Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Creed555
Novinec

Kraj: Posočje

Napisal/-a Creed555 Sr maj 25, 2005 7:06 am

Ja zame pride pri RSRu 10kSIT. Drgač je 12kSIT. Če je pa kje ceneje pa kar z besedo na dan.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
puhko
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a puhko Ne maj 29, 2005 5:52 pm

Jas ne poznam nobenga razen RSR, ki bi imel valje!!!!
Kaj to pol pomeni, če je zate 10k, pol je zame tud 10k?? :P :D

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a _spirit_ To jun 07, 2005 4:20 pm

Fantje, jaz grem jutri na čipanje k RSR. Če še kdo namerava čipat, gre lahko z mano, da dobimo še dodaten popust ;) Če je, naj me kontaktira na PS, da se zmenimo.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz To jun 07, 2005 4:45 pm

puhko je napisal/-a:Jas ne poznam nobenga razen RSR, ki bi imel valje!!!!

10k je za tiste, ki imajo njihov produkt. Torej ja...zate tut ;)
Kok je pol vs pršlo čipanje na osebo oz. na avto?

Creed555
Novinec

Kraj: Posočje

Napisal/-a Creed555 To jun 07, 2005 5:00 pm

W|zz je napisal/-a:
puhko je napisal/-a:Jas ne poznam nobenga razen RSR, ki bi imel valje!!!!

10k je za tiste, ki imajo njihov produkt. Torej ja...zate tut ;)
Kok je pol vs pršlo čipanje na osebo oz. na avto?

Ma vsak je dubu 30% popusta ,čipat smo pršli pa 3je. Zej cena je prsla pa razlicno. Odvisno kuk je cena že v osnovi visoka.
Slika
Slika

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz Ne jun 19, 2005 9:59 pm

A je kdo od vas čipal 90km TDI masino in kok se mu je poznalo??
A mislte da je 165000 prevec za čip pri rsr? Vozim pa octavio l. 1997

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Ne jun 19, 2005 10:04 pm

Matjaz je napisal/-a:A je kdo od vas čipal 90km TDI masino in kok se mu je poznalo??
A mislte da je 165000 prevec za čip pri rsr? Vozim pa octavio l. 1997

Po moje se ti splača, ker je avto itak l. 1997 in te chipanje košta sam 60k. Zej pa če si ga do zdej pazu, pa če ga boš še naprej, ne boš mrzlega tišu.... pol nebi smelo bit problema :)

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz Ne jun 19, 2005 10:37 pm

Jah to itaq da ga ne teram ko je mrzu do 2000 obratov max pa se potem pocakam par km ko je cagar ze na 90, in potem vedno preden ga ugasnem cakam cca 4minute....
Bolj me skrbi za tisti del ko je ogret, ker takrat pa ga tišim kr dobr, tud na morje pa nazaj cist do konca na gas...

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Po jun 20, 2005 1:28 pm

Matjaz je napisal/-a:tud na morje pa nazaj cist do konca na gas...

Moja zdrava pamet bi rekla tkole: Zdej je avto serijsko mocen in je predviden tud za take uporabnike k majo gas do podna 100km skupi. Ko bi ga cipal, bi jaz vozil daljse razdalje najvec tok hitro, kot jih zdej, da konstanta obremenitev ne bi presegla maksimalne nacrtovane v tovarni.
Slika

Uporabniški avatar
puhko
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a puhko Če jun 30, 2005 12:14 pm

Mate je napisal/-a:

Moja zdrava pamet bi rekla tkole: Zdej je avto serijsko mocen in je predviden tud za take uporabnike k majo gas do podna 100km skupi. Ko bi ga cipal, bi jaz vozil daljse razdalje najvec tok hitro, kot jih zdej, da konstanta obremenitev ne bi presegla maksimalne nacrtovane v tovarni.

Saj cip tuning ti ne spremeni, oziroma dvigne blokado motorja in stem obratov!!!! :roll:
Men je Clio prej leteu 200 km/h in sedaj ko sem ga cipau mi gre tud tul in nič več!! :-P

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Če jun 30, 2005 12:49 pm

puhko je napisal/-a:
Mate je napisal/-a:

Saj cip tuning ti ne spremeni, oziroma dvigne blokado motorja in stem obratov!!!! :roll:
Men je Clio prej leteu 200 km/h in sedaj ko sem ga cipau mi gre tud tul in nič več!! :-P

hoces rect da imas koncno hitrost pri blokadi motorja ali da po cipanju ostaja moc tvojega motorja enaka ?

lp

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Če jun 30, 2005 1:24 pm

Ziher hoče rečt prvo. ;)
Jest bi pa čez nekaj let prevzel (odkupil) fotrovo 156 2.4 JTD in jo čipal s 176 na predvidoma kakšnih 210 BHP ... A res načeloma kilometri niso problem, če je avto lepo vožen? Ker računam, da jih bo takrat imel okrog 200'000 ... :?

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če jun 30, 2005 1:35 pm

Se baje RSR najprej pregleda avto in vam pove, ce kaj ne stima. Ce je vse ok km niso problem.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Če jun 30, 2005 2:03 pm

a je mogoče poudark na BAJE? :P

Uporabniški avatar
leoncupra
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Koseze

Napisal/-a leoncupra To avg 09, 2005 1:03 pm

sori za offtopic....sam ce je kdo razmislu o cipanju....nej mi prosm sporoci na pm....pa se najdemo mogoce 3je al pa 2 za 20% oz 30% popusta.....
Slika
Black Magic Beeza FR

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL Po okt 24, 2005 2:16 pm

**BumP**

Dons sm biu RSR, čip me pride 132.000 SIT :? tko da..rabm 2 kandidata k bi šla z mano tja, da bomo mel vsi 30% popusta... zdj pa...ma kdo kake kolege,sorodnike....itd.. k bi hotl čipat? ker se res bl splača če nas gre več...
p.s.:Tisti k ste že čipal, od enga kolega sm slišu,da če rečš da ti čipajo brez računa da je pol tut če greš sam 20% dol...je to res? al je mau nabijanja notr :)

lp,maL
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po okt 24, 2005 2:44 pm

vepar je napisal/-a:http://www.chiptuning.com.hr/

:ne :ne
jst bom kr k RSR-u stopu sam da še kaki kilometer pridobim v tujino čipat se mi pa ne zdi lih najbolje prvo kot prvo če hočeš uveljavljat garancijo je jeba drugič pa itak daš tolko za bencin kolikor je razlike v ceni če je sploh kaj cenej na hrvaškem jst vem da bom šel k RSR-u ker se po sloveniji vozi velik avtov z njegovim čipom in še nisem slišu da bi se kdo pritoževal

p.s.:Tisti k ste že čipal, od enga kolega sm slišu,da če rečš da ti čipajo brez računa da je pol tut če greš sam 20% dol...je to res? al je mau nabijanja notr

Zj tle je možno da če ne vzameš računa da je cenej sam kaj pa če boš morebiti hotel uveljavljat garancijo.......če kaj crkne ali gre kaj narobe zj če mi RSR garantira garancijo tut če ne vzamem računa pol ne rabim računa ker on mora pol od računa davk plačat to pa mene sploh ne zanima ali mam račun ali nimam sam mi more zagotovit da mam garancijo tut če nimam računa to bi pa najbolje on sam vedel povedat drgač jst nea rabim računa sam ker je avto nov pa res nebi rad zarad tistih 10ali 15k bil ob garancijo če me razumeš
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe okt 28, 2005 7:14 am

seat: garancija, ki ti jo RSR ponudi je na njegov poseg in ne na avto. Poleg tega, s cipanjem izgubis garancijo na avtomobil, ker je to nepooblascen poseg v avto - seveda, ce na servisu ugotovijo, da je cipan in so potem tecni.

Vsaj jaz tako razumem to garancijo.
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe okt 28, 2005 7:20 am

izgubiš če jo že samo garancijo na motor in sklope motorja ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Pe okt 28, 2005 9:02 am

maky je napisal/-a:izgubiš če jo že samo garancijo na motor in sklope motorja ;)

Se pravi da tudi na pregrešno drago turbino...
Pa upajte da vam ne crkne v garanciji ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov