OK, Omelo je uspešno preživel tehnični pregled.
Torej... Če mene prašate je to totalna bedarija. Najprej sm pršu tm ob 7h, ko sm bil tut naročen. Grem not, povem ženski za pultom kdo sm, pa reče kaj mam s sabo. Ji dam en kup papirjev... potrdilo o vgradnji amortizerjev, tuv za feltne, tuv za fedre. No to je blo to. Pa nekej fotokopira, pride nazaj pa reče: "to bo 7500". Unu, ok. Kul, ke na forumu so me prestrašl da bo 12
No pol se zapodim v avto, kr se je vrsta že premaknila... tm me en tip z avtom vred postran nagne, prepiše mere iz gum, pa znake iz fedrov. Pol neki odzadej gleda... neki okol avta hod, neki piše.... kr nekej. Dobim list nazaj, pa piše Izpuh X. A mrš u 3pm si mislm. Me spusti, grem naprej. Pol reče, naj grem vn, da bo on naprej pelou... unu ccccccc. Ok naj ti bo, ke ti narava ni lepote dala

zapelje v une valarje, pa mi podrajsa s sprednjim odbijačem. Grrrrr. No stestira bremze. Mi da une pildke, jst vs vesel, da je konc (ura je bla 7:30) hočm že vn odletet, pa reče, okol pa na desno v vrsto. A?????!!!!! Kaj to vrsto ke že 20 minut na mestu stoji?!?!?!?!
f***, ura 8:10, se kolona končno premakne do vrat... Čakamo 10 minut, spet en avto. Pa čakamo še 15 minut pa spet en avto. In pol pazi to. Tm se mi trije mehaniki igrajo PASIANSO!! In kljub moji jezni faci, ke so jo opazil, nadaljujejo. En špila, dva navijata. Mi pa čakamo!!! In pol, da je merca polna (po 20 minutah igre), njegov LOW IQ, končno pride do konca. Z obema rokama u lft skoč pa reče: "YEEESSS". Una dva se mu pa klanjata. Bi skor živčn zlom dubu. Ampk glede na to da sm mel punco zravn, sm bil še nekako strpen. No pol on 8:52 sm bil jst na vrsti. Pridem tja, tip nekej gleda, praša kaj je z auspuhom. Ja kaj, gor ga mam. No po parih minutah mu dopovem da mi ne gleda čez odbijač in da jst nimam kej narest. Pol neki fedre gleda, neki enga mojstra pokliče, pa gleda gume, tuv. Ura 8:57 in prav: "Dobite po pošti, naprejjjj..."
XYZ??
A ko vs j**e, dijo.Važn je da dobim po pošti.
In smo se lepo odpravl v Fazer blatnike širt.
Pridem tja, je bil sicer 20 minut zaposlen, pride do mene pa prav da bolj ne bo šlo, kr se lahko pleh zlom na notr. Ja šit ne. Kr je mel prejšn tedn Twingota z 17" gumami, 195/40!!!!!! Amen. Kako tistih 1149 ccm z 43 kw vleče 17" gume sploh nism hotu prašat. No in pol smo se odločil za rezanje. Ugotovil smo da mi guma notr drajsa, tko da smo dal distančnike. No zdej mi na zunej ne drajsa več, mal se sliš da not pošlajsa, ampk to res tisto 0,1 mm.... Tko da sm zadovoljen. Twingo se lahko spet vozi čez gričke in doline.
End of story