...ti je rekel da rabi bate nazaj ? Pravi da so še v redu in jih bo če preživijo preizkus spet vzel ... za stroške se obrneš name takoalitako grem enkrat naslednji teden gor Do Mateja R , se lahko dobimo pol na drinku in kaj napišemo rečemo ... L.p. Madkopron je napisal/-a:Meritve naredil včeraj, manjkajo še nadaljni posveti z kooperanti ... verjetno popoldne , ko prispe še Alex in poda še svoje reference , medtem pa še posvet z DrMr, ki šele prihaja na mesto ...
...jaz vseeno rad eksperimentiramDrMr je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...sem izvedel za en motor od pug 806 2.0 TB in malo sem v precepu ker če bo motor v Veneciji pokazal dobro stanje pride za 600 eur 150 osnovnih konjev že v paketu ...
... to mi delaj stari, ne pa diplome...
...torej si bral ? 2.0 t letnik 93 iz Puga 605 2.0 TSVi ... kaj pa o tem praviš mislim da je to isti motor v bazi kot Pug 205 1.9 gti samo menjalnik zaradi zaganjača pride drugačen in tega imam v Sežani pri kolegu verjetno ti v sredo prinesem bat in bomo kaj povedali naprej? L.p. Madkopron je napisal/-a:To mi deli stari, samo diplome so več vredne !!! Če pa veš, da ni nikoli dovolj, bi moral it vsaj na 1,9 motor, da vsaj komu lahko kaj več pokažeš kot pa le povprečje. Aja, pa ko si omenu, 806 T ima le 2 ventila, pri onem batu, od DrMr, od 1,8 L 16V , pa če pogledaš primerjave meritev, vidiš , da so 16v mehkejši, lažji pa zato ker je 16v motor manj obremenjen, že zaradi kompresijskega razmerja in ima tanjše stene . Japanese system 4 lower consumption .
...torej ga lahko stisnem bolj skupaj ... dober podatek ... sam ga sicer nisem videl so mi pa pronesli njegovo gred da vidim če bi se še kaj dalo samo je tipu zvilo gred pa je pol kupil drugo pa še en motor ker tudi njegovi bati so bili lepo sprani od olja in so peli kot lonci od rož in ko je končno zbral vse je zamrznil projekt in premontiral vanj 2.5 TD :P :P :P tu potem pridem jaz na vrstoDrMr je napisal/-a:... 2.0 motor je podoben, ni pa alu ampak gus in zato nima puš...
Chevrolet Beretta GTZ ?...za tisto ki si me vprašal glede drugega medija ... mislim da brez elektronike ne more ker se stvar po ciklusu zapira če greš na star sistem in gre naprej brez nadzora -el.mag. ventilov lahko ustreli v izpušnem kolektorju ... 041/379-365 ...Roby on bo vedel več ... je kolega reci, da sem te poslal ...pa glede srede poizkusil bom vseeno samo sem povozil nekaj in mi je to razbilo servo ... v sredo ob 9 uri peljem popravit ne verjamem da bo končano z Elantro 1.6 pa se mi ne da glih gor vozit bomo prestavili na petek ? :P :P :P L.p. Madkopron je napisal/-a:Evo, ravno prišel iz Kopra, Maxa pa nikjer ... no, so pa vsaj muce v Portorožu ... Rakete zduauajo, folk sam buli , pa še pro-vida me je ustavla na ravbarkomandi, smo se kar lovili po Omv, to je blo čudn,![]()
![]()
![]()
ops: kako tudi ne, ko pa nobenemu jasno kaj bi to lahko bilo ... kera raketa
![]()
![]()
no, Mad se je potem danes tud oglasil, we will see what will be ...counting on best .
......pri zlorabi je 12.3 l na 100 km - plin ali bencin isto dolge poti po avtocesti pri lenobni vožnji 8 lokalno brez nepotrebnih pospeševanj 11 v glavnem beri 12.3kopron je napisal/-a:Lahko tudi v petek, ker čas ne sme biti naša omejitev . Alex pa se navdušuje nad plinom, pravi pa da je za turbo malo bolj komplicirano, ampak bo vseeno najprej poizkusil sam, drugače pa tudi še pozna enega, ( ne vem koga) čeprav ne pozna zadeve v detajle . Mu bom pa podal tole številko, hvala . Bomo poizvedli, kaj je možno narest . Glede moje rakete pa ti lahko povem da je dizel, in ni Chevrolet, bom si pa še naštimal propan + NOS za hude konje, kot se to dela po svetu . Samo moram izboljšat sklopko, ker mi že zdaj ob navoru zadrsi, čeprav je keramična. Pa sem komaj na polovici predvidene moči, ker pri 1,15 bara je bolj žalost in še variabilne turbine nimam , kar je nujno za traktor . Koliko pa imaš ti porabe na svoji raketi ? In koliko ti polni turbina ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov