abbe je napisal/-a:sam res teli konji niso nikjer omenjeni.a bi hotu recmo vaj okvirmo povedat.
a=130-200
b=200-230
c=230-260
d=260 pa naprej
ce pa noces o stevilkah pa mogoce kaksen video kjer se bol konkretno vidi stevec...
ker bi res rad videl kako avto gre,ker sm tok dvomil da bo kaj iz tega pa vid da neki pa je ratal
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
rokbrumen je napisal/-a:LoCo: In kaj ti voziš? Oktobra lahko enkrat posnameva kak posnetek ni problema. Drugače pa ja na začetku je blo neki težav zaradi neprevidnosti. Zdj je uredu samo zdj ko sm naredu kolektor in izpuh pa zastesnil stvari malo drugače je druga pesm in mi more pogledat elektroniko ker mi prevec fila in tut ni dobro za motor more razmerja vidt..LP
Ti vozis evolution 8.? Kolko konjev?Kake barve?
Sm dostkrat v Lj, zato me zanima pa se res lahko dobiva kako rečeva pa malo probamo, sm takoj za.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost