flea je napisal/-a:Evo, sem se še jaz opogumil in se naročil v petek na RSR, da se navije malo A4 B6 1.9 tdi 96kw. Upam samo, da ne bo kakih problemov glede kilometrine (240k, sicer realnih), saj je avto bil vedno redno servisiran in vse teče lepo, pred kratkim zamenjana turbina. Ne pije olja, ne kadi, ne trosi itd...
AudiFreak je napisal/-a:flea je napisal/-a:Evo, sem se še jaz opogumil in se naročil v petek na RSR, da se navije malo A4 B6 1.9 tdi 96kw. Upam samo, da ne bo kakih problemov glede kilometrine (240k, sicer realnih), saj je avto bil vedno redno servisiran in vse teče lepo, pred kratkim zamenjana turbina. Ne pije olja, ne kadi, ne trosi itd...
Jaz sem ga čipal pri 259.000, sedaj imam 281.000 km. Sicer B5 1.9 TDI 66kw.
flea je napisal/-a:Evo, sem se še jaz opogumil in se naročil v petek na RSR, da se navije malo A4 B6 1.9 tdi 96kw. Upam samo, da ne bo kakih problemov glede kilometrine (240k, sicer realnih), saj je avto bil vedno redno servisiran in vse teče lepo, pred kratkim zamenjana turbina. Ne pije olja, ne kadi, ne trosi itd...
vojkostar je napisal/-a:kokr sm vidu pr avtih k so bli tunani pri 200k km je čez nekaj časa začelo malce bolj črno kaditi
LPD
Patrik_A3 je napisal/-a:dejstvo je to, da pri 240K km motor že nekaj dal skozi. to ni malokilometrov in nihče mi nebo rekel da material ni že vsaj malo strošen. se bojim,da ko bo motor bolj obremenjen začelo crkovat eno za drugim. Ne takoj, ampak počasi. lahko pa da nebo, ne vem. jaz nebi tvegal,ker te konje tak 90% časa ne moreš izkoristit na javnih cestah, razn če si ghost rider, ker pri tem prometu ko je danes , težko da kje dobiš neko konkretno hitrost ker je preveč lojev na cesti
flea je napisal/-a:AudiFreak je napisal/-a:flea je napisal/-a:Evo, sem se še jaz opogumil in se naročil v petek na RSR, da se navije malo A4 B6 1.9 tdi 96kw. Upam samo, da ne bo kakih problemov glede kilometrine (240k, sicer realnih), saj je avto bil vedno redno servisiran in vse teče lepo, pred kratkim zamenjana turbina. Ne pije olja, ne kadi, ne trosi itd...
Jaz sem ga čipal pri 259.000, sedaj imam 281.000 km. Sicer B5 1.9 TDI 66kw.
Kje pa si ga čipal?
TomazK je napisal/-a:Poročaj o rezultatih
flea je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:dejstvo je to, da pri 240K km motor že nekaj dal skozi. to ni malokilometrov in nihče mi nebo rekel da material ni že vsaj malo strošen. se bojim,da ko bo motor bolj obremenjen začelo crkovat eno za drugim. Ne takoj, ampak počasi. lahko pa da nebo, ne vem. jaz nebi tvegal,ker te konje tak 90% časa ne moreš izkoristit na javnih cestah, razn če si ghost rider, ker pri tem prometu ko je danes , težko da kje dobiš neko konkretno hitrost ker je preveč lojev na cesti
Delno se strinjam s tabo, povsem pa tudi ne. To, da tega nikoli ne izkoristiš, ni res. Nekaterim že tisti večji pospešek paše, pa tudi če le občasno, lažje prehitevanje itd... Sigurno so deli že obrabljeni, pa vendar, če daš 2 različna motorja skupaj z istimi kilometri, bo lahko en že na robu preživetja, medtem ko bo drugi še vedno precej vitalen oz. boljši kot marsikateri drugi motor pri precej manjšem številu prevoženih km.
Patrik_A3 je napisal/-a:nevem kako vam poraba pri normalni vožnji pade. ne razumem
touran 1.9 tdi čipan iz 105 na 135 konjev. po avtocesti tempomat mb-lj 125km/h, 6,2 litra pred čipanjem in po čipanju popolnoma enako!
pinny je napisal/-a:z večjo močjo, posledično z večjo lahkoto premakneš isto težko kišto, torej manj napora, in potemtakem tudi manj porabe
tudi pri meni je bilo tako
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov