abbe je napisal/-a:oba sta grda,sam tabel je manj grd.
ni mi jasn eno starn nazaj pises o mugenu pa orginal look-u po pa kle kr neki ene leve rizaste odbijace..zjasn se kaj sploh hoces,ce ves.
rokbrumen je napisal/-a:... Stem da na mojem avtu zadnji odbijač ostane kot je samo malo bo popravlen. In sprednji odbijač bo menjan skoraj 100%.
rokbrumen je napisal/-a:aleshondas: Če ti rata svaka čast, sm pa že vprašu Widota pa je reku da ne proda
.
pskoda: Ja LSD je kr hudo drag, za enkrat bom probu z res dobrim gumam, kupu jih bom okoli 13.ga novembra in sicer bridgestone mislim da je model re 50 baje je dobra guma in komed je okoli 150eur.
rokbrumen je napisal/-a:esem: Mugen je lepa vrjanta ni original in ni rice, še vedn ne iztopaš neki vn je skor original avto.
rokbrumen je napisal/-a:pskoda: Ja to mi je reku kolega ko dela v Kopru na AXLE (vulkanizerstvo itd.) Kolko pa je tale model po komadu (Bridgestone S-03) ?
rokbrumen je napisal/-a:nightmare: 205 /40 /17 drage so kr jasamo kaj čem drugega.
esem: Jah študiru sm original tut da bi dal nazaj gor, samo sprednjega bi mogu novega naročit od konkurence.In še to bi ga mogu mal predelat za večji dotok zraka.
Točn jutr grem nalašč vprašat kolko pride nov odbijač originalen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost