[quote="rokbrumen"]
airmike: Ja havbo kot je tale na sliki sredinska : EVo 8 TV jo imam doma, je bil učinek ampak je ne moreš kar tako homologirat plusss tega pol pa res avto zgleda plastičen

že zdj pol je pa res da se smeješ avtu ker zdj rečmo da nekok še zgleda kolko tolko s to havbo pa mislim da bi že delupočasi norca samega sebe in iz avta.
Kar se tiče pr menj dvignjene havbe sm pridobil tole, da prej je avto non stop držl 85 stopinj vodo, ko sm to naredil pa mi lepše niha od 82-85 je že bolše in mislim da več kot tole z vodo ni šans in je res dobra temperatura. Termonstat pa odpira pri 78 stopinjah.
sejjaretun: Ja ti zdj pošljem privat napotke pa boš sam preveru da deluje super program, jst predn sm mojga zmeru sm stestiru na dveh serijskih avtih in je pokazal točne konje sice celo 2 hp več tako je bilo ja. Itak voziš na 402 metra, zdj sem v Krškem in sm skoču na pisto v
Cerklje pri Mobi krogu =) tako da še en dodatn info od avta:
Slika: Do 100 bi lahk blo bolše čenebi tolko zakopal avto

sicer sm 100% da kako stotinko zbolšam z gumam tako da se bo še merl pa itak ko bo zvišan tlak cez dobih 10dni bo upam še kaj bolše in še kak konj več.
misliš na letališko pisto ne?