drsokodj je napisal/-a:včeraj sem se peljal z Saxojem (hvala kopron)
gre zelo uredu, kljub veliki turbo luknji ... avto res ponudi zelo veliko užitka, tudi ob blokadi lepo vseka z izpuha
vozil sem že maserati V8 400KM pa nima takšnega šusa... (pustimo končno hitrost)
Za moje pojme je predolg. Kaj a to je od dizla (hec 3,77 od vtr in podobnih), k ga tkole zamori? No sej če pravte da se ganjate po AC 250 potem je res predolg. Če daš menjalnik od xsi-ja ki ima crown wheel 4,26 bo veliko boljše, ne bo pa več šel 250, razen če se zavrti do 8000obratov in več. Men gre še zmer 220, pri skoraj 8000 obratih, pa imam še krajši diff (4,54).kopron je napisal/-a:A misliš za krajše prestavno razmerje ?
Ja, morda , ... ker med prvo in med drugo je mal problema , ... majčkeno preveč razlike , drugače je pa v redu![]()
Lp + Dp
kopron je napisal/-a:drsokodj je napisal/-a:včeraj sem se peljal z Saxojem (hvala kopron)
gre zelo uredu, kljub veliki turbo luknji ... avto res ponudi zelo veliko užitka, tudi ob blokadi lepo vseka z izpuha
vozil sem že maserati V8 400KM pa nima takšnega šusa... (pustimo končno hitrost)
Ampak, a si videl, ko potem v tretji noče več kopati ? Premalo polni Turbo . Le 1,75 Bara . ( skorajšnji N/A )
To sem moral tako nastaviti, zato, da se varuje tale premajhna Turbinka . Toliko pač da ven, ob pomoči manjše vzmeti . Drugače , če je treba, pihne skoraj 2,5 Bara, vendar to ni priporočljivo za to vetrnico te Turbine.
Nooooooo, to da bo kopalo naprej , to bomo pa zdaj reševali , da Bo :P .
Tja od 120 do 190 .![]()
Pol šele pridejo gume gor, (takoj) , ko se jih bo sploh izplačalo gor dat' .
Lp + Dp do tedajjj, ... čaw
Boštjan + #
croma_man je napisal/-a:zoran ima fobijo, ko je bil mali je padel v turbo luknjo, včasih je bil vrei ded![]()
B3NZ0 je napisal/-a:Joj ste bogi, dec je spravu iz 1.4 serijske mašine 210 konjev (za praktično nič denarja), če to ni pohvale vredno pol pa nevem... Res da avto ni narejen za drag in to tudi nikoli ne bo že samo zaradi sprednega pogona, je pa zadeva divja in velika atrakcija, tako da svaka čast enim ki se spravijo delat kaj takega, ampak tisti ki bi samo čase radi videli tega nikoli zgleda ne boste znali cent...
@Boštjan: ko bom naslednjič pr Roku (tvojmu sosedu) boš zapelu en krog :P hehe
LP, Boštjan
B3NZ0 je napisal/-a:Joj ste bogi, sem že rekel... Najlaži je doma za računalnikom sedet pa srat po forumu, da bi pa kdo kaj naredu pa ne...
Men se ne da več, uživajte v svojem virtualnem svetu, sploh ti zoranwagen, upam da vsaj ti na dragu voziš pod 10 sek., ker zgleda so ti samo te sekunde pomembne u živlenju...
Jest sem samo pohvalil projekt, ker me take stvari razveselijo, da nekdo dejansko probava različne stvari in se na njih uči in jih deli z nami... Nekateri pa ne znajo drugega kot mlatit prazno slamo zgleda, težko jim je živlenje.
Zdej se pa res umikam, ker tole je slabš k vrtec...
LP, Boštjan
B3NZ0 je napisal/-a:Joj ste bogi, sem že rekel... Najlaži je doma za računalnikom sedet pa srat po forumu, da bi pa kdo kaj naredu pa ne...
Men se ne da več, uživajte v svojem virtualnem svetu, sploh ti zoranwagen, upam da vsaj ti na dragu voziš pod 10 sek., ker zgleda so ti samo te sekunde pomembne u živlenju...
Jest sem samo pohvalil projekt, ker me take stvari razveselijo, da nekdo dejansko probava različne stvari in se na njih uči in jih deli z nami... Nekateri pa ne znajo drugega kot mlatit prazno slamo zgleda, težko jim je živlenje.
Zdej se pa res umikam, ker tole je slabš k vrtec...
@gofra: ne me narobe razumeti, verjamem da ni tak problem stisnit konje in jih je težje spravit na cesto, jest sem samo povedal da svaka čast ljudem k grejo kaj tekega iz hobija delat in dosežejo dobre rezultate (čeprav pod pričakovanji). Ne maram pa ljudi, kateri ne naredijo veliko, znajo pa samo pametovati in kritizerati ter zbijati moralo po forumih.
LP, Boštjan
B3NZ0 je napisal/-a:Mislim da si dovolj pokazu s tem, da so na vsaki strani vsaj trije tvoji posti, kako se pizdiš da zadeva nikamor ne gre, kje so časi, itd...
Zgleda te je tale projekt res u živo zadel, če ti res tole tako mori živlenje vsaj pusti ljudem naj delajo kar hočejo...
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov