Cicero je napisal/-a:Sam imam še TDI130 KM s čipom in če želiš, lahko odpeljeva kak drag in bova vidla kateremu od naju štimajo konji. Sem vsak teden v LJ in če si prepričan v tvojih 190 KM, pol te nima bit kaj strah.
Cicero je napisal/-a:Primerjava časov na 400m je brezsmiselna. In prav tako iz tega sklepanje za kolko KM bi naj šlo.
Caterham je napisal/-a:Cicero je napisal/-a:Sam imam še TDI130 KM s čipom in če želiš, lahko odpeljeva kak drag in bova vidla kateremu od naju štimajo konji. Sem vsak teden v LJ in če si prepričan v tvojih 190 KM, pol te nima bit kaj strah.Cicero je napisal/-a:Primerjava časov na 400m je brezsmiselna. In prav tako iz tega sklepanje za kolko KM bi naj šlo.
A to misls drag na 402m? K pol se tvoji izjavi ne ujemata glih dobr...Ce pa mogoce street drag pol pa obvestite kje in kdaj!!
![]()
![]()
LP
ShineR je napisal/-a:to imaš prav da se ne da full sklepat po času na 402m ampak na grobo se pa vseeno da..
sicer pa v bistvu ne rečem da so valarji od CI popolnoma točni ampak sem mnenja da odstopanje ne more biti tako veliko kot je 10% (pa tudi za več % se je že govorilo). odstopanja so pa praktično povsod - pri CI, RSRu, v italiji, avstriji....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov