še kak video posnemi pri dnevni svetlobi. Kak flyby ali pa 0 do 200 :D
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe okt 23, 2009 10:51 pm

R 43 GT-R : Ne ne kje :D original injektorji niso za niti 200hp. Mislim da so glih za enih 180hp neki takega. Pumpa original premore 300hp, več ne. Mel sm prej na 1.5 bara drugo pumpo notr, in je zadnič nehala delat med štelanjem elektronike zakaj nevem, sicer ni nevem kak denar 120eur je nova samo, vseeno je škoda. Ampak sj do 15.ga novembra bo nazaj kot je blo :). Tko da sm kr srečn :roll: .Sj tut tko ne gre slabo mal bolše kot popolnoma stock EVO, samo pač na 1.5 bre full bolše, še posebi s to turbino k mam zdj bo norišnica :twisted: .

alanq4: Alan kak movie in podobno bo pršu ob kakem lepem vremenu kdaj bom še vidu, če ne pa isti dan ko nardimo avto nazaj na 1.5bara (15.november) in isti dan bo pr ercu na valerjih da vidimo kaj dobimo vn.

Sj neki folka se tuki glasi da bi radi probaval proti meni z 200hp hondicam :roll: nazadnje ko sm probu proti 8.gen type-r am sm na izolski obvoznici pustu za sabo samo za 1/3 obvoznice :roll: . Tak da mii je kr bedn s takimi avti probavat. LoCo je bil pravi da smo probal :). In še bomo ko nardim nazaj kot je bla.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe okt 23, 2009 11:01 pm

rokbrumen je napisal/-a:R 43 GT-R : Ne ne kje :D original injektorji niso za niti 200hp. Mislim da so glih za enih 180hp neki takega. Pumpa original premore 300hp, več ne. Mel sm prej na 1.5 bara drugo pumpo notr, in je zadnič nehala delat med štelanjem elektronike zakaj nevem, sicer ni nevem kak denar 120eur je nova samo, vseeno je škoda. Ampak sj do 15.ga novembra bo nazaj kot je blo :). Tko da sm kr srečn :roll: .Sj tut tko ne gre slabo mal bolše kot popolnoma stock EVO, samo pač na 1.5 bre full bolše, še posebi s to turbino k mam zdj bo norišnica :twisted: .

alanq4: Alan kak movie in podobno bo pršu ob kakem lepem vremenu kdaj bom še vidu, če ne pa isti dan ko nardimo avto nazaj na 1.5bara (15.november) in isti dan bo pr ercu na valerjih da vidimo kaj dobimo vn.

Sj neki folka se tuki glasi da bi radi probaval proti meni z 200hp hondicam :roll: nazadnje ko sm probu proti 8.gen type-r am sm na izolski obvoznici pustu za sabo samo za 1/3 obvoznice :roll: . Tak da mii je kr bedn s takimi avti probavat. LoCo je bil pravi da smo probal :). In še bomo ko nardim nazaj kot je bla.

dj mal to razloz kako lah to trdis ce te je loco dol udaru in to konkretno pa vemo da ma stock evota
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe okt 23, 2009 11:06 pm

abbeL: LoCo nima stock ;) mislim ima original turbino(lepo in veliko) itd ;), samo ima mapiranega upam da veš kaj to pomeni :roll: , in ne nima 290 hp ali 300 hp ima kar veliko več hp ;). In prav je da jih ima :D. Tudi velje injektorje ima ;).Če bo kaj hotu bo že sam povedu.

Je pa možnost da celo proti res originalnem in nič mapiranem evotu probam te dni, samo je jasno da grem naprej v letečem štartu. Ker smo probaval poleti na Koprski A.C. bele barve z črno belim spojlerjem ;).

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo So okt 24, 2009 12:41 am

rokbrumen je napisal/-a: Ker smo probaval poleti na Koprski A.C. bele barve z črno belim spojlerjem ;).

..črna streha?? ..je bla prodana v lj??

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a wuky So okt 24, 2009 1:02 am

RejmiK že neki časa je bla v okolici LJ, zdej bi mogu bit pa prov nekje z LJ, ker od takrat ko je šel z obale proti LJ zamenjal 2 lastnika.

Drgač pa črna streha, črne feltne, ostalo belo seveda.

