Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Če jun 04, 2009 8:30 pm

kopron je napisal/-a:
zoranwagen je napisal/-a:
kopron je napisal/-a:
LIBERTY je napisal/-a:sam pri tem saxoju pazte na tretji valj :P

Ja, tretji je res najbolj obremenjen, ... vendar je cel motor tako razbremenjen, da Sploh Ni panike, vse tja do 2,8 Bara .

Spirits under control 8) .

Lp + #

Boštjan + Kopron team + Mitja Leptram + Max Mad + Goood spirits + God's brothers + #

probaj 3 bare pa polovičnega duhca in bo 2 obremenjen

Ja, to si dobro rekel, vendar to tako pač ne gre . Žal.

Namreč, duhovi so pač povsod . Trojno .

Namreč, že vsa materija je sestavljena iz energije duhov.
Potem so tu še duhovi hlapov .
In nenazadnje imamo tu še proste duhove ( energijske entitete ) .
In tudi nenazadnje imamo tu še dobre duhove-Angele, ki varujejo materijo pred razdiralnimi učinki preveč razdraženih duhov druge vrste ( duhov hlapov/plinov ) v primeru prehudih detonacij-klenkanja .

Toliko za v razmislek .

Drugič naprej, pa lep + dober pozdrav, čaw .
pozabo si na duhce v prepovedanih substancah
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Če jun 04, 2009 8:57 pm

za je--anje folka v glavo se zglasi kje drugje... se ti ne zdi, da si nadležen v tej temi? ...nekateri iščete ... potem se pa v novicah prebere marsikaj ;)
Slika
Slika
Slika
Slika

andi555
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a andi555 Pe jun 05, 2009 7:03 am

Caw,eno vprašanje a mislite d bi jaz upal spravit kakšno turbino na polota 6n 1.4 16v,če ja kakšno d jo poiščem?
Pohodi Plin,kaj se bojiš!!!!!!

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Pe jun 05, 2009 8:13 am

andi555 je napisal/-a:Caw,eno vprašanje a mislite d bi jaz upal spravit kakšno turbino na polota 6n 1.4 16v,če ja kakšno d jo poiščem?

Z lahkoto. Svetujem ti nekaj od VAG , 1,8T/150HP = K03 , ali pa od PSA 1.9TD ( ZX td - KKK ) , ali od R5 GTT ( Garrett-T2 ). In tudi najde se marsikaj .

Lp + Dp + #

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Pe jun 05, 2009 9:27 am

drsokodj je napisal/-a:za je--anje folka v glavo se zglasi kje drugje... se ti ne zdi, da si nadležen v tej temi? ...nekateri iščete ... potem se pa v novicah prebere marsikaj ;)

heheheheheheheheheeh

še en komičar...tvoj mali je nadležen ko poskuša penetracijo...bomo tud v novicah brali o tem???
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
_KL3_
Novinec

Kraj: Metropola

Napisal/-a _KL3_ Pe jun 05, 2009 9:41 am

@zoranwagen:
Če si že tok pedantn pa opozarjaš na napake drugi, dej si spermen kraj...ker toti LJ na bažigrad ne gre čez...
Moj nasvet: V toto LJ za Bežigrad...da se ti naujo glih usi smejal....

Uporabniški avatar
5cho
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a 5cho Pe jun 05, 2009 11:14 am

:wiihuu :wiihuu

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Pe jun 05, 2009 11:24 am

_KL3_ je napisal/-a:@zoranwagen:
Če si že tok pedantn pa opozarjaš na napake drugi, dej si spermen kraj...ker toti LJ na bažigrad ne gre čez...
Moj nasvet: V toto LJ za Bežigrad...da se ti naujo glih usi smejal....

spet eden, ki je pameten in vse ve...poznaš sarkazem???

ostaja na Bežigrad in bo vedno tk ostalo tk kot ne govorim (fonetično btc ali vc ampak be te ce in ve ce)

mi znaš razložit zakaj vsi žabarji govorijo za Bežigrad pametna bučka, ki vse malenkosti opazi kapira pa bore malo!

drugače smo pa pred 6 leti skor točno debatirali o na/za Bežigrad:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 70&start=0
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
_KL3_
Novinec

Kraj: Metropola

Napisal/-a _KL3_ Pe jun 05, 2009 11:44 am

Poznam sarkazem, sam je smešn, pač usak mest ma svoje posebnosti....
Ma tud Maribor svoje posebnosti...pa ne se počutt napadenega, ker če ti nekdo neki pove še ne pomen da te napada.
Pa beseda žabarji se mi glih ne zdi primerna... pač Ljublančani, če govorimo kva in smo na barju pač nš problem...vi iz Mb tud niste totovci (saj zame ne) pa klub temu nobenga mariborčana nism slus rečt ta ampak usi toti!

Dost teh regijskih zajbencij, pač tko bo ostal, u lj kwa pr vs kej druzga pa je brez veze, ker Mariborčan gre lahko iz maribora maribor pa iz njega ne, isto vela za use ostale!

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Pe jun 05, 2009 11:55 am

_KL3_ je napisal/-a:Poznam sarkazem, sam je smešn, pač usak mest ma svoje posebnosti....
Ma tud Maribor svoje posebnosti...pa ne se počutt napadenega, ker če ti nekdo neki pove še ne pomen da te napada.
Pa beseda žabarji se mi glih ne zdi primerna... pač Ljublančani, če govorimo kva in smo na barju pač nš problem...vi iz Mb tud niste totovci (saj zame ne) pa klub temu nobenga mariborčana nism slus rečt ta ampak usi toti!

Dost teh regijskih zajbencij, pač tko bo ostal, u lj kwa pr vs kej druzga pa je brez veze, ker Mariborčan gre lahko iz maribora maribor pa iz njega ne, isto vela za use ostale!

upam, da si prebral uno debato v linku...jst sm si vzel čas in vse še nekrat prebral...dobro, da si me spomnil na to sm se moral orenk najsmejat kake smo žgali
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe jun 05, 2009 11:55 am

off:
dajmo osebne težave reševat preko pm, je res tako teško pritisniti gumb "privatno sporočilo" ?

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Pe jun 05, 2009 11:58 am

adis je napisal/-a:off:
dajmo osebne težave reševat preko pm, je res tako teško pritisniti gumb "privatno sporočilo" ?

točno tk...torej a nardimo anketo?

jst trdim, da bo avto z novo turbino z novimi duhci počasnejši na 402m od trenutnega časa 14,2 al kaj že!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Pe jun 05, 2009 1:36 pm

zoranwagen je napisal/-a:
adis je napisal/-a:off:

točno tk...torej a nardimo anketo?

jst trdim, da bo avto z novo turbino z novimi duhci počasnejši na 402m od trenutnega časa 14,2 al kaj že!

js tudi....lahko da bo imel več konjev...ampak konji niso vse.. ;)
Slika

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Pe jun 05, 2009 3:06 pm

z dobrimi gumami mislm da bo hitrejši :roll: ...moje mnenje ;) drgač pa velik uspeha pri menjavi "T" :D

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Pe jun 05, 2009 3:26 pm

stavim jurja da bo ne glede na dosezene case zoranwagen buzeriral koprona tle gor... :EE

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Pe jun 05, 2009 5:03 pm

juhica je napisal/-a:stavim jurja da bo ne glede na dosezene case zoranwagen buzeriral koprona tle gor... :EE
... jaz dva ... :lol: moj post pa sam razni ... not ... meeegaaaa . da bi jaz kjerkoli drugje tolko nasral bi že menjal dva foruma in deset nickov najmanj ... dario daj sezuj kotalke pa si kupi en avto - boš mel manj kompleksov in boš manj polnil off topic tukaj !
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Pe jun 05, 2009 6:50 pm

Mad je napisal/-a:
juhica je napisal/-a:stavim jurja da bo ne glede na dosezene case zoranwagen buzeriral koprona tle gor... :EE
... jaz dva ... :lol: moj post pa sam razni ... not ... meeegaaaa . da bi jaz kjerkoli drugje tolko nasral bi že menjal dva foruma in deset nickov najmanj ... dario daj sezuj kotalke pa si kupi en avto - boš mel manj kompleksov in boš manj polnil off topic tukaj !

Zmenjen. Sprejmem stavo.
Torej,ce Kopron z novo turbino postavi boljsi cas od trenutnega rekorda Saxoja, ne ne napisem vec posta na avtomobilizmu, ki bi omenjal Saxoja ali Kaprona v nasprotnim primeru vama placam 3 jurcke. Ce se dogovora drzim 6 mesecev vidva meni plačata 3 jurcke.
Upam,da tole resno mislita in ni bla bla kot ostali vajini posti!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Pe jun 05, 2009 7:39 pm

zoranwagen je napisal/-a:Upam,da tole resno mislita in ni bla bla kot ostali vajini posti!

Bla bla posti so v glavnem tvoji.. No.. Včasih se pojavi še kakšen vmesen padalec, ki ravno spoznava forum.
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Pe jun 05, 2009 8:53 pm

Nejko87 je napisal/-a:
zoranwagen je napisal/-a:Upam,da tole resno mislita in ni bla bla kot ostali vajini posti!

Bla bla posti so v glavnem tvoji.. No.. Včasih se pojavi še kakšen vmesen padalec, ki ravno spoznava forum.

S temle tvojem si dosegu samo,da mas enga vec nic drugega. Bravooo
In to je bla bla post ker nima veze z temo ampak in edino sluzi provokaciji in napadu na drugace mislece,ce dobro pogledas moje bos vidu da v 90% pisem o avtu. 10% odgovarjam pa tebi in tebi podobnim bla bla-jem na osebne zaljitve,ker razmisljam in ne ploskam kot govedo.
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Pe jun 05, 2009 9:52 pm

pejt spat model... maš preveč cajta (vsaj tko je vidt)
Slika
Slika
Slika
Slika
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost