Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW So okt 24, 2009 7:55 pm

Kak si pa odbijac rezal pri izpusnem loncu??
Slika

Uporabniški avatar
Sandi
Novinec

Napisal/-a Sandi So okt 24, 2009 8:10 pm

MatejW je napisal/-a:Kak si pa odbijac rezal pri izpusnem loncu??

To tudi mene zanima :)
drugače pa pohvale za avto je všečen pa še predelan pod haubo! nice 8)
lp,
Sicr bl mal pišm, sm pa skoz tuki

schwinni
Nov uporabnik

Napisal/-a schwinni So okt 24, 2009 8:26 pm

Lep avtek, velik vloženega truda in vse....Koliko pa maš do 100kmh? Brez zamere, ampak M3 E92 lih ne gre slabo glede na moč in navor in me res čudi, da bi tak Crx tako letel......Drugače pa vsa čast za trud in velik sreče s projektom še naprej.

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted So okt 24, 2009 10:08 pm

a to so te po unmu k smo se mi dobil polcaji zaj...... al prej sej ne mors verjet kr take da pokajo polcaji hehe

drgac pa zlo lepa crx res pohvalno Rok :D

pa izpuh mi je tud usec :P

mormo se se kdaj dobit da zapeljes en krog :D
Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So okt 24, 2009 10:12 pm

Jah ko bo avto na 1,5 bar bomo dalje govoril mimo kaj gremo in ne bomo tut posnel ;). Drugače pa ja truda velik denarja tut časa pa mal več kot 2 leti. Kak sm rezu odbijač bolše da ne povem :D mal s z fleksarco rezu okol pa je ratal kr ok..lahko bo bolše samo sj je useen glavn da pod havbo poje kar mora :D. Me videz nit tok ne zanima več, zdj pozimi gre avto v mugen look ali pa celo v stock z type-r podalški ali ivt look v zunajosti, kar kol bom dobil prvo to gre 100% gor ;). Hočem bit čimmanj vpadljiv na cesti in da avto zgleda čimbolj original nazaj :).

most wanted:
Ne to so bli danes pol se eni drugi ko sm prsu do njih z blow om :D hehe drugače pa ja naslednič ko se spet vidmo te zapelem.

schwinni: do 100km/h je zelo težko izmerit je tolko dejavnikov da ti tško povem ko bo šou na valarje bomo vidl. Na cesti pa tško zmerim.Res je preveč dejavnikov ki vpliva na tole.
Zadnjič spremenil rokbrumen, dne So okt 24, 2009 10:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo So okt 24, 2009 10:14 pm

no končno neki pametnega slisat od tebe :P ..joke :D ..drgač pa glej da bos predstavu potek spremembe videza 8)

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted So okt 24, 2009 10:17 pm

most wanted:[/b] Ne to so bli danes pol se eni drugi ko sm prsu do njih z blow om :D hehe drugače pa ja naslednič ko se spet vidmo te zapelem.

hehe ma dobr sam da ni blo kej hujsga ne ubistvu da ni biu ful tecn polcaj ker na izr.tehnicnem bi biu problem ne :?

ja sej k bom kaj v kopru te poklicem da vidmo kako leti raketa
Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So okt 24, 2009 10:21 pm

Bom predstavu, havbo mam že itak od IVT-ja zdj gor, odbijač zadn je doma že 6 mesecev :D, samo spredn dobijač bi rad dobil mugen izgleda pa takole:

http://img348.imageshack.us/i/patbacop42fo8fs.jpg/
http://img141.imageshack.us/img141/3527 ... oc0vb9.jpg
http://www.carbodykitstore.com/images/E ... 0516_b.jpg
http://www.hondatuningmagazine.com/edit ... to_01.html

plačam pošteno tudi če je poliester samo da ga dobim, mislim da bi to bil zadetek v polno in še prostor za IC ima več kot dovolj :D.

Postopek pa bo itak prikazan tukaj.

Študiru sm če tudi pustim te pragove od integre gor, pa dobim samo spredn sobijač od mugna in zadn od ivt ne rabm več nič :D to je to.Avto pustim nizek kot je in mislim da bi bil lep :) . Ampak šele decembra nameravam delat tole.

Dela ni velik oba odbijača pripravim na barvanje, se ju pobarva in se zmontira ni več kot 4dni dela.Dela skor ni čakanja je več, ker ko pobarvaš stoji pa pol še perla mimo ker je avto perla barve itd.. 4dni cca.

Aja luči ostanejo :D ..sam zadne bom še v notranjosti na črn pobarvu :D.

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike So okt 24, 2009 10:42 pm

ej lepi avtek sam zadnji lonec me spominja na:

Slika

Pa lexuske bi dol dal jaz...ampak to sem pač jaz :D

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So okt 24, 2009 10:46 pm

:cry :rofl Ta je pa dobra, pa spet ravno honda :EE
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So okt 24, 2009 11:23 pm

Sram te bodi! Kako si to zrezal okoli lonca? Fuj...

urbi21
Nov uporabnik

Napisal/-a urbi21 So okt 24, 2009 11:58 pm

Se mi zdi,da ma en na honda-forumu takle odbijač tko,da se pri njem pozanimi kje ga je dubu nick ma pa Wido_ se mi zdi ;)

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Ne okt 25, 2009 12:29 am

rokbrumen je napisal/-a:schwinni: do 100km/h je zelo težko izmerit je tolko dejavnikov da ti tško povem ko bo šou na valarje bomo vidl. Na cesti pa tško zmerim.Res je preveč dejavnikov ki vpliva na tole.

Yada yada yada...nalozis brezplačno aplikacijo za iPhone in izmeris. Vsa znanost. Valarji pa ne vem kolk veze imajo s pospeski?

LpF

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Ne okt 25, 2009 1:16 am

Tolk konjeu gume pa najcenejš,sej ni čudn da kople.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne okt 25, 2009 7:42 am

Gume pridejo bolše v novembru z vsem drugem matrialom kar rabimo da damo nazaj avto na 1.5 bara. Drugače mugen odbijač vem kdo ga ima samo ga ne prodaja. Glede odbijača sj se da še lepše odrezat samo to lahk počaka ;).

Glede pospeška bomo merli use skupaj ko bo na 1.5 bara ne da se mi za vsako malenkost merit ;). Pa še gume bojo dobre tako da zdj je resnično brez veze in se mi tudi ne da ;).

Vsi mi govorijo za brezplačno aplikacijo za iphone katera je brezplačna??Ker vse so plačljive pa imam jailbreakan iphone 3g.

Lexuske bojo ostale gor :D.Samo bojo spremenjene.

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Ne okt 25, 2009 10:48 am

za cca 550$ dobis celoten mugen body kit...naroci iz amerike, ali pa iz anglije, racunaj se na postino...mislim da nebi mogla biti veliko...

lp, dominic...

p.s.

http://www.customautotrim.com/bodykits/ ... 1988-1991/

glej zadnje slike...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Ne okt 25, 2009 11:10 am

rokbrumen je napisal/-a:Gume pridejo bolše v novembru z vsem drugem matrialom kar rabimo da damo nazaj avto na 1.5 bara. Drugače mugen odbijač vem kdo ga ima samo ga ne prodaja. Glede odbijača sj se da še lepše odrezat samo to lahk počaka ;).

Glede pospeška bomo merli use skupaj ko bo na 1.5 bara ne da se mi za vsako malenkost merit ;). Pa še gume bojo dobre tako da zdj je resnično brez veze in se mi tudi ne da ;).

Vsi mi govorijo za brezplačno aplikacijo za iphone katera je brezplačna??Ker vse so plačljive pa imam jailbreakan iphone 3g.

Lexuske bojo ostale gor :D.Samo bojo spremenjene.

Poglej temo uporabnika Yagi-san - on ima to aplikacijo nalozeno na svojem iPhonu...pa pardon, mislim, da je placljiva (ampak nek drobiz)...

Gume pa so katere - ne vidim najbolje - Nankang?

LPF

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne okt 25, 2009 1:20 pm

gofra: Ja sj za tisto aplikacijo vem, sj bomo vidl nekak se bo zmerlo kob o na 1.5 bara.

dominic: Hvala za tale info :D . Drugače sm razmišlju da zadn odbijač obdržim ker ni napačn, samo spredn in pragovi tole bom pa menju.

No danes nism v garaži sm pa v nasadu Kakijev ki jih obiramo in zlagamo :), bliža se fešta kakijev tako da na hitro fotkice glih tolko da se vidi kako je.

Slike:

Slika
Slika
Slika
Slika

Sicer to ni del teme ampak tolko na hitro da se vidi ;).

Sm pa že pisu tem ki prodajajo mugen dele tako da vidimo kaj bojo odgovoril :D.

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Ne okt 25, 2009 7:19 pm

Rok ti rabiš facebook ker tole sodi tja :D

dBAss
Novinec

Kraj: Ljubljana
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov