Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike To dec 29, 2009 2:33 pm

http://www.pro-tuning.si/alfa_romeo.htm

Tule je tud tak napisan kot da so sami sestavili motor....

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To dec 29, 2009 2:34 pm

pro tuning: zate bi bilo najboljše, če nebi poznal avtomobilizem.com :)
tak pa je šel biznis po gobe :twisted:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 To dec 29, 2009 2:39 pm

On dela samo elektroniko na avtih, pa še to gre kdaj kaj narobe potem.
Piše pa res dvoumno, kar pa je že dolgo znano tistim, ki ga z drugih forumov poznajo.

Vseved odnos te j**e, škoda, ker nekaj znanja maš ampak maš gnil odnos...
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 To dec 29, 2009 2:41 pm

Nekako bi bilo pa za pričakovati, da če on to dela, bi mogl bit tle gor slik pa posnetkov da se drek iz njih dela...
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind To dec 29, 2009 2:48 pm

TUNING_BOY je napisal/-a:ja, vrjetno je mislu da noben ne pozna projekta... Mal bi počakal pa bi začel še o lupotu govorit :)

A to tisti Lupo, ki ima dve V6 mašine noter?

Skull23 je napisal/-a:busted :) :lol:

:lol:

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche To dec 29, 2009 3:32 pm

nevermind, to je ta lupo ja, 2x v6 http://www.youtube.com/watch?v=5d-wp14nRms

Pro_Tuning
Stalni uporabnik

Kraj: LJubljana

Napisal/-a Pro_Tuning To dec 29, 2009 7:40 pm

Ce mi kdo zeli polagati beseda v usta naj kar jih. Napisal sem samo da je na zalogi Golf Rallye. In da je avto fantasticno izdelan. Kar je res.

Kateremu sem vgradil motorni racunalnik ter nastavil elektroniko.
Lastnik je z avtom zelo zadovoljen. Sodelujeva tudi pri novih projektih.

Ce pa kdo hoce na kaj namigovat, s tem smesi samo samega sebe. Opazam precej nestrpnosti, do tistih, ki imajo kaj zanimivega za pokazat in ki so kaj zanimivega naredili.
Preseneca me neverjetno negativen odnos nekaterih. Do vsega kar ne poznajo in jim je tuje. S tem pokazejo koliko jih zanima sam avtomobilizem in koliko slabsanje medcloveskih odnosov na forumu. Naj se zamislijo. Sami vejo kdo so.

Pri nas in v blizini se dogajajo neverjetno zanimivi avtomobilski projekti, katere bi rad predstavil, saj tudi sam sodelujem pri njih.

S takim odnosom nekaterih na forumu bo marsikdo premislil, ce bo predstavil kaksen zanimiv projekt.

=ZiAn= je napisal/-a:Eeeeerm ne da bi ga zagovarjal, ampak a je kdo pomislil, da je vseved ciljal na to, da je naredil elektroniko na temu avtu (če jo seveda je)?

@Pro-tuning, sem še 1x prebral tvoj post. Tudi če si naredil elektroniko za ta avto, naslednjič raje napiši še ta podatek, kot pa da izpade, da se kitiš s tujim perjem in da si ti skupaj sestavil ta projekt.

Lp
Nic ni nemogoce, vse se da sfrizirat

kinkyllama
Novinec

Kraj: ww

Napisal/-a kinkyllama To dec 29, 2009 9:22 pm

heh, ne bod sedaj užaljen

vsakega kdaj mal zanese....ti kar predstavljaj projekte, pa čeprav bo zraven samo___tvoj fotoaparat!

___pa še kaj se naučiš ;)

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= To dec 29, 2009 10:04 pm

@Pro_Tuning, predvidevam, da tvoj zadnji prispevek leti name, glede na to da sem bil citiran. Do sedaj sem vse prispevke, ki so bili namenjeni tebi in tvojim "kompanjonom", pisal lepo prijazno in ne napadalno ali malo da ne ignorantsko, kot vam je v navadi, ko vas ljudje poskušajo soočiti z dejstvi. No pa da se za en prispevek spustim na takšen nivo.

Nestrpnost opažaš večinoma samo ti, vsaj kar se tiče tem o tuningu, ker 90% tvojih prispevkov vsebuje dvoumnosti, pretiravanja tar izmikanja, brez kančka trdnih dokazov do katerih ne bi bilo težko priti, če bi le imel željo dokazati. Vendar je očitno nimaš in raje rineš z glavo skozi zid ter nas poskušaš prepričati na "lepe oči". Za razliko od tebe lahko vzamem primer Edota, ki je projekt rs2 lepo predstavil, dodal meritve in ga soforumaši niso napadali tako kot tebe, čeprav so pri tistem projektu številke že resnično neverjetne (v dobrem smislu). Okej pa recimo, je premalo fotk pri Edotu. Ti dam še en boljši primer, poišči si temo uporabnika Big_turbo in njegove S4, ki vsebuje veliko več slikovnega gradiva pa tudi posnetkov števca. In da mi ne bi napisal še 1x da števec na temu BMWju ne deluje, smo pismeni in smo razumeli že prvič vendar pa ti očitno ne znaš oziroma nočeš razumeti, da je tudi navaden GPS, oziroma Racechrono za Nokio ali pa Dynolicious za iPhone (pa še bi jih lahko našteval) zadosti, da bi prikazal vsaj kolikor toliko verodostojne podatke.

Če bi vse verjeli tebi na besedo, je forum negativen tudi do Hemingway-evega projekta, big turbovega, kingroadovega, pa do Passata od R 34 GT-R....lahko še kar nekaj časa naštevam, vendar imaš dostop do foruma in si lahko sam ogledaš vse teme. Nismo negativni, še posebej jaz osebno ne, dokler se zadevo predstavi kot se šika s podatki ter zadostnim slikovnim in/ali video gradivom. Dokler pa se nalepi ena slika, ter posnetek na katerem se vidi samo travnike in trobentice, to ni resna predstavitev. Takšne teme raje zadrži zase in jih odpri ko boš imel zadosti materiala in boš dobil same pohvale, tudi z moje strani. V nasprotnem s tem ne zvišuješ kakovosti foruma, prav nasprotno kvaliteta pada, saj ostaneta le dve možnosti ali slepo slediti kot ovca in verjeti na besedo ali pa se začne kregarija (na a.com se dogaja slednje). Ali si tudi drugače navajen vse delati le polovično?

Kar pa se tiče Golfa Rallye, je enkraten projekt, tudi meni zelo všeč, vendar si spet zadevo objavil kot, da si ti sam naredil vso delo. Torej v tej temi si ti tisti, ki namiguje in smeši samega sebe. NIKJER nisi napisal, da si delal samo na elektroniki, nikjer! napisali si, da te citiram:

Pro_Tuning je napisal/-a:..."Na zalogi" imam tudi Golfa Rallye z 1.8T , 6 prestav, haldex in 450KM. Vendar se manj foto in video materiala. Avto je fantasticno izdelan.

ter v naslednjem:
Pro_Tuning je napisal/-a:Je vec fotk, ampak glede na zahteve tukaj verjetno pramalo. Se posebej pa video posnetkov.

Enkrat bom odprl novo temo. Da ne bo prevec vsega naenkrat. Do takrat pa tole: (zbrisal sem slike, da ne razvleče preveč strani)

Torej povej mi kje si napisal da to ni tvoje delo? Vsak normalen človek dopiše čigav je projekt, ki ga predstavlja, če ni njegov. Drugače je to, kot sem že prej napisal, navadno kitenje s tujim perjem. Da se pove je osnovna vljudnost do tistega, ki je vložil "nebroj" ur v to da je avto sestavil skupaj, ti si naredil "le" elektroniko. Ne mislim s tem nič slabega, vendar pa je to veliko manj časa pobralo kot sestava avtomobila.

Priporočam ti, da kdaj malo pomisliš kako si s takim pristopom uničuješ tudi ves ugled, ki si ga imel/imaš v očeh javnosti. Ko bodo ljudje iskali kam iti čipirati ali kdo naj jim pomaga pri projektih, ter bodo našli teme kot je ta, bodo 2x pomislili preden bodo prišli do tebe. Vsaj v mojem primeru je tako. Pa ne pozabi, kvantiteta ni enako kvaliteta.

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka To dec 29, 2009 10:27 pm

=ZiAn= je napisal/-a:@Pro_Tuning, predvidevam, da tvoj zadnji prispevek leti name, glede na to da sem bil citiran. Do sedaj sem vse prispevke, ki so bili namenjeni tebi in tvojim "kompanjonom", pisal lepo prijazno in ne napadalno ali malo da ne ignorantsko, kot vam je v navadi, ko vas ljudje poskušajo soočiti z dejstvi. No pa da se za en prispevek spustim na takšen nivo.

Nestrpnost opažaš večinoma samo ti, vsaj kar se tiče tem o tuningu, ker 90% tvojih prispevkov vsebuje dvoumnosti, pretiravanja tar izmikanja, brez kančka trdnih dokazov do katerih ne bi bilo težko priti, če bi le imel željo dokazati. Vendar je očitno nimaš in raje rineš z glavo skozi zid ter nas poskušaš prepričati na "lepe oči". Za razliko od tebe lahko vzamem primer Edota, ki je projekt rs2 lepo predstavil, dodal meritve in ga soforumaši niso napadali tako kot tebe, čeprav so pri tistem projektu številke že resnično neverjetne (v dobrem smislu). Okej pa recimo, je premalo fotk pri Edotu. Ti dam še en boljši primer, poišči si temo uporabnika Big_turbo in njegove S4, ki vsebuje veliko več slikovnega gradiva pa tudi posnetkov števca. In da mi ne bi napisal še 1x da števec na temu BMWju ne deluje, smo pismeni in smo razumeli že prvič vendar pa ti očitno ne znaš oziroma nočeš razumeti, da je tudi navaden GPS, oziroma Racechrono za Nokio ali pa Dynolicious za iPhone (pa še bi jih lahko našteval) zadosti, da bi prikazal vsaj kolikor toliko verodostojne podatke.

Če bi vse verjeli tebi na besedo, je forum negativen tudi do Hemingway-evega projekta, big turbovega, kingroadovega, pa do Passata od R 34 GT-R....lahko še kar nekaj časa naštevam, vendar imaš dostop do foruma in si lahko sam ogledaš vse teme. Nismo negativni, še posebej jaz osebno ne, dokler se zadevo predstavi kot se šika s podatki ter zadostnim slikovnim in/ali video gradivom. Dokler pa se nalepi ena slika, ter posnetek na katerem se vidi samo travnike in trobentice, to ni resna predstavitev. Takšne teme raje zadrži zase in jih odpri ko boš imel zadosti materiala in boš dobil same pohvale, tudi z moje strani. V nasprotnem s tem ne zvišuješ kakovosti foruma, prav nasprotno kvaliteta pada, saj ostaneta le dve možnosti ali slepo slediti kot ovca in verjeti na besedo ali pa se začne kregarija (na a.com se dogaja slednje). Ali si tudi drugače navajen vse delati le polovično?

Kar pa se tiče Golfa Rallye, je enkraten projekt, tudi meni zelo všeč, vendar si spet zadevo objavil kot, da si ti sam naredil vso delo. Torej v tej temi si ti tisti, ki namiguje in smeši samega sebe. NIKJER nisi napisal, da si delal samo na elektroniki, nikjer! napisali si, da te citiram:

Pro_Tuning je napisal/-a:..."Na zalogi" imam tudi Golfa Rallye z 1.8T , 6 prestav, haldex in 450KM. Vendar se manj foto in video materiala. Avto je fantasticno izdelan.

ter v naslednjem:
Pro_Tuning je napisal/-a:Je vec fotk, ampak glede na zahteve tukaj verjetno pramalo. Se posebej pa video posnetkov.

Enkrat bom odprl novo temo. Da ne bo prevec vsega naenkrat. Do takrat pa tole: (zbrisal sem slike, da ne razvleče preveč strani)

Torej povej mi kje si napisal da to ni tvoje delo? Vsak normalen človek dopiše čigav je projekt, ki ga predstavlja, če ni njegov. Drugače je to, kot sem že prej napisal, navadno kitenje s tujim perjem. Da se pove je osnovna vljudnost do tistega, ki je vložil "nebroj" ur v to da je avto sestavil skupaj, ti si naredil "le" elektroniko. Ne mislim s tem nič slabega, vendar pa je to veliko manj časa pobralo kot sestava avtomobila.

Priporočam ti, da kdaj malo pomisliš kako si s takim pristopom uničuješ tudi ves ugled, ki si ga imel/imaš v očeh javnosti. Ko bodo ljudje iskali kam iti čipirati ali kdo naj jim pomaga pri projektih, ter bodo našli teme kot je ta, bodo 2x pomislili preden bodo prišli do tebe. Vsaj v mojem primeru je tako. Pa ne pozabi, kvantiteta ni enako kvaliteta.

Lp

Lepo napisano 8)
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si

kinkyllama
Novinec

Kraj: ww

Napisal/-a kinkyllama To dec 29, 2009 10:31 pm

še nekaj

če so "projekti" skeširani od naročnika, bi bilo res lepo dobit soglasje lastnika

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 To dec 29, 2009 10:50 pm

Zian :clapclap

Samo imam občutek da bo spet kak izgovor ali čuden odgovor.
Mitja aka Vseved aka protuning itd....

Zakaj ne začneš na začetku? Lahko bi predstavil svojo mazdo pa bi sigurno dobil drugačen odziv. Seveda če jo še imaš....
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
Di4b|o^
Novinec

Kraj: Maribor [ okolica ]

Napisal/-a Di4b|o^ To dec 29, 2009 10:58 pm

Morda malo off,ampak mislim da se ne splača odpirat nove teme,se pa lahko prestavi..

http://www.youtube.com/watch?v=HiRaJaJK ... re=related

Fantje kaj pa pravite na to? :twisted:

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ To dec 29, 2009 11:02 pm

pa zapomni si, da nihče ni negativno nastrojen.. vsaj jst nisem opazil. smo pa nekateri alergični na dvoumne poste in izmikanja.
meni je zanimivo brati vsak tak projekt in verjamem, da lahko lepo predstaviš projekt tudi, če ni popolnoma tvoj ali pa ni dokončan ali pa nimaš dosti slik/videa/meritev. pač razumem, da niste vsi tehnični tipi in neznate inštalirat na telefon kakšen od teh brezveznih programov. lahko pa vzameš navaden GPS, si ga sposodiš in zapišeš brzine pri konstantni vožnji pri 4000 obratih v 4., 5. prestavi. potem še tako pri 6000 in recimo pri 2000 in lepo izračunaš parametre, potem pa narediš en leteči štart v prestavi v kateri imaš 100 na uro notri in primernimi obrati predhodno zmerjenimi in štopaš do tistih obratov, pri katerih si prej zmeril 200 km/h. seveda vse to delaš v "nemčiji"...
pritisneš še kakšno slikico (kar si) in to je to za začetek..
pomembno je, da je vse skupaj realno, ker tistih zgodbic o porabi 4,1litra/100km in o tem, da gre avto z 65KM lahko 200 večina ne tolerira.

Še enkrat, ker je bil moj post zbrisan; Pro Tuning ti čestitam za projekt in pričakujem še kej zanimivega branja!

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike To dec 29, 2009 11:06 pm

Jerch_ je napisal/-a: pač razumem, da niste vsi tehnični tipi in neznate inštalirat na telefon kakšen od teh brezveznih programov.

Če zna avto remapat si bo znal tud program na mobitel naložit a?

Pro_Tuning
Stalni uporabnik

Kraj: LJubljana

Napisal/-a Pro_Tuning Sr dec 30, 2009 12:59 am

V oceh javnosti, se posebej tistih, ki me poznajo, imam dovolj dober ugled. Im me priporocajo ostalim. Od tod tudi moje sodelovanje pri takih raznolikih projektih.
Pri nas in v tujini.
Najmanj pa me poznajo tisti, ki misljo, da me poznajo, se manj pa poznajo moje delo.

Ce je tukaj nekaj ljudi (niti pod razno nisem mislil tebe Zian, se bodo ze prepoznali) nasrsenih na moje prispevke pa naj bodo. Ne ljubi se mi spuscat v brezplodne debate.

Predstavim to kar lahko zatrdim da je moje delo. Zato so ponavadi vidne kaksne meritve z valjev, kaksen filmcek. Celega avta pa ne bom predstavljal, ker ni moje delo. Predvsem pa zelim predstaviti nevsakdanje projekte, take, ki izstopajo.
In takih je se precej. Take kjer tudi sam pustim osebni pecat.

Mogoce bo se kdo dobil idejo narediti kaj podobno zanimivega, ko bo videl, da je to nekdo ze naredil in je izvedljivo.
Nic ni nemogoce, vse se da sfrizirat

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Sr dec 30, 2009 10:55 am

@ Protuning:

Morda bo tole zvenelo kot sebi v bran pa vendar - jaz se spotaknem zgolj ob trditve, ki moji buci niso verjetne. Tako sem se v konkretnem primeru ob tisto izjavo pospeska. Se pa puscam presenetit. In sumim, da je podobno z ostalimi - enostavno prides ven z neko izjavo, ki je ne znas / ne mores z nicemer podkrepit. In potem si seveda naredis medvedjo uslugo, ko se nate vsuje plaz kritik. Ne dvomim v vase (tvoje) delo ali sodelovanje pri projektih, niti me, ce sem povsem iskren, ne zanima. Kot sem omenil, me pa malo zbode, ko opazim nekaj tezko prebavljivega...

vso sreco!

LpF

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Sr dec 30, 2009 12:39 pm

Napaka v tekstu, big deal - eni se res vtaknete v vsako dlako...

LpF

azil
Nov uporabnik

Napisal/-a azil Sr dec 30, 2009 1:41 pm

napaka v tekstu moj ass...
vsi lažejo k ps teče

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Sr dec 30, 2009 1:56 pm

Jah velika stvar, ko se nekdo zatipka madona no - tudi meni se je ze zgodilo, da sem pisal podobne bedastoce...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov