DArdevil1 je napisal/-a:No vem da ste tu sami majstri pa me neka zanima.Doma smo kupili VW golfa 5 1.9 TDi
105 konjski letnik 2004 in je rekel prejšni lastnik da naj bi bil avto čipan in sicer na 150km.No zdaj pa nevem kako naj to ugotovim če je sploh čipan.Po bruderjevih podatkih iz štoparce bi naj od 0-100 km/h imel 8.4 sec kar sem mu seveda ne verjel.Pa se sedema v avto pa probama skup no in štoparica pokaže 9 sec.Možno da se zaradi dodatnih kg ter bolj polnega tanka pozna.Končno hitrost ima 205 km/h. Po gps pri 100km/h števec laže za 3Km/h pri končni pa še ni blo šanse da bi probali kolko laže(ni avtoceste v bližini).Pri 205km/h ima obrate čez 4k.Ne spomnim se točno.Ima pa 5 prestav.
Zdaj pa mene zanima vaše mnenje ali je avto čipan ali ne.
Aja avto med nekje 1600-2000 obrati strosi.Nekaj sem bral da bi naj bil vztrajnik.Je možno?Ima pa 70k prevoženih.
hvala za odg.
lp
Cicero je napisal/-a:DArdevil1 je napisal/-a:No vem da ste tu sami majstri pa me neka zanima.Doma smo kupili VW golfa 5 1.9 TDi
105 konjski letnik 2004 in je rekel prejšni lastnik da naj bi bil avto čipan in sicer na 150km.No zdaj pa nevem kako naj to ugotovim če je sploh čipan.Po bruderjevih podatkih iz štoparce bi naj od 0-100 km/h imel 8.4 sec kar sem mu seveda ne verjel.Pa se sedema v avto pa probama skup no in štoparica pokaže 9 sec.Možno da se zaradi dodatnih kg ter bolj polnega tanka pozna.Končno hitrost ima 205 km/h. Po gps pri 100km/h števec laže za 3Km/h pri končni pa še ni blo šanse da bi probali kolko laže(ni avtoceste v bližini).Pri 205km/h ima obrate čez 4k.Ne spomnim se točno.Ima pa 5 prestav.
Zdaj pa mene zanima vaše mnenje ali je avto čipan ali ne.
Aja avto med nekje 1600-2000 obrati strosi.Nekaj sem bral da bi naj bil vztrajnik.Je možno?Ima pa 70k prevoženih.
hvala za odg.
lp
DArdevil1 je napisal/-a:climatronic ma ja.Sem prejšni teden ugotovil za tote funkcije.Baje da se da ja odčitat če je čipan ali ne samo nevem na katerem kanalu.
bomo probali med 80-120 kako se bo odzval.
lp
DArdevil1 je napisal/-a:@čamo89 ne avto je bil kupljen na Ptuju že nekaj časa nazaj.
Fora je v tem da je fotrov avto in njega to ne zanima kaj preveč če je al ni čipan.
Rad pa bi zvedel samo tako nebi rad nekih testov. Saj zdaj ko sam feb. naredim izpit bom se šel pozanimat nekam.
Lp
DArdevil1 je napisal/-a:Avo ima od 80-120 v peti prestavi 9 sec.Org. bi naj mel nekaj čez 11 sec.Tako da nevem no če je.![]()
lp
DArdevil1 je napisal/-a:Danes probali po ac 198 km/h po climatronici po števcu 205.Climatronic isto kaže kot gps.
lp
roky636 je napisal/-a:mene pa zanim če ima kdo izkušnje ali če je že kdo kupil chip na ebayu ker je namreč zelo ugodenroky636 je napisal/-a:mene pa zanim če ima kdo izkušnje ali če je že kdo kupil chip na ebayu ker je namreč zelo ugoden za Golf V tdi 24 eurov!
roky636 je napisal/-a:mene pa zanim če ima kdo izkušnje ali če je že kdo kupil chip na ebayu ker je namreč zelo ugoden za Golf V tdi 24 eurov!
CarInvent je napisal/-a:pri nas mamo škatlo tele junk robe, kar smo pobiral iz avtov in potem stranki naredil pravi tuning - kot je že en omenil, notri je en uporček, po sliki sodeč pa gre ta na senzor temperature nafte, da naj bi potem ECU na osnovi napačnega podatka vbrizgal nekoliko več nafte
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost