W|zz je napisal/-a:puhko je napisal/-a:Jas ne poznam nobenga razen RSR, ki bi imel valje!!!!
Kaj to pol pomeni, če je zate 10k, pol je zame tud 10k?? :P
10k je za tiste, ki imajo njihov produkt. Torej ja...zate tut![]()
Kok je pol vs pršlo čipanje na osebo oz. na avto?
Matjaz je napisal/-a:A je kdo od vas čipal 90km TDI masino in kok se mu je poznalo??
A mislte da je 165000 prevec za čip pri rsr? Vozim pa octavio l. 1997
Matjaz je napisal/-a:tud na morje pa nazaj cist do konca na gas...
Mate je napisal/-a:Matjaz je napisal/-a:tud na morje pa nazaj cist do konca na gas...
Moja zdrava pamet bi rekla tkole: Zdej je avto serijsko mocen in je predviden tud za take uporabnike k majo gas do podna 100km skupi. Ko bi ga cipal, bi jaz vozil daljse razdalje najvec tok hitro, kot jih zdej, da konstanta obremenitev ne bi presegla maksimalne nacrtovane v tovarni.
puhko je napisal/-a:Mate je napisal/-a:Matjaz je napisal/-a:tud na morje pa nazaj cist do konca na gas...
Moja zdrava pamet bi rekla tkole: Zdej je avto serijsko mocen in je predviden tud za take uporabnike k majo gas do podna 100km skupi. Ko bi ga cipal, bi jaz vozil daljse razdalje najvec tok hitro, kot jih zdej, da konstanta obremenitev ne bi presegla maksimalne nacrtovane v tovarni.
Saj cip tuning ti ne spremeni, oziroma dvigne blokado motorja in stem obratov!!!!![]()
Men je Clio prej leteu 200 km/h in sedaj ko sem ga cipau mi gre tud tul in nič več!!
vepar je napisal/-a:http://www.chiptuning.com.hr/
p.s.:Tisti k ste že čipal, od enga kolega sm slišu,da če rečš da ti čipajo brez računa da je pol tut če greš sam 20% dol...je to res? al je mau nabijanja notr
maky je napisal/-a:izgubiš če jo že samo garancijo na motor in sklope motorja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov