zoranwagen je napisal/-a:Faaaak kaki pacienti se tu zbirajoLukač edin, ki ve kaj piše...ostali pa v 90% poznate nekoga, ki nekoga pozna, ki vrjetno ma in dela in bo nardil in ni zmeru pa ve in bo zmeru pa ga zanima tak za firbec, če lahko na turbo kadiš pa cena je 10jurjev za 800hp...ajejjjjjjjj
saso_vts je napisal/-a:tko da vse skupi pa nej bi prislo nekje 2000-2500 evrov
saso_vts je napisal/-a:ja zdej sm sele vidu da sm zajebu.
se opravicujem
delo me bo stalo najvec 1000 evrov.
tko da vse skupi pa nej bi prislo nekje 2000-2500 evrov
toni mas pm
LIBERTY je napisal/-a: Pa mi klele pol tezite da treba odstet 10000 EUR. Too much movie for you. Ni vec tko drago.
saso_vts je napisal/-a:kovani bati za saxoja so 900 evrov ce vas ze zanima!!!!
drgac je pa komplet vseh stvari kar jih rabis za turbino nekje 4000-5000 evrov
sam je treba iz anglije narocit
toni se bova raj po pm menila
in k bo(upam da bo)saxo mel turbino boste pa sam![]()
![]()
itak je mal ljudi tuki gor k so pripravljeni kej pomagat oz. sodelovati
greddy je napisal/-a:LIBERTY je napisal/-a: Pa mi klele pol tezite da treba odstet 10000 EUR. Too much movie for you. Ni vec tko drago.
Kje je kdo govoril o 10k EUR?Lepo sem ze povedal na x forumih, more money > more reliability > more powa, in to drzi kot prbito..
Dejstvo je, da boš dal ti za citroenove kovane bate (če se jih sploh dobi) sigurno 1x več kot pa sem jaz dal za hondine, ker se hondini forged deli prodajajo kot kruh in je cena temu primerno nizja..V zanseljivi predelavi je tukaj govora o 5k EUR..Potem pa spet kar želiš recimo LSD za boljšo trakcijo 500 - 1000 eur, elektroniski boost controler 300-400 eur, kvalitetni števci 250 eur/kom, kakšen big brake kit nebi škodil 1000-2000 eur (če govorimo v mejah normale:)) itd itd...
btw, pa najprej razloči pojme v stilu "turbina za saxoja pride"![]()
zoranwagen
Drager je napisal/-a:Sašo, ti zrihtej avto in na koncu pod vsemi raćuni potegni črto ter boš videl koliko te je stalo. Vsekokor pa nebo turbina v avtu iz danes na jutri.
AX turbo ima original bate tako da... Veliko ljudi hvali AX-ov motor ker je zelo trpežen. To lahko govorim iz lastnih izkušenj. Niso same honde avti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov