Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen So jun 06, 2009 6:38 am

drsokodj je napisal/-a:pejt spat model... maš preveč cajta (vsaj tko je vidt)

Prvo razlagas kk bo tvoja mama v novicah zdaj skrbis za moj spanec? A ti si na pravem forumu?
Nazaj k avtu
Torej zaenkrat anketa pravi:
2 glasa bo pocasnejsi
1 glas bo hitrejsi
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad So jun 06, 2009 11:45 am

zoranwagen je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:
juhica je napisal/-a:stavim jurja da bo ne glede na dosezene case zoranwagen buzeriral koprona tle gor... :EE
... jaz dva ... :lol: moj post pa sam razni ... not ... meeegaaaa . da bi jaz kjerkoli drugje tolko nasral bi že menjal dva foruma in deset nickov najmanj ... dario daj sezuj kotalke pa si kupi en avto - boš mel manj kompleksov in boš manj polnil off topic tukaj !

Zmenjen. Sprejmem stavo.
Torej,ce Kopron z novo turbino postavi boljsi cas od trenutnega rekorda Saxoja, ne ne napisem vec posta na avtomobilizmu, ki bi omenjal Saxoja ali Kaprona v nasprotnim primeru vama placam 3 jurcke. Ce se dogovora drzim 6 mesecev vidva meni plačata 3 jurcke.
Upam,da tole resno mislita in ni bla bla kot ostali vajini posti!

Ti si en cel bla bla ...
kinkyllama & Yoni fun club ...

mikek
Nov uporabnik

Kraj: Lepa Njiva

Napisal/-a mikek So jun 06, 2009 11:56 am

js sm pa za, da naredimo eno anketo o zoranwagnu:

torej kdo je za, da se ga bana in kdo je proti?

js sm za :P

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron So jun 06, 2009 3:02 pm

Pustmo ga še mal časa . Ne ga banat takoj :

Namreč: " Uničenje (Še) NI Pot Poboljšanja " !!!

Ga bomo drugač "zmlel" : Z Veeečjo Turbino + Boljšim časom Saxota :wiihuu :tomidelej: :woohoo =I :/:o:/ :con :vc :yum :clapclap :twisted:

Lp + Dp do tedaj, čaw 8) 8) 8)

by Bošte + Mitja Beltop + Max Nedohvatljivi + Kopron team + good spirits + God's brothers + #

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen So jun 06, 2009 4:07 pm

Mad je napisal/-a:
zoranwagen je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:
juhica je napisal/-a:stavim jurja da bo ne glede na dosezene case zoranwagen buzeriral koprona tle gor... :EE
... jaz dva ... :lol: moj post pa sam razni ... not ... meeegaaaa . da bi jaz kjerkoli drugje tolko nasral bi že menjal dva foruma in deset nickov najmanj ... dario daj sezuj kotalke pa si kupi en avto - boš mel manj kompleksov in boš manj polnil off topic tukaj !

Zmenjen. Sprejmem stavo.
Torej,ce Kopron z novo turbino postavi boljsi cas od trenutnega rekorda Saxoja, ne ne napisem vec posta na avtomobilizmu, ki bi omenjal Saxoja ali Kaprona v nasprotnim primeru vama placam 3 jurcke. Ce se dogovora drzim 6 mesecev vidva meni plačata 3 jurcke.
Upam,da tole resno mislita in ni bla bla kot ostali vajini posti!

Ti si en cel bla bla ...

A stava pol vela?
Kopron tud ti si vabljen ta pristavis jurcka!
Za vse,ki mate zelje po banu pritrdim-banajmo vse,ki drugace mislijo in ne kimajo kot govedo!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 So jun 06, 2009 4:27 pm

Tale tema je bolj za v zabavni kotiček :lol:

@ Kopron

Mislim da sem že nekje enkrat to pisal, vem da lahko sestaviš marsikaj in to z malo denarja (še dragal sem proti tempri 1.4 turbo), ampak vsa kredibilnost pade s tvojim stilom pisanja in z zelo malo dokazi o tvojem delu. Enim pač deluješ malo zmešan, če se kar direktno izrazim.

@ Ostali

Lepo da mu poveste kaj dela narobe in mu svetujete, ampak podjebavanja mislim da ni treba in se čudim, da se to dopušča s strani adminov/moderatorjev...
Osebne stvari se da drugače zmenit, ni treba zasmetit zanimive teme.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron So jun 06, 2009 7:52 pm

Alan, a zdaj hočeš reči, da nihče nikoli ni nič videl glede Saxota ? No, kolikor vem je zadeva drugačna, saj so bile slike + posnetki tu gor . A nisi nič videl ?

In, ja, itak, da vem, da če nekdo pač ni dovolj duhovno izobražen, bo o teh stvareh, katere razlagam tu gor na bolj duhovnejši način, zaradi svojega nerazumevanja pač vzel vseskupaj kot da sem "odpiljen", oziroma kot čudno šalo. Vendar pa bo prišel čas, ko se bo to pokazalo kot živa resnica . Zatorej ni panike .

In lep , predvsem pa dober večer, vam vsemskupaj želim, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj :) :D :)

by Boštyxz + #

And we're goin' 4 some evening booost with brothers and our rockets now 8) .
Starting - Now .

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Sr jun 10, 2009 10:48 am

...a stave zdej veljajo...jih gremo notarsko overit al mam opravka sam z govedom?
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Sr jun 10, 2009 11:44 am

Zoki, a ti je na SUXu zmanjkalo uporabnikov, katerim bi lahko moril in gnojil do onemoglosti na tvoj način in si se zdej preselil na ta forum?

Nč bat, sej te bodo tud tukaj kmalu skužili. ;)

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Sr jun 10, 2009 11:57 am

berem tole temo ker se mi zdi to kar pocne kopron zabavno, v vsakem primeru me zabava bolj kot kretenizmi ki se navadno pojavljajo na forumu. in verjetno je predelava saxoja zabavna tudi za koprona, pac njegov hobi. ne vem kaj falus se je treba drkarit tle po forumu in mu dokazovati da mu ne bo nekaj uspelo. mu pac ne bo. se ne bo prevec sekiral, namontiral bo vecjo turbino in gremo dalje. a zdej bos pa stave pobiral da bo imel boljse case. :roll:
dej zorko pejd na en percek pa si ga u izi vzam. kopron bo se naprej zabaval sebe in mene in verjetno se koga, jest mu zelim velik srece, prijaznih duhov in vseh drugih nevidnih prjatlov (haha, kopron ze ve).

dox
Novinec

Napisal/-a dox Sr jun 10, 2009 12:14 pm

Ma ja kopron je legenda s tem pisanjem njegovim :D:D mene tudi nasmeji. Zoranwagen brez zamere samo si res tečen. ko pogledam tole vedno ti citiraš in išeš iglo v senu.

Uporabniški avatar
jannyy
Nov uporabnik

Kraj: Koper okolica

Napisal/-a jannyy Sr jun 10, 2009 4:56 pm

Če ne drugega se na saxoju vsaj dela in kaj pokaže in pove.... :twisted:
Kopron upam da po večji turbini potem poskrbiš še za trakcijo da tale raketica poleti.. :D
Slika

kinkyllama
Novinec

Kraj: ww

Napisal/-a kinkyllama Sr jun 10, 2009 5:07 pm

juhica je napisal/-a:berem tole temo ker se mi zdi to kar pocne kopron zabavno, v vsakem primeru me zabava bolj kot kretenizmi ki se navadno pojavljajo na forumu. in verjetno je predelava saxoja zabavna tudi za koprona, pac njegov hobi. ne vem kaj falus se je treba drkarit tle po forumu in mu dokazovati da mu ne bo nekaj uspelo. mu pac ne bo. se ne bo prevec sekiral, namontiral bo vecjo turbino in gremo dalje. a zdej bos pa stave pobiral da bo imel boljse case. :roll:
dej zorko pejd na en percek pa si ga u izi vzam. kopron bo se naprej zabaval sebe in mene in verjetno se koga, jest mu zelim velik srece, prijaznih duhov in vseh drugih nevidnih prjatlov (haha, kopron ze ve).

vsebine/inovativnosti v tem treadu ni...kot pravi zoran!

kopron/mad je tipičen krmar čustev mladih kot si ti

kopičenje le teh pripelje do čustvene ugrabitve in na grozo bližnjih zemeljskih.... prjatli postanejo nevidni...kot danes....jutri....

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr jun 10, 2009 5:12 pm

hahaha,smeha do solz majkemi :cry
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

kinkyllama
Novinec

Kraj: ww

Napisal/-a kinkyllama Sr jun 10, 2009 5:42 pm

Mate mogoče prjatla v Dekanih?

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Sr jun 10, 2009 5:56 pm

jannyy je napisal/-a:Če ne drugega se na saxoju vsaj dela in kaj pokaže in pove.... :twisted:
Kopron upam da po večji turbini potem poskrbiš še za trakcijo da tale raketica poleti.. :D

Trakcija Bo :!: . Je že na poti : 2 koMada trakcije za En denar . Vendar bo treba še nekaj malega postoriti prej .

Aja, Turbina je pa tudi že na poti , z motorjem od Alfe vred . Motor počaka, Turbina spelje z Saxom 8) .
-------
Zoko : kar sem reku, sem reku !

In Bog nam pomagaj :roll: .

Meni se ne gre za stave, bom ti pa pokazal Who is who 8) .

Lp + Dp do tedajjj,

čaw baw 8) .

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Sr jun 10, 2009 5:57 pm

dox je napisal/-a:Ma ja kopron je legenda s tem pisanjem njegovim :D:D mene tudi nasmeji. Zoranwagen brez zamere samo si res tečen. ko pogledam tole vedno ti citiraš in išeš iglo v senu.

Podpis za zadnje čase ;)

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Sr jun 10, 2009 5:59 pm

_BANDIT_ je napisal/-a:Zoki, a ti je na SUXu zmanjkalo uporabnikov, katerim bi lahko moril in gnojil do onemoglosti na tvoj način in si se zdej preselil na ta forum?

Nč bat, sej te bodo tud tukaj kmalu skužili. ;)

Aaaaa, od tam se je pritepel , ...

Nooo, smo ga že prokužili :P :lol: 8)

Thanx brateee 8) .

Lp + Dp + #

Uporabniški avatar
jannyy
Nov uporabnik

Kraj: Koper okolica

Napisal/-a jannyy Sr jun 10, 2009 6:25 pm

kinkyllama je napisal/-a:Mate mogoče prjatla v Dekanih?

JAz sem ga imel ja...če misliva istega... ;)
Slika

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Sr jun 10, 2009 6:27 pm

juhica je napisal/-a:berem tole temo ker se mi zdi to kar pocne kopron zabavno, v vsakem primeru me zabava bolj kot kretenizmi ki se navadno pojavljajo na forumu. in verjetno je predelava saxoja zabavna tudi za koprona, pac njegov hobi. ne vem kaj falus se je treba drkarit tle po forumu in mu dokazovati da mu ne bo nekaj uspelo. mu pac ne bo. se ne bo prevec sekiral, namontiral bo vecjo turbino in gremo dalje. a zdej bos pa stave pobiral da bo imel boljse case. :roll:
aha pol je bil tisti jurcek ki si ga ponudil sam gobezdanje...po stajersko vlke lape mali tic
...ne smem kar želim...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov