Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R So okt 31, 2009 9:31 am

sejjaretun je napisal/-a:mam iphona,zato pa vprasam kje si ga dobil.dej posl mi na privat inf.
aja tisto za havbo pa mislim da malo seres,ce pa je res potem se ne bom mogu nehat smejat :)

Topel zrak še nikoli ni potoval navzdol..Si pozabil čase fičkov in hroščev s priprtimi pokrovi motorjev? ;)
RiDe hArD

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun So okt 31, 2009 11:25 am

ampak nismo vec v casih fickov ali pac?smesno mi je ker kvari podobo avta,a ni drugega nacina da se to zrihta?kaksen air intake in pd...ce ne bi pol vse mrcine morale mel privzdignjeno havbo.

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike So okt 31, 2009 12:04 pm

Maš prav nismo več v času fičkov...zdaj se to takle reši:

Slika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So okt 31, 2009 12:14 pm

airmike je napisal/-a:Maš prav nismo več v času fičkov...zdaj se to takle reši:

Slika

Noja problem je tudi v temu da verjetno ogromno ljudi neve zakaj ima Impreza WRX mici EVO in Delta HF te reže že serisko. Od večine jih slišim da imajo to kot za okras, ali pa zato ker iz tam filter vleče zrak. :?
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R So okt 31, 2009 12:18 pm

@lanciahf, WRX ima pod odprtino ležeč IC

Važen je odvod toplote, na tak ali drugačen način...
RiDe hArD

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare So okt 31, 2009 2:14 pm

Pa clio 16v ma tud v originalu. :P

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo So okt 31, 2009 2:16 pm

nightmare je napisal/-a:Pa clio 16v ma tud v originalu. :P

Za hlajenje IC :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So okt 31, 2009 2:18 pm

mislm vi govorite tko k da ma ta honda 500 konjeu pa da rab neki met da odvaja toploto.
prez zamere lastniku ampaka vto je "drvarnca" v tem pomenu da ma povsod neke spranje je slabo sestavljen,spodaj nima zascite pod motorjem tko da kle gre zrak cist lepo skoz in hladi masino vec kot dovolj,tko da ta privzdignjena hauba je cist odvec.
p.s. to je samo moje mnenje
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So okt 31, 2009 2:32 pm

airmike: Ja havbo kot je tale na sliki sredinska : EVo 8 TV jo imam doma, je bil učinek ampak je ne moreš kar tako homologirat plusss tega pol pa res avto zgleda plastičen :? že zdj pol je pa res da se smeješ avtu ker zdj rečmo da nekok še zgleda kolko tolko s to havbo pa mislim da bi že delupočasi norca samega sebe in iz avta.

Kar se tiče pr menj dvignjene havbe sm pridobil tole, da prej je avto non stop držl 85 stopinj vodo, ko sm to naredil pa mi lepše niha od 82-85 je že bolše in mislim da več kot tole z vodo ni šans in je res dobra temperatura. Termonstat pa odpira pri 78 stopinjah.

sejjaretun:
Ja ti zdj pošljem privat napotke pa boš sam preveru da deluje super program, jst predn sm mojga zmeru sm stestiru na dveh serijskih avtih in je pokazal točne konje sice celo 2 hp več tako je bilo ja. Itak voziš na 402 metra, zdj sem v Krškem in sm skoču na pisto v Cerklje pri Mobi krogu =) tako da še en dodatn info od avta:

Slika: Do 100 bi lahk blo bolše čenebi tolko zakopal avto :roll: sicer sm 100% da kako stotinko zbolšam z gumam tako da se bo še merl pa itak ko bo zvišan tlak cez dobih 10dni bo upam še kaj bolše in še kak konj več.

Slika
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So okt 31, 2009 2:41 pm

pa kaj je te 2 stopinje?
to ni nbene razlike.to ni nobenega efekta.
p.s. dvomim da mas 6 s do 100 pri taki trakciji kot jo ima ta tvoja honda
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So okt 31, 2009 3:44 pm

[quote="rokbrumen"]airmike: Ja havbo kot je tale na sliki sredinska : EVo 8 TV jo imam doma, je bil učinek ampak je ne moreš kar tako homologirat plusss tega pol pa res avto zgleda plastičen :? že zdj pol je pa res da se smeješ avtu ker zdj rečmo da nekok še zgleda kolko tolko s to havbo pa mislim da bi že delupočasi norca samega sebe in iz avta.

Kar se tiče pr menj dvignjene havbe sm pridobil tole, da prej je avto non stop držl 85 stopinj vodo, ko sm to naredil pa mi lepše niha od 82-85 je že bolše in mislim da več kot tole z vodo ni šans in je res dobra temperatura. Termonstat pa odpira pri 78 stopinjah.

sejjaretun:
Ja ti zdj pošljem privat napotke pa boš sam preveru da deluje super program, jst predn sm mojga zmeru sm stestiru na dveh serijskih avtih in je pokazal točne konje sice celo 2 hp več tako je bilo ja. Itak voziš na 402 metra, zdj sem v Krškem in sm skoču na pisto v Cerklje pri Mobi krogu =) tako da še en dodatn info od avta:

Slika: Do 100 bi lahk blo bolše čenebi tolko zakopal avto :roll: sicer sm 100% da kako stotinko zbolšam z gumam tako da se bo še merl pa itak ko bo zvišan tlak cez dobih 10dni bo upam še kaj bolše in še kak konj več.

misliš na letališko pisto ne?

Bezi
Novinec

Napisal/-a Bezi So okt 31, 2009 4:00 pm

Ma tole zgleda pa res kr živahno! Sočustvujem pa z ljudmi, ki vozijo nemške dizelice in ti samo smetijo temo.... Kr tako naprej! :evil:
Dont drink and drive, just smoke and fly :D

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So okt 31, 2009 4:54 pm

abbe: Jah abbe kr vrjami ;) slika ne laže ;). Glede stopinj, jah vrjami da usaka stopinja nekaj šteje, prvo jst se bolše počutim v avtu ker vem da se ne pregreva, kolega ima skos 95-100stopinj mene osebo bi to psihiralo in se neb mogu vozit. Tako da jst se lažje počutim pa tut motorj se mal manj muči ;).

damjan: Ja na letališki stezi in je zelo dober asvalt mi je mal zakpu avto ampak ne tok tako da z dobrim gumam bi pomoje blo še mal bolše??

bezi: Pa sj ne smetijo teme je debata in izražajo svoje mnenje zato slikovno gradivo(dokaz)veliko več pomeni kot pa besede, to je normalno. Kje si vidu v Sloveniji da ima crx 5.9sekunde do 100 s tako trakcijo in z gumam ki niso za na kočijo več dobre :lol: . Hehe zato bom rešu tale problemček takole glede gum itak bolše gume :D, čez 2tedna in seveda čist za hec bom dal na spredn most spodaj 50kg tško utež da vidim če bo bolše ali slabše. To sm na eni temi prebral in bom poskusu. MIslim da je nekdo to reku Koveček ali celo on da je probu nevem ne bom trdil.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ So okt 31, 2009 5:23 pm

Kaj pa če bi dal 1 col manše feltne.;)

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san So okt 31, 2009 5:34 pm

5.9s do 100km/h je izreden čas. Realno boš imel nekje 5.5-5.7 kar je zelo hitro, sekundo hitreje od mene . Čestitke !

Yagi-san

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So okt 31, 2009 5:37 pm

Bezi je napisal/-a: Sočustvujem pa z ljudmi, ki vozijo nemške dizelice in ti samo smetijo temo....

hmmm nisem zasledil kakšno raketo pa ti voziš? :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So okt 31, 2009 5:54 pm

zlarre_: Pa neki bi blo če bi dal 15ke itak je razlika samo o tem če nism razmišlju ker že zdj pošten gre 8) .

Yagi-san:
Ja no jst upam da pr 1.3 bara ker več ne bom niti odpiru turbine upamd a pospešek bo isti slabši si ne želim z dobrim gumam bo pomoje tam tam isto. Kaj pa ti voziš?
Drugače pa sm zadovoln z vsemi razultati, za home project je dobro seveda z vašo pomočjo in nasveti. Pohvala gre tut vam in zahvala za pomoč ;).

Neki pa mi ni jasn kak lahko Porsche GT2 dobi 3,6.sekunde do 100 ??? In gt3 pa 4sec.?? Kaj ima avto 4x4? Ker res to je metek ne. Si ne predstavlam da men tolko potegne ijoooooj. Pomoje kolesa odpadejo :D. Al pa me prehiti zadn konc :lol: :lol: :lol: .

Gt3 : Horsepower @RPM 435@7600

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So okt 31, 2009 6:13 pm

lenivec: Midva se v celi moji temi nekok ne razumeva ne ;) ampak to je moja stvar če mam homologirano al ne ;), in ja imam vse popolnoma vse, razn badlooka ki pa bo cez dober mesec. Drugo pa popolnoma vse na avtu. Pa vrjami da ne mislim slikart homologacije pa še to limat tukaj.V tej temi sm že dost dokazu in tega mi ni potrebn ;). In 85 stopinj vem da je daleč od pregrevanja ;) nism zabit in pač sm povedu manj stopinj kot ima manj se muci motor bolši je izkoristek.

Uporabniški avatar
P4TO
Novinec

Napisal/-a P4TO So okt 31, 2009 7:20 pm

rokbrumen vsaka ti čast za to hondico, res je božanska. Čuvaj jo pa naj te spremlja sreča s to konjenico ;) Upam da se bo moč kdaj peljat s to lepoto (magari kot sopotnik) :oops:
Lp.
Ženske pozor!!! Moški smo kot avti, če ne pazite, končate pod nami! :P
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov