nejkonej: Jah čist iskren se zapeleš do dinosa al pa surovine pa daš tamenem za kavo pša ti stehtajo avto s tabo vred!! Tko smo mi delal leto nazaj.
airmike: Kot ti je en od uporabnikov napisu če boš pogledu mal nazaj boš vidu da sm ti izpisu model svečk.
nevermind: Ni razmak ampak je IVT havba ko je izbočena in sm namensko naredu da ima tam malo odprtin da gre zrak skozi da hladi motorni prostor ker pri šipi pr straneh je havba dvignjena za 1,5 cm tako da vsa vročina mi gre lepo vn in se pozna tudi pri segrevanju mašine. Kot sm že daju slike gor jst imam pri divjo vožnji vodo segreto maximum samo do 85 ponavadi imam pa 82 tako da vse malenkosti katere sm naredu glede hlajenja(hladilnik olja in to prezračevanje) pomeni zelo veliko. Še posebi če imaš problem kot ima tale z 4.gen na turbo da voda mu nikoli ne gre izpod 95stopinj na avtocesti mu rata na 92 shladit to je ful slabo. IN vhodni zrak ima 45-55stopinj jst imam 17 pa tam do 21 22. Zgodil se je da sm mel res ko je blo ful vroče vni okoli 28-30stopinj še vedno malo

. Pa imam manjši IC kot on, samo zračnost mam bolše speljano kot on. Glede
Dyno programa pa nevem pravijo da dela na dost telefonih pogoj je gps drugače pa program mores dobit za svoj telefon.
R 34 GT-R: Rešujemo problem z gumam

nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.
I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....