PS: kar je blo Evo vs CRX si pozabu povedat da smo bli 3 v avtu + komplet menjalnik(cca 50kg) ti pa sam.

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R So okt 24, 2009 3:47 am

rokbrumen je napisal/-a:abbeL: LoCo nima stock ;) mislim ima original turbino(lepo in veliko) itd ;), samo ima mapiranega upam da veš kaj to pomeni :roll: , in ne nima 290 hp ali 300 hp ima kar veliko več hp ;). In prav je da jih ima :D. Tudi velje injektorje ima ;).Če bo kaj hotu bo že sam povedu.

Je pa možnost da celo proti res originalnem in nič mapiranem evotu probam te dni, samo je jasno da grem naprej v letečem štartu. Ker smo probaval poleti na Koprski A.C. bele barve z črno belim spojlerjem ;).

Evo-ti imajo že v osnovi dovolj velike injektorje, tako da, vse kar je treba je le drug remap....
RiDe hArD

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So okt 24, 2009 8:51 am

Jah za evota takrat je bil cel bel in samo zadn lonec je mel da se ga je slisal.

Interscope
Novinec

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Interscope So okt 24, 2009 1:07 pm

Ja pa res... Evo sound, zakon klektor tole!! :tomidelej:

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo So okt 24, 2009 1:26 pm

@wuky : ..zdj kok lastnikov je ta EVO zamenu nwm,wem pa da je zdajsni lastnik moj kolega in da je ta EVO biu deležn ornk obnove oz.je biu opravljen velik servis,ker je biu rahlo "zjahan" :twisted: je pa tak kokr si povedu črna streha in črne felne ..
tko da mislm da ni to ta EVO na katerega @rok misli 8) ,ker ni lih serijski ;)

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So okt 24, 2009 3:09 pm

Jah tale je se zdj v kp, prejle ga je mel moj sosed majo gostilno Pod trto :D, on ga je prodal v KP in še vedn je vidt okoli po KP. Danes sm zamenju 2 objemki so ble bol slabe. Drugače nič novega.Kolektor je lepo spremenil barvo v plackasto vijolo :D.

Na sliki se glih opazi ker je z telefonom slikan :? bom pa posliku z fotoaparatom je res lepa barva.

Slika:

Slika

In seveda danes sm prletu mim policije da se je fajn slišal blow off :D in policaj je vztraju da odprem havbo in jst sm reku da nima kaj tam delat razn št.šasije, ki jo imam pri sedeživ vrezano in v prlažniku jo imam tudi :D, in da je ne morem odpret ker mam blokiran z notranje strani(havbo) :D..seveda dobil sm kazen za pas in 1uro in pol sva se prerekala glede diskov zavornih in xenon luči itd, skratka problem je bil ker nism mel homologacije niti prometne sabo :D. Najprej so hotl uzet tablce pa nism dovolu, in sm klicu mojega očeta da mi pove ali mora policist z mano do doma če zahtevam ali ne da mu pokažem da je vozilo homologirano in seveda je je reku da ne. Torej je blo spet sranje, kasneje je reku da dam tablice dol, sm reku da jih ne morem :D. No pol sta se oba vsedla v avto, neki pogovarjala in sta šla z mano do doma. Doma sem pokazu papirje in seveda je bla tišina malo, kasneje za tem policaj prižge cigaret se z mano začne pogovarjat kako si je on predelu avto kaj use je spremenil in kaj vse je delu in s cem se ukvarja. torej na mojem dvorišču policista debata o predelavi in o mojem avtu :D. Seveda nism pokazu vseen motornega prostora. Edino kar je reku dj te plastike dol pa dj si en pošten motor notr pa te ne bo noben ustavlu :D. Kaj si naj mislim na tole.Seveda smo se potem vsi skup smejal in se dalje pogovarjal.Kasneje sta šla in seveda ne morem vrjet da so tudi taki policisti, pa čeprav mi je prej poćru živce :D.

slika:

Slika
Zadnjič spremenil rokbrumen, dne So okt 24, 2009 3:35 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo So okt 24, 2009 3:31 pm

brez zamere! sam se ti ne zdi da ti zadn lonc mal "toomuch" strli ven :shock: :roll:
drgač si pa meu velko srečo da te ni na izrednega poslau ;) ...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So okt 24, 2009 3:36 pm

RejmiK: Zdj sm dopisu kaj vse se je dogajal :D. Preber, drugače pa lonc jah na sliki smešn zgleda drugače je lepo vni, odvisno s kod ga gledaš, prej mi je sral črno po odbijaču zdj več ne :D. Ja izredni bi lahk bil, samo ga bi odklonu in raje vidu da grejo tablice zaradi T.kita.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo So okt 24, 2009 3:47 pm

rokbrumen je napisal/-a:RejmiK: Zdj sm dopisu kaj vse se je dogajal :D. Preber, drugače pa lonc jah na sliki smešn zgleda drugače je lepo vni, odvisno s kod ga gledaš, prej mi je sral črno po odbijaču zdj več ne :D. Ja izredni bi lahk bil, samo ga bi odklonu in raje vidu da grejo tablice zaradi T.kita.

v usakem primeru,če ti policist odredi izredni teh.pregled,moras avto spravit tja! ..tudi če nočes,ti pokličejo avtovleko in ga prepeljejo do najbilzjega teh.pregleda! ..in potem tam iscejo cis usako napako oz. zadevo ,ki ni homoligirana,da ti ja loh uzamejo tablce,napišejo kazen,ter strošek avtovleke katerega seveda moras ti plačat,v primeru da opravis izredni teh.pregled in ti nic nehomoligiranega nenajdejo potem oni oz. davkoplačevalci plačajo stroške pregleda in avtovleke ;) ...a xenon-e mas homolomo? ..pranje zarometov imaš? ..pa glede odvzema tablc,lahko uporabijo tudi silo,če jih prostovlno nočes dol uzet ;)

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni So okt 24, 2009 3:58 pm

No, zdaj vidiš zakaj imajo boljši športni avti take kolektorje... ;)

Pa toliko si pljuval po meni in ostalih, ko smo ti govorili, da zrihtaj tak kolektor... :roll:

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So okt 24, 2009 4:45 pm

Yoni: Ja zato sms e tudi opraviču usem tukaj v temi in sm ugotovil da kar ste pisal je res in tudi nasplošno je blo res. Zdj morm rečt da t.kit je kot more bit. Nima več pomankljivosti. Mitja mi samo še nabavi zadeve ki jih rabim s to turbino za 1.5 bara pritiska in pol bo zadeva tut končana nasplošno, bo samo še prevozno sredstvo.Neč več GARAŽA PARTY :lol: . Sm že kr mal sit šraufanja in vsega zdj 2tedna ne bo kaj delat, malenkosti bom še naredu in tko.

RejmiK:
Jah pravico imas do odklonitve tehničnega mi je reku oče(je policaj 30let). Tako da s tem se strinjaš da vozilo ni izpavno, in ti avtomatsko odzamejo tablice in pripišejo kazen.

je pa res da če ti do tega pride lahko odregistriraš vozilo in nazaj registriraš stem da na tehničnem moreš mal več kapnit pod rokav ;). To smo delal še leta nazaj tko. Zdj se mi pa iskren povedan ne da več :D.

Evo danes sm še mal posliku mal prej avto in kolektor, sm oblubu fotke da se vid da je moj avto ;). Ker en uporabnik je bil mal skeptičn če je res moj avto na fotkah :lol: .

Slike:

Slika
Slika
Slika
Slika

kolektor zdj se vidi res lepo:

Slika
Slika
Slika

objemke: Svinsko vlke in močne :D

Slika

Aja avto sm potem po odhodu policajev spredn del mal razstavu ker še delam strut bar-e za spredn in zadn konc tako da tole bo še en pridobiček pr avtu. Jih pa delam sam doma. Tako da po navodilih kolega kako se jih nardi da so funkcionalni. Pa še ene zadevce preverjam.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So okt 24, 2009 5:51 pm

Pa ravno tako cev bi rabil jaz kot jo imaš ti zadaj, da bi žleb štukal :lol: Malo heca ;)
Kolektor ti je pa res lepo naredil, tako da vsa čast mojstru.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So okt 24, 2009 7:21 pm

lancia hf: Ne ne tale kolektor sm dobil tak ;). Un k ga je nardil mi ni najbol usec! In tut vprašanje kako bi delu..zato je pršu tale. Pa cevi mam barvane v črno da se jih ne opazi tok :D, čeprav kolektor zdj ne moreš nikakor skrit in turbino tko da je useeno :D.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov