Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če apr 21, 2005 8:26 pm

hemingway

Nimam kej molcat kakor cresh,saj lahko odkrito povem vsem da sm pridobil v moci!! sam mors vedt da komplet izpuh le nekaj da, od kolektorja naprej sevede :? !ne pa samo zadnji lonec pa koplet potegnjena cev, pa brez kolektorja nimas kej iskat na dyno testu,ce so pridobitve, so zelloo majhne! Aja nism placan za reklamo in je ne delam,pac govorim za sebe in za cloveka ki ga poznam!kokr vem da on ni kr en jebiveter pa nategovalec strank, kakor je en A3M itd.......

lp venom pa lep vecer!

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Če apr 21, 2005 9:28 pm

Zelo lepo zgleda...
Imam pa eno vprasanje: Ali je lonec samo znetan skupaj oziroma ali je notranjost lonca iz inoxa pa je titan samo oblecen cez? Bega me namrec razlicen odtenek barve ovojnega plasca in robnega dela lonca...
Lp
Slika

Forsythe
Nov uporabnik

Napisal/-a Forsythe Če apr 21, 2005 10:23 pm

SubaruFreak je napisal/-a:Zelo lepo zgleda...
Imam pa eno vprasanje: Ali je lonec samo znetan skupaj oziroma ali je notranjost lonca iz inoxa pa je titan samo oblecen cez? Bega me namrec razlicen odtenek barve ovojnega plasca in robnega dela lonca...
Lp

Ja, lonec je samo oblecen v titan, zato je tudi njegov lonec tezji od pravih (v celoti) titan loncev...

Venom: Mas kaki dyno test od prej in potem? :twisted: :P

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Če apr 21, 2005 10:49 pm

Forsythe je napisal/-a:
SubaruFreak je napisal/-a:Zelo lepo zgleda...
Lp

Ja, lonec je samo oblecen v titan, zato je tudi njegov lonec tezji od pravih (v celoti) titan loncev...

Venom: Mas kaki dyno test od prej in potem? :twisted: :P

No to me je zanimalo. Hvala.
Slika

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh So apr 23, 2005 9:35 am

hemi, moči ni bilo manj, ampak tudi ni bilo več. Je res da tudi pogoji niso bili saj prej je bil ventilator vkljopljen sedaj ni bil. Večjega prirastka moči ni bilo zaradi tega ker je fi 60mm, zaenkrat, še prevelik za moje konje. Lahko bi imel celo izgubo, ker je prevelika cev glede na konje.

@mistervegas, lahko ti dam filmček k sm snemu v tunelu, pa mi daš na net, ker jst nimam firewire kabla in kartice
my ride
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ So apr 23, 2005 11:29 am

cresh je napisal/-a:hemi, moči ni bilo manj, ampak tudi ni bilo več. Je res da tudi pogoji niso bili saj prej je bil ventilator vkljopljen sedaj ni bil. Večjega prirastka moči ni bilo zaradi tega ker je fi 60mm, zaenkrat, še prevelik za moje konje. Lahko bi imel celo izgubo, ker je prevelika cev glede na konje.

@mistervegas, lahko ti dam filmček k sm snemu v tunelu, pa mi daš na net, ker jst nimam firewire kabla in kartice

učeri sm te opazovl,sej veš kje drgač pa lep sound! 8)

hemingway
Novinec

Napisal/-a hemingway So apr 23, 2005 2:12 pm

No ja. Sam reku si da je manj konjev ok bili so drugi pogoji verjamem pa da ce bos zamenjel se kolektor da zna biti precej bolje. Drgac si pa uceri lepo letel morm priznat.
- 1. place drag race Koper 402m
- 2. place drag race Ljubljana 201m
- IN 2007 DISQUALIFYED FROM KING OF EUROPE POLLAND BECAUSE OF TECHNICAL PROBLEMS ( Ford fiesta )
- KING OF EUROPE WINNER IN 2009. THANK YOU ALL FOR SUPPORT. WE ARE THE CHAMPIONS! ( Toyota MR2 )

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ So apr 23, 2005 4:16 pm

hemingway je napisal/-a:No ja. Sam reku si da je manj konjev ok bili so drugi pogoji verjamem pa da ce bos zamenjel se kolektor da zna biti precej bolje. Drgac si pa uceri lepo letel morm priznat.

dobr si da zdržiš brez fiste tam!A si kej skaku od živcev :lol: :lol:

hemingway
Novinec

Napisal/-a hemingway So apr 23, 2005 4:45 pm

Ze en mesc me kr zvija ze od pricakovanja...
- 1. place drag race Koper 402m
- 2. place drag race Ljubljana 201m
- IN 2007 DISQUALIFYED FROM KING OF EUROPE POLLAND BECAUSE OF TECHNICAL PROBLEMS ( Ford fiesta )
- KING OF EUROPE WINNER IN 2009. THANK YOU ALL FOR SUPPORT. WE ARE THE CHAMPIONS! ( Toyota MR2 )

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Ne apr 24, 2005 11:48 am

hemingway je napisal/-a:Ze en mesc me kr zvija ze od pricakovanja...

mene tut zanima kako bo to letela ta fjestica :D :D :D
my ride
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov