kaj je pri tebi vedno polna luna in leva noga v akciji pri vstajanju=??
če pa že moraš nekaj hiperpatetičnega izustit, vse skupaj spakiraj v en post, da bom lahko takoj, ko bom videl tvoj nick pogledal stran

Jerch_ je napisal/-a:pa dej zoranwagen že nehi svoje komplekse tle strelat..
kaj je pri tebi vedno polna luna in leva noga v akciji pri vstajanju=??
če pa že moraš nekaj hiperpatetičnega izustit, vse skupaj spakiraj v en post, da bom lahko takoj, ko bom videl tvoj nick pogledal stran
kopron je napisal/-a:Namreč, ko so mene spraševali pred dirko koliko naj bi vozil sem jim tudi napovedoval 12 klaso, ... pa je šlo precej , ... precej "mimo":P
![]()
![]()
![]()
Lp + #
_KL3_ je napisal/-a:Pi.zda, človk gre pogledat če je slučajno kopron z ekipo kej novga natuhtu, in kaj vid...najprej enga mungla k teži za use povprek, pol pa logično še saj 10 ljudi k mu skuša na normaln način dopovadat da je... (prepuščam domišliji posameznika) !
Sej se nestrinjamo usi z kopronovimi idejami...bi mi drugač, sam a smo kej predstavl u tem merilu kot kopron (1.4 pa 250km) ? Večina z tabo in mano vred NI predstala takih dosežkov... sam pač nekateri povemo svoje mnenje, kaj se nm zdi bolš, kopron pove zakaj je tko naredu in zakaj ne tko k se nm zdi bolš, mu zaželimo čim več uspehov in to je to...
l.p.
kinkyllama je napisal/-a:_KL3_ je napisal/-a:Pi.zda, človk gre pogledat če je slučajno kopron z ekipo kej novga natuhtu, in kaj vid...najprej enga mungla k teži za use povprek, pol pa logično še saj 10 ljudi k mu skuša na normaln način dopovadat da je... (prepuščam domišliji posameznika) !
Sej se nestrinjamo usi z kopronovimi idejami...bi mi drugač, sam a smo kej predstavl u tem merilu kot kopron (1.4 pa 250km) ? Večina z tabo in mano vred NI predstala takih dosežkov... sam pač nekateri povemo svoje mnenje, kaj se nm zdi bolš, kopron pove zakaj je tko naredu in zakaj ne tko k se nm zdi bolš, mu zaželimo čim več uspehov in to je to...
l.p.
sam za tiste, ki orgazm doživljate pri 250hpjih
www.cardomain.com/ride/705781
je vsaj kaj videt
kinkyllama je napisal/-a:_KL3_ je napisal/-a:Pi.zda, človk gre pogledat če je slučajno kopron z ekipo kej novga natuhtu, in kaj vid...najprej enga mungla k teži za use povprek, pol pa logično še saj 10 ljudi k mu skuša na normaln način dopovadat da je... (prepuščam domišliji posameznika) !
l.p.
sam za tiste, ki orgazm doživljate pri 250hpjih
www.cardomain.com/ride/705781
je vsaj kaj videt
kinkyllama je napisal/-a:kopron je napisal/-a:Zoko + Kinki : lahko je to stiskat' izt 1.6 + 16 v .
Drugače (malo težje) pa je to iz 1.4 + 8v + LB ( low budget) .
Lp
lepo, tako ja; že v osnovi ste falil!..."uspešni" se razlikuje-jo/mo samo v štartu, ki ga mnogokrat vsi preveč zanemarimo!
pa ne se zdaj zgovarjat na duhove
kinkyllama je napisal/-a:kopron je napisal/-a:Zoko + Kinki : lahko je to stiskat' izt 1.6 + 16 v .
Drugače (malo težje) pa je to iz 1.4 + 8v + LB ( low budget) .
Lp
lepo, tako ja; že v osnovi ste falil!..."uspešni" se razlikuje-jo/mo samo v štartu, ki ga mnogokrat vsi preveč zanemarimo!
pa ne se zdaj zgovarjat na duhove
kinkyllama je napisal/-a:Imamo pač druge plane?
Se mi ne posveti
"lastnikov" tega Saxoja je na SLO forumih kar precej! Verjetno je tudi planov kar nekaj.
>In treba je vedeti/razlikovati kdaj se lahko zgovarjamo na duhove, kdaj pa na človeško neumnost/nesposobnost .
Ne vem?…. jaz se na duhove nikoli….antični Grki si recimo niso znali pojasnit fizikalnih pojavov
>No, na srečo smo tu te probleme rešili po drugi poti. Pa študiraj po kateri , če si že tolk' brihten .
Ne vem?
vse poti tudi NE vodijo v Rim…..
"vaša" izbrana je že na začetku bolj strma
kopron je napisal/-a:JOOOOOJ, kaaaaako ogromno Turbino je sinoči Mitja prinesel .
No, saj sem vajen večjih, ampak na večjih kubikažah avtov, ali pa od tovornjakov .
Ampak tole, tole , .... pa za na 1.4 motorček...uh, ...
Je pa ona , ta prava - od Lancie Delte, do 340 Hp ( ona od moje Alfe je bila manjša ), oznaka 0338 , T3 od Garrett .
Sploh nevem, če jo bom lahko noter stlaču brez dodatnih predelav ...
Sem že poslal slike lastniku Max Madu, in če se mu bo dalo jih bo gor dal .
Bo pa malo za obnoviti , ker je en nevednež dal restriktor olja gor, da mu nebi toliko kadila, vendar jo je z tem le še bolj oslabil . Drugače pa bo kar o.k., če se jo bo le dalo zrihtat , čene bom pa iz dveh naredil eno ( uporabil zdajšnjo ki je dobra ) .
Lp do naslednjič , čaw![]()
Boštjan + Mad + Mitja + Kopron team + God's brothers + good spirits + #
MRC je napisal/-a:kopron je napisal/-a:JOOOOOJ, kaaaaako ogromno Turbino je sinoči Mitja prinesel .
No, saj sem vajen večjih, ampak na večjih kubikažah avtov, ali pa od tovornjakov .
Ampak tole, tole , .... pa za na 1.4 motorček...uh, ...
Je pa ona , ta prava - od Lancie Delte, do 340 Hp ( ona od moje Alfe je bila manjša ), oznaka 0338 , T3 od Garrett .
Sploh nevem, če jo bom lahko noter stlaču brez dodatnih predelav ...
Sem že poslal slike lastniku Max Madu, in če se mu bo dalo jih bo gor dal .
Bo pa malo za obnoviti , ker je en nevednež dal restriktor olja gor, da mu nebi toliko kadila, vendar jo je z tem le še bolj oslabil . Drugače pa bo kar o.k., če se jo bo le dalo zrihtat , čene bom pa iz dveh naredil eno ( uporabil zdajšnjo ki je dobra ) .
Lp do naslednjič , čaw![]()
Boštjan + Mad + Mitja + Kopron team + God's brothers + good spirits + #
Ne morem verjet, da bo mel saxo iste dodatke na motorju kot jih je mel moj fičo pred tremi leti.
Enako elektroniko in mojo bivšo T3/T4.
Kar je bilo takrat čist neumno je zdaj ta prava stvar
Dokazi
Ni ji blo lahko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov