Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Ne okt 25, 2009 7:29 pm

HAHAHAHA ne me jebat še enga istga kolega mava. :lol:

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne okt 25, 2009 7:36 pm

nightmare: Aja krega :D hehehe, ja vem da sodi tja sm na hitr nalepu glih tolko da se vid da ne lenarm :D.

A kdo ve kak si nabaviš program prek cydie na iphone k si lahk use izmeris od moci dalje...če ve naj na hitr tuki razlož ker en mi je pisu privat pa nism nc steku kaj in kako..hočem free program :D.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Ne okt 25, 2009 8:05 pm

Kje najdeš še čas za fitnes, ko pa cele dneve delaš, al pa šravfaš tole makino?

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ Ne okt 25, 2009 9:31 pm

:D :D lepo lepo :D:D sam to da pa pri nas uspevajo kakiji pa nism vedu.....ali niso bolj "tropsko sadje" oz...rabjo bolj "vroče" pogoje ?? :D :D

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne okt 25, 2009 9:41 pm

Maniak: Jah jst najdem čas za use ;). Glede na to da ustajam ob 6-7ih zjutri spat grem okoli polnoči cca, imam kr veliko ur na razpolago :D. Sicer sm človek ki rad dela vse možno, tako da ni problem.

Braz: Ja je tropski samo na Obali so določeni kraji ki uspevajo zelo dobro. Tako da tudi fešta kakijev je 6.7.8 november vsi trije dnevi so tako da je kr obširno tole s kakiji :D.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne okt 25, 2009 9:55 pm

lenivec: Jst sm na forumu zju3 zgodi okoli 8ih včasih prej včasoh kasnej, potem umes 1x cez dan in zvecer tu in tam uletim pogledat ;). Stem da dostkrat sm kr z iphone-om na netu, ker se mi ne da za comp skakat :D. Mam preveč dela da bi cel dan tukaj bil :D.

Je pa fajn bit v vaši družbi, tako da kar sm tukaj ni potrata časa! 8)

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Ne okt 25, 2009 10:12 pm

lenivec je napisal/-a:
ManIAK je napisal/-a:Kje najdeš še čas za fitnes, ko pa cele dneve delaš, al pa šravfaš tole makino?

kje najde čas za delo in fitnes in šraufanje če pa je skos na forumu :D

x2

Pa ti si pravi j€bo escape... ti bi bil dober za Pimp my ride.
Kaj pa pomenijo tiste kitajske črke na tvojem vratu?
Zadnjič spremenil nevermind, dne Ne okt 25, 2009 10:40 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Ne okt 25, 2009 10:14 pm

The real xzibit... 8)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne okt 25, 2009 10:39 pm

nevermind je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:
ManIAK je napisal/-a:Kje najdeš še čas za fitnes, ko pa cele dneve delaš, al pa šravfaš tole makino?

kje najde čas za delo in fitnes in šraufanje če pa je skos na forumu :D

Kaj pa pomenijo tiste kitajske črke na tvojem vratu?

bi jih tudi ti rad lizal tako kot njegove bejbe? :lol: :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Po okt 26, 2009 8:13 am

lenivec je napisal/-a:
kopron je napisal/-a:Wtf = World Trade Federation ?, ... or maybe World Turbo Fan ? ... or ...

Can we please talk in Slovenian language because here we live ??

Hvala za razumevanje .

Lp + #

can we talk in Slovene language please, because we live here :) če že angleško daj pravilno :P

Good enough, here we are 8)

Lp + #

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Po okt 26, 2009 8:23 am

gofra je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:schwinni: do 100km/h je zelo težko izmerit je tolko dejavnikov da ti tško povem ko bo šou na valarje bomo vidl. Na cesti pa tško zmerim.Res je preveč dejavnikov ki vpliva na tole.

Yada yada yada...nalozis brezplačno aplikacijo za iPhone in izmeris. Vsa znanost. Valarji pa ne vem kolk veze imajo s pospeski?

LpF

... ja, ja, ... jaz sem nalagal tele aplikacije na moj samsung telefon, zadnje 14 dni, pa je samo errrorrr kazalo , ... pa so bile tiste "freeeee" , pa ni nič pomagalo : - (

No, saj imam gor naloženo, , dela pa N-I-Č , heh, eh, ... ne najde ( povezovalnih) "točk", ( nima 3 čiste pike ? ) in zato ne dela nič. Nateg .

Nič od tega .

Samo Valji so res Valji, očitno !

Lp + #

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po okt 26, 2009 8:49 am

Ajde folk dost zajebancije :D hehe mah tattoji samo opisujejo moj kerakter kak sm ..nč kaj posebnega da bi pisal ali brezveznega. Drugače pa ja jst ne ližem tattojev, sicer če bi ga kera baba mela na dober mestu se bi že polizal kot treba drugače pa ne :D.Seveda da bi bila na koncu oba zadovolna :D.

Uporabniški avatar
gashper
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a gashper Po okt 26, 2009 10:18 am

Ste pa zašli iz poti :roll:
[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=27793] [img]http://www.poraba.com/povprecna/27793_2.png[/img][/url]

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Po okt 26, 2009 10:31 am

kopron je napisal/-a:
gofra je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:schwinni: do 100km/h je zelo težko izmerit je tolko dejavnikov da ti tško povem ko bo šou na valarje bomo vidl. Na cesti pa tško zmerim.Res je preveč dejavnikov ki vpliva na tole.

Yada yada yada...nalozis brezplačno aplikacijo za iPhone in izmeris. Vsa znanost. Valarji pa ne vem kolk veze imajo s pospeski?

LpF

... ja, ja, ... jaz sem nalagal tele aplikacije na moj samsung telefon, zadnje 14 dni, pa je samo errrorrr kazalo , ... pa so bile tiste "freeeee" , pa ni nič pomagalo : - (

No, saj imam gor naloženo, , dela pa N-I-Č , heh, eh, ... ne najde ( povezovalnih) "točk", ( nima 3 čiste pike ? ) in zato ne dela nič. Nateg .

Nič od tega .

Lp + #

Sorry za OT (samo sem moral): Ahahahha, Kopron LOL ! Na Samsung si nalagal aplikacijo, ki je narejena za iPhone....ahahaha, pa ne moreš no !! Dynolicius zadeva deluje in to zelo dobro. Lahko si pogledaš v moji temi, da dela....ali se pa drži preverjenih zastonj aplikacij, ki NE delajo ! Ahahaha....
@Rok:Pa, če daš 800€ za aparat, daš pa še 12€ za aplikacijo....sao škrt ne smeš bit :):)

Yagi-san

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po okt 26, 2009 5:25 pm

Ja sm že rešu tole z aplikacijo :D..bom preveru 2 dveh serijskih avtih če je realna in pol na svojem.

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Po okt 26, 2009 5:53 pm

Yagi-san je napisal/-a:
kopron je napisal/-a:
gofra je napisal/-a:

LpF

Nič od tega .

Lp + #

Sorry za OT (samo sem moral): Ahahahha, Kopron LOL ! Na Samsung si nalagal aplikacijo, ki je narejena za iPhone....ahahaha, pa ne moreš no !! Dynolicius zadeva deluje in to zelo dobro. Lahko si pogledaš v moji temi, da dela....ali se pa drži preverjenih zastonj aplikacij, ki NE delajo ! Ahahaha....
@Rok:Pa, če daš 800€ za aparat, daš pa še 12€ za aplikacijo....sao škrt ne smeš bit :):)

Yagi-san

Yagi-san, Koprun je na samsunga nalagal race chrono...beri...kaj je napisal...joj, joj...

drugace pa race chrono deluje cisto lepo, mogoce odvisno od telefona Kopron, si potegnil dol pravo verzijo za tvoj model telefona..??...ker tam na uradni strani imas za izbrat...kteri sy.os je za tvoj telefon...

lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po okt 26, 2009 6:18 pm

Cenim vložen trud in delo :tomidelej:

Toda še vedno se mi Goldoni na drugi sliki zgoraj bolj dopade... :P
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po okt 26, 2009 6:36 pm

Tut men se dopade Goldoni ko vleče namesto mene :D

Sam mal zdj ka je to na facebook...me je dodal 9folka in celo eni iz a.com ???Mislim da kr usi... kakšn je point?

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Po okt 26, 2009 7:13 pm

Slaven si, pa želijo biti tvoji kolegi...

Se boš že privadil :P :lol:
555
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost