Patrik_A3 je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Kje najdeš še čas za fitnes, ko pa cele dneve delaš, al pa šravfaš tole makino?
kje najde čas za delo in fitnes in šraufanje če pa je skos na forumu
Kaj pa pomenijo tiste kitajske črke na tvojem vratu?
bi jih tudi ti rad lizal tako kot njegove bejbe?![]()
dominic je napisal/-a:Yagi-san je napisal/-a:kopron je napisal/-a:gofra je napisal/-a:rokbrumen je napisal/-a:schwinni: do 100km/h je zelo težko izmerit je tolko dejavnikov da ti tško povem ko bo šou na valarje bomo vidl. Na cesti pa tško zmerim.Res je preveč dejavnikov ki vpliva na tole.
Yada yada yada...nalozis brezplačno aplikacijo za iPhone in izmeris. Vsa znanost. Valarji pa ne vem kolk veze imajo s pospeski?
LpF
... ja, ja, ... jaz sem nalagal tele aplikacije na moj samsung telefon, zadnje 14 dni, pa je samo errrorrr kazalo , ... pa so bile tiste "freeeee" , pa ni nič pomagalo : - (
No, saj imam gor naloženo, , dela pa N-I-Č , heh, eh, ... ne najde ( povezovalnih) "točk", ( nima 3 čiste pike ? ) in zato ne dela nič. Nateg .
Nič od tega .
Samo Valji so res Valji, očitno !
Lp + #
Sorry za OT (samo sem moral): Ahahahha, Kopron LOL ! Na Samsung si nalagal aplikacijo, ki je narejena za iPhone....ahahaha, pa ne moreš no !! Dynolicius zadeva deluje in to zelo dobro. Lahko si pogledaš v moji temi, da dela....ali se pa drži preverjenih zastonj aplikacij, ki NE delajo ! Ahahaha....
@Rok:Pa, če daš 800€ za aparat, daš pa še 12€ za aplikacijo....sao škrt ne smeš bit:)
Yagi-san
Yagi-san, Koprun je na samsunga nalagal race chrono...beri...kaj je napisal...joj, joj...
drugace pa race chrono deluje cisto lepo, mogoce odvisno od telefona Kopron, si potegnil dol pravo verzijo za tvoj model telefona..??...ker tam na uradni strani imas za izbrat...kteri sy.os je za tvoj telefon...
lp, dominic...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov