Recimo da ga grem sem čipat, potem pa na Avtoelektroniko na merjenje moči

Fora je v tem da boš edino tako siguren kolikšen je prirastek (če te to zanima seveda). Na valjih ti lahko serijski pokaže 10konjev več ali manj, zato se gre pri tej primerjavi. Kar nekaj na pamet govorit je bv. Jest valjem bolj malo verjamem, ker sem videl relativno velike razlike na dveh različnih valjih, pa ne samo v moči ampak tudi v krivulji in vrtljajih pri katerih je bila max moč in navor.blackmagic je napisal/-a:Zakaj bi bilo brezveze ? Zdaj mam 120 KM. Avto relativno nov (2006) torej verjetno ni kaj manj. V bistvu me zanima samo prirastek moči .
Pa če nas gre več na merjenje je tudi ceneje.
Recimo tole si mislil: http://www.dp-engineering.nl/static/img ... no_800.jpgvojkostar je napisal/-a:glede valjev je itak cela zgodba,
japonce sm gledov kako so avto gor direkt našravfal dyno namest prednjih koles
nevermind je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Pri teh chip tuningi imajo v tisti uri oz dveh toliko zasluška kot eni ki delajo več kot en mesec. Če je ceneje ni nujno da je slabo. Moj oče ima bravota dizla 150km čipanga na 195km in 400Nm za 260eur in ima to že dobre dve leti oz 70kkm in nima nobenih problemov. Avto gre res dobro, ker passat z 170km kar pošteno ostane zadaj
Če ni skrivnost, kje je čipal?
nevermind je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Pri teh chip tuningi imajo v tisti uri oz dveh toliko zasluška kot eni ki delajo več kot en mesec. Če je ceneje ni nujno da je slabo. Moj oče ima bravota dizla 150km čipanga na 195km in 400Nm za 260eur in ima to že dobre dve leti oz 70kkm in nima nobenih problemov. Avto gre res dobro, ker passat z 170km kar pošteno ostane zadaj
Če ni skrivnost, kje je čipal?
vojkostar je napisal/-a:pri meni gre za starejši avto tako da se je dalo več ali manj vse poštimati od zaščit dovoda za gorivo, sklopke,...
sicer pa se nov avto absolutno da na valerje po tuningu, tu se en splača šparat 300 e če si že za avto dal 10k
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov