Jasmin_125 je napisal/-a:bluebird je napisal/-a:Če je kdo za čipanje pri RSR-u naslednji teden, naj javi za skupen popust....040-942-221
Jaz sem za čipiranje naslednji teden. Tako da lahko grema skupaj.
tudi jst bi prišel, povejte kdaj greste,...
Jasmin_125 je napisal/-a:bluebird je napisal/-a:Če je kdo za čipanje pri RSR-u naslednji teden, naj javi za skupen popust....040-942-221
Jaz sem za čipiranje naslednji teden. Tako da lahko grema skupaj.
buhti je napisal/-a:Zdravo, mene pa zanima vašo mnenje glede čipanja pri ''avtoelektronika - Črnuče''. Imajo tam tudi profesionalno opremo, pač tako me zanima, je isto kokr RSR? Točno ta konkurenca me pa zato zanima ker lahko dobim en pocen bon za čipanje avtomobila.
Lp, Boštjan
Matjaz46 je napisal/-a:kakšna je cena!
ser76muh je napisal/-a:Matjaz46 je napisal/-a:kakšna je cena!
2 x zanima me ćipanje za MAZDO 6 diesel 120 KM letnik 2005
valle-leon je napisal/-a:Bi šel kdo naslednji teden ????
Dantrell je napisal/-a:Kaj ima kdo izkusnje s cipanjem Golfa 1.9 TDI/66kw/2007...Bi se izplacalo za 25 konjev oditi na RSR/kaksen kandidat za skupinski popust
vojkostar je napisal/-a:še zmer drago če ni meritev pred in po
vojkostar je napisal/-a:novejši letnik komot na 130km
Dantrell je napisal/-a:btw...pa je pametno čipirat Golfa 5 1.9 TDI (66kW)? Sem slišal, da zna potem it kakšna sklopka ipd.?
~toMmy~ je napisal/-a:Dantrell je napisal/-a:btw...pa je pametno čipirat Golfa 5 1.9 TDI (66kW)? Sem slišal, da zna potem it kakšna sklopka ipd.?
...zdaj zaenkrat vse laufa kot urca že kakšnih 60k km, čipan je pa pri SKN-u na 130KM. Avto je decemberski 05 letnik, se pravi 06 modelno leto.
Če nimaš nobenih težav z njim, ga komot daš na cca. 130KM in vozil se boš z nasmeškom na obrazu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov