Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe sep 11, 2009 9:18 pm

Yoni: Ne bomo spet sli na zajebancije ne?Nima smisla, pač avto gre vredu kako gre in to je useeno. Glavno je da dela in da sluzi kokr sluzi.

v glavnem za 1x sm dobil info kar sm rabu tako da se slisimo enkrat oktorba - novembra.LP

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Pe sep 11, 2009 9:59 pm

Si že nabavo 4x4? Kak gre?

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Pe sep 11, 2009 10:14 pm

Je nabavu ja in tudi namonitral vse v 45minutah :D .
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe sep 11, 2009 10:19 pm

sam res teli konji niso nikjer omenjeni.a bi hotu recmo vaj okvirmo povedat.
a=130-200
b=200-230
c=230-260
d=260 pa naprej
ce pa noces o stevilkah pa mogoce kaksen video kjer se bol konkretno vidi stevec...
ker bi res rad videl kako avto gre,ker sm tok dvomil da bo kaj iz tega pa vid da neki pa je ratal
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 12, 2009 5:55 am

abbe: odgovor je d (zadni odgovor) ...več pa res ne želim govorit... posnetek bo proti koncu mesca ko mi preveri elekroniko ker je blo dost stvari spremenjenih in mu zmankuje bencina. Pa nočem da mi raznese motor.Drugače pa z eno malo turbino kot je recimo kkk k03 al pa kkk k04 dobis lepe konje vn z kkk k03 mislim da cca 220 maximum baje da 240.. z kkk k04 to ko ima kolega v ttju pa baje prides do enih 270 ali celo kakih 290...vse je odvisno tudi od drugih stvari kako in kaj. Mislim da sm zdj biu dovolj jasn.

RENO911: Jah ce sm 2 dni nazaj spraseval za 4x4 nevem kako bi ga lahko ze meu na avtu???

mire: Hehe ta je dobra, če bi bl tok enostavn :D.. pol neb meu sam 4x4 :D

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a pocesnkII So sep 12, 2009 6:23 am

abbe je napisal/-a:sam res teli konji niso nikjer omenjeni.a bi hotu recmo vaj okvirmo povedat.
a=130-200
b=200-230
c=230-260
d=260 pa naprej
ce pa noces o stevilkah pa mogoce kaksen video kjer se bol konkretno vidi stevec...
ker bi res rad videl kako avto gre,ker sm tok dvomil da bo kaj iz tega pa vid da neki pa je ratal

odgovor je A ker z to tvojo turbino ki jo mas gor ni moc spravit vec iz nje, je pa res da mas navora veliko zato se ti zdi da mas tut konjev vec
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 12, 2009 6:31 am

pocesnkII: na zacetku sm mel turbino majhno gor ker smo probaval ce bo motor zdrzal in sm mel 212konjev in 320nm navora, potem se zamenju turbino in sm mel se vec konjev... zdj mam kombinacijo dveh turbin in je odprta na 1.5 bara skor na 1.6 ...Tko da mislim da vem kaj imam na svojem avtu ;). Sicer se pa ne mislim kregat kolko konjev imam zdj, na zacetku je bla turbina kkk k03 gor z njo sm mel 212 konjev ...ni slaba turbina.Potem sm hotu dat takoj za tem kkk k04 gor kot jo ima kolega v ttju pa je reku da ni bistvene razlike... Tolko o tem ;)... dalje pa kar se je delal pa žal ostaja vse v avtu.
Pa s turbino kkk k03 bi bil takrat odgovor B ;).LP

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 12, 2009 8:21 am

Yoni: No drugače nekok študiram na tale diferencial da bom nabavu nasledni mesec, sicer bo neki stroška ampak moč ostane ista...Kaj ti praviš?Pa gume dobre gor ...maš kake izkušnje katere so dobre za naše ceste?
Zadnjič spremenil rokbrumen, dne So sep 12, 2009 9:36 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni So sep 12, 2009 9:34 am

Zdej sem mal počekiral tvojo zadnjo temo na honda forumu.... :lol: :lol: :lol:

Sklopko najprej poštimaj....

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 12, 2009 9:37 am

Yoni: Sm že :D. Sklopka je zdj druga notr, orignal mi jo je pojedl ko sm 4ič na polno pohodu :(.. Zdj je prava notr, stage 4.

Obljubim pa da bom dal en posnetek ko preverimo elektroniko in to bo od 0-100 in od 0-200 ... Serijski CRX naj bi mel brez katalizatorja 7.3sec. do 100 zdj kolko rabim do 100 nevem... samo pomoje je malo bolse...samo moc zgubim pr speljevanju zard kopanja :(.

Seveda bo tudi edini forum ki bo imel posnetek od moje honde kolko gre od 0-100 in od 0-200..Ker drugi pač ne razumejo da ne želim točne konje izdat. Mogoče pa tudi tukaj dan nov graf moči ko zdj nastelamo elektroniko. Ampak ne obljubim.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So sep 12, 2009 11:52 am

kaj te je sram povedat dejanske konje? :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 12, 2009 12:01 pm

Patrik_A3: Ne hehe samo če jih bom želel jih bom pokazu z grafom ko porihtamo elektroniko ker je blo precej sprememb na avtu v zadnjem mesecu.Ker me firbec matra kak bo razlika z vsem kar sm naredu. LP

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni So sep 12, 2009 12:02 pm

Ne tako dolgo nazaj si pisal da je elektornika porihtana... Kaj zdaj? Je al ni?

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So sep 12, 2009 1:10 pm

Če seštejemo vse tvoje topice skupej, kaj vse si že probu pa kaj vse ti je že raznesl, si pomojem v tega CRX-a zmetu približno 60k eurov (čist subjektivna ocena, sam poslušam buče), od tega pa nismo vidl nič razn kreganja. Dej že en video gor kako pocs enga evota pa bo mir. Ce rabs pomoc pr snemanju videota se lah pa zmenmo pa gres proti men probat, bos mel dobr video za na a.com
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 12, 2009 1:13 pm

Yoni: Ja zdj zadn tedn ko smo nardil kolektor in se rej sm postelu izpuh in ene stvari bol zatesnil mi turbina prevec polni in treba spet stelat use skupaj. Ker nocm da gre kaju zrak. Bo pa prot koncu mesca nastelana se 1x sicer lahko se vozim samo normalno nesmem stiskat ker ce ne lahko zacne klenkat motor.

LoCo:
In kaj ti voziš? Oktobra lahko enkrat posnameva kak posnetek ni problema. Drugače pa ja na začetku je blo neki težav zaradi neprevidnosti. Zdj je uredu samo zdj ko sm naredu kolektor in izpuh pa zastesnil stvari malo drugače je druga pesm in mi more pogledat elektroniko ker mi prevec fila in tut ni dobro za motor more razmerja vidt..LP

Ti vozis evolution 8.? Kolko konjev?Kake barve?
Sm dostkrat v Lj, zato me zanima pa se res lahko dobiva kako rečeva pa malo probamo, sm takoj za ;).

Drugače pa ja zmetau sm pa enih realnih 10.000eur v tem letu..presno leto pa za felge in ostalo barvanje in amontizarji in ostalo pa je slo tut en lep kupcek..lahko bi že kak dobr serijski avto kupu samo ni point v tem. Tut tale je zdj kot nov.

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni So sep 12, 2009 1:49 pm

No pa dej kako sliko tega kolektorja no, da vidmo kaj ste spravli skup...

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So sep 12, 2009 2:21 pm

rokbrumen je napisal/-a:LoCo: In kaj ti voziš? Oktobra lahko enkrat posnameva kak posnetek ni problema. Drugače pa ja na začetku je blo neki težav zaradi neprevidnosti. Zdj je uredu samo zdj ko sm naredu kolektor in izpuh pa zastesnil stvari malo drugače je druga pesm in mi more pogledat elektroniko ker mi prevec fila in tut ni dobro za motor more razmerja vidt..LP

Ti vozis evolution 8.? Kolko konjev?Kake barve?
Sm dostkrat v Lj, zato me zanima pa se res lahko dobiva kako rečeva pa malo probamo, sm takoj za ;).

Zdej vozim evo 9. Serijski, 280 konjev, samo izpušni lonec ma zamenjan.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare So sep 12, 2009 2:26 pm

Prou dve turbini ste dal gor al sm narobe prebrau?

Uporabniški avatar
bostjanITR
Nov uporabnik

Kraj: Valhalla

Napisal/-a bostjanITR So sep 12, 2009 3:10 pm

Loco, pa športni filter si pozabu :lol: :lol:
ITR ~241 NA hp built/tuned by TUNERC-sold in Austria
Civic EG6 195 NA hp tuned by TUNERC-sold
what next?

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So sep 12, 2009 5:15 pm

Yoni: Kolektor je skrivnost :D.. ker ni lep ma zdj usaj dela kot treba :D... oblike je iste samo notr je bil rezan in smo nardil 2 kanala drugace spodn del smo spelal bol dol da usmeri pline direkt dol in od drugega in tretjega celindra smo usmerl line navzdol... nic posebnega samo pline mi je usmeru turbini in je ful razlika ker hitrej nafila prej prime se bol kot prej in speljevanje je fulll lazje in motor se manj greje..

LoCo:
No sj lahko res probava ti mas 4x4 ne?z mesta ce startava gres ti bolse ce pa startava z druge da se premikava me pa zanima kako bi blo, samo glede na to da mas 280konjev...bo zanimivo, samo strom pregleda in greva lahko probat.Samo si 100% da bi rad probu?
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost