Nimam kej molcat kakor cresh,saj lahko odkrito povem vsem da sm pridobil v moci!! sam mors vedt da komplet izpuh le nekaj da, od kolektorja naprej sevede

lp venom pa lep vecer!
SubaruFreak je napisal/-a:Zelo lepo zgleda...
Imam pa eno vprasanje: Ali je lonec samo znetan skupaj oziroma ali je notranjost lonca iz inoxa pa je titan samo oblecen cez? Bega me namrec razlicen odtenek barve ovojnega plasca in robnega dela lonca...
Lp
Forsythe je napisal/-a:SubaruFreak je napisal/-a:Zelo lepo zgleda...
Imam pa eno vprasanje: Ali je lonec samo znetan skupaj oziroma ali je notranjost lonca iz inoxa pa je titan samo oblecen cez? Bega me namrec razlicen odtenek barve ovojnega plasca in robnega dela lonca...
Lp
Ja, lonec je samo oblecen v titan, zato je tudi njegov lonec tezji od pravih (v celoti) titan loncev...
Venom: Mas kaki dyno test od prej in potem?:P
cresh je napisal/-a:hemi, moči ni bilo manj, ampak tudi ni bilo več. Je res da tudi pogoji niso bili saj prej je bil ventilator vkljopljen sedaj ni bil. Večjega prirastka moči ni bilo zaradi tega ker je fi 60mm, zaenkrat, še prevelik za moje konje. Lahko bi imel celo izgubo, ker je prevelika cev glede na konje.
@mistervegas, lahko ti dam filmček k sm snemu v tunelu, pa mi daš na net, ker jst nimam firewire kabla in kartice
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov