Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Kraj: Ljubljana

hey!!

Napisal/-a Subaru Sr mar 19, 2003 10:16 am

Tukaj sem sicer nov, ampak morm priznat, da me je tale tema glede fedrov, amortizerjov zelo pritegnila...ravno jaz sedaj okol gledam za tole...in bolj ko sem bral tole temo, bolj sem si zelel, da bi TwingoSport cim prej povedu za popust :D
tko da ce nimate nic proti, bi se jaz mal teli debati prdruzu...

lp

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr mar 19, 2003 11:01 pm

No, mi te bomo pa toplo sprejeli in v prijetnem duhu nadaljevali debato o sportnosti na cestah. :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Sr mar 19, 2003 11:35 pm

8) najlepsa hvala za lep sprejem... :D

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Če mar 20, 2003 12:09 pm

Pozanimaj se za ta popust ja, pa cimprej v nabavo, ker je res nekaj fantasticnega. Sicer baje mores paziti, da ga ne bos usral. To ti bodo pa itak tukaj na forumu povedal ce je za tvoj avto ali ne. Sam nisem imel pojma. In sem se sele po dogotrajnem ( polletnem ) razmisljanju odlocil in se nisem zmotil. Veliko sem preprasal in poivedoval, ceprav so mi na MPI zagotavljali da je to to - "TAPRAVO". Lega je FENOMENALNA in obenem udobje ne trpi veliko in lahko potrdim to je TO. :wink: Tudi ko zadek vzame, je razlika OCITNA od originalnega podvozja ( testirano vceraj :D v nasi priljubljeni Zali :P ).
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

problemcek

Napisal/-a Subaru Če mar 20, 2003 1:20 pm

jah, jaz sem se že tko zanimu za podvozje za moj avto...in je en problem...vi verjetno vsi mislite, da imam jaz Imprezo (in tud želim si da bi jo imel)...imam pa Legacya karavan letnik 93....in za ta avto je podvozje dobit neki najtežiga....in ko sem končno to zasledu pr Amotizerju, so mi povedal, da bi me to koštal 130k....(Eibach fedri + tam predelani amortizerji + delo + homologacija)....kar se mi zdi pa kr malo preveč....tko da ne vem kako bo šlo tole s tuningom še naprej... :?

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če mar 20, 2003 1:40 pm

Pa sam fedre zamenji, ze to ti ne bo nc jasn k bo avto prliman na cesto. Jah s kompletom je tko: recimo za mojo Hondo je najcnej varjanta predelava amortizerjev in novih sportnih:okol 100.000, pol grejo pa cene sam se gor. Navdni kompleti so tm od 100-160.000+ delo, nastavljive varjante pa nove ne dobis pod 200.000. Tko da jst sm se zdele odlocu da bom sam fedre menju, cez kksn let, ko se bo mal dnarja nabral pa se amortizerje.

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Če mar 20, 2003 2:23 pm

ni slaba ideja 8) ....kje bos pa vzel fedre? Zame pridejo 65k + 10-15k montaza (pr amortizerju)...a kdo kej ve kje bi lahko dobil jaz cenej tele Eibache?? al pa vsaj mal popusta...ker se mi zdi 80k mal preveč...drgač bi pa z veseljem zamenju!!! sam kako je pa pol s homologacijo? A bi jo mogu dat delat če ne bi hotu met problemov ? kaj v bistvu bl pripomore k legi...fedri al amortizerji? po moje fedri bl, ker ma avto nizi tezisce...

lp

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če mar 20, 2003 2:43 pm

Ma jst bom najbrs kr FK pr Pro-carju vzel so dost cnej. Drgac pa mal poklic okol: Vogtland H&R, KW so dost cnej od Eibacha, kvaliteta je pa ista.. Drgac se da tut dost cnej dobit Eibache, sam mors it v Koper po njih. Glede homologacije, jo treba kr nardit, itak dobis od prodajalca vse papirje, pol pa sam na Lpp gres. Zdej tko ce zamenjas se amortizerje, je pol avto kr mal pretrd-ni vec tko udobn.

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Pe mar 21, 2003 8:09 am

v Kopru...kera trgovina pa je tam? ma kdo mogoce stevilko? k jaz sem skor obupal, ker skor nikjer nimajo fedrov zame :cry: zaenkrat sem jih zasledu samo pr amortizerju, tam so pa 65k... :cry:

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Pe mar 21, 2003 9:04 am

dons grem po mojga megana h Turnšku, mi bo dal športne amortizerje noter(firme ne vem, sm skoz mislu d on nima drugih amortizerjov), zrihtu mi je pa foter, k tm pozna enga delavca, pa mi bo cenej zrihtu, pa še mal sm se vrinu, d bo avto do sobote fertih
my ride
Slika

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Pe mar 21, 2003 9:26 am

a fedre maš pa že športne? al si boš dal samo avto stršat in ga ne boš spustu?

lp

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Pe mar 21, 2003 10:31 am

subaru: uno ni cist v kopru, je bl pr ilirski bistrici se mi zdi, tle mas stran

http://www.tp-cars.si

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Pe mar 21, 2003 10:41 am

aha, hvala ti!! :D bom prec preveru ce se da dobit...
Slika

cresh
Uporabnik

Napisal/-a cresh Pe mar 21, 2003 10:48 am

Subaru je napisal/-a:a fedre maš pa že športne? al si boš dal samo avto stršat in ga ne boš spustu?

lp

ne, fedri so serijski in je s spojlerji že tko dost nizek, tko d sm ga dal sam utrdit, d se bo kej ceste držu
my ride
Slika

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Pe mar 21, 2003 11:03 am

aha...ker avto pa sploh mas? Kolk si pa dal vse skup za amortizerje + montaža?
Slika

Škodlivc RS
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Škodlivc RS Pe mar 21, 2003 11:41 am

En lep pozdrau usem, sicer se nismo že en cajt slišal sam sm zdej spet nazaj.
Jest sicer nimam pojma keri fedri so najbol primerni, splioh pa če ne veš kaj bi res rd naredu iz svoje kočije. Sm meu prej octavio pa Vogtland fedre not, no zdej sm meu pa pr t novi Apexa, pa če bi šu še enkrat kupvt sam fedre sigurn neb uzeu Apexa. Sicer bomo pa zdej mau vidl kako se auto drži, k sm glih dobu gevinde KW. Komi čakam da se zapelm en krog.

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Pe mar 21, 2003 1:35 pm

CupraR je napisal/-a:Ma jst bom najbrs kr FK pr Pro-carju vzel so dost cnej. Drgac pa mal poklic okol: Vogtland H&R, KW so dost cnej od Eibacha, kvaliteta je pa ista.. Drgac se da tut dost cnej dobit Eibache, sam mors it v Koper po njih. Glede homologacije, jo treba kr nardit, itak dobis od prodajalca vse papirje, pol pa sam na Lpp gres. Zdej tko ce zamenjas se amortizerje, je pol avto kr mal pretrd-ni vec tko udobn.

sem pisal v to trgovino na primorskem....dobil sem tak odgovor:
"Spoštovani,

Vzmeti za vaš avto je težko dobiti.
Priporočal bi vam da se obrnete na firmo AMORTIZER, Turnšek Drago s.p., iz
Dola pri Ljubljani. Oni vam bodo lahko znižali avto s predelavo obstoječih
amortizerjev in vzmeti.

Lep pozdrav,

T&P CARS d.o.o.
Tomaž"

:?
Slika

cresh
Uporabnik

Napisal/-a cresh Pe mar 21, 2003 5:51 pm

Subaru je napisal/-a:aha...ker avto pa sploh mas? Kolk si pa dal vse skup za amortizerje + montaža?

avto je megane, amortizerje pa vse mi je pa foter častil, tko d ne vem kuk je blo vse skup. morm pa rečt d se kr drži ceste, pa še rdeče barve so (tko k moj avto), je pa un delavc reku d so fedri za pol navoja porezan(porezu jih je prejšen lastnik), to je prbližen 1cm, tko d bom zdej najbrž še nove fedre nabavu, najbrž bojo Apex(30mm)- zaradi cene, pa itak so amortizerji že dost dobri, tko d ni treba da so še fedri t najtabuljš.
my ride
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Pe mar 21, 2003 6:35 pm

cresh je napisal/-a:tko d ni treba da so še fedri t najtabuljš.

Kupis najboljse pa imas udobje in sportnost :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Pe mar 21, 2003 10:43 pm

Subaru je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:Ma jst bom najbrs kr FK pr Pro-carju vzel so dost cnej. Drgac pa mal poklic okol: Vogtland H&R, KW so dost cnej od Eibacha, kvaliteta je pa ista.. Drgac se da tut dost cnej dobit Eibache, sam mors it v Koper po njih. Glede homologacije, jo treba kr nardit, itak dobis od prodajalca vse papirje, pol pa sam na Lpp gres. Zdej tko ce zamenjas se amortizerje, je pol avto kr mal pretrd-ni vec tko udobn.

sem pisal v to trgovino na primorskem....dobil sem tak odgovor:
"Spoštovani,

Vzmeti za vaš avto je težko dobiti.
Priporočal bi vam da se obrnete na firmo AMORTIZER, Turnšek Drago s.p., iz
Dola pri Ljubljani. Oni vam bodo lahko znižali avto s predelavo obstoječih
amortizerjev in vzmeti.

Lep pozdrav,

T&P CARS d.o.o.
Tomaž"

:?

ti mas subaruja, ne? mogoce zato ja..za mojga bravota majo..bi se brez "are" jih narocil so rekl..sam sm bil tok fer, da sm reku, da nej se mal pocakajo..k je pol itak $$ zmankal :D
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov