Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So okt 31, 2009 7:44 pm

P4TO: Pa kot sopotnik ne bi bil problem hehe
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So okt 31, 2009 7:52 pm

rokbrumen je napisal/-a:RejmiK: Zdj sm dopisu kaj vse se je dogajal :D. Preber, drugače pa lonc jah na sliki smešn zgleda drugače je lepo vni, odvisno s kod ga gledaš, prej mi je sral črno po odbijaču zdj več ne :D. Ja izredni bi lahk bil, samo ga bi odklonu in raje vidu da grejo tablice zaradi T.kita.

torej T kita nimaš homolomo.....spet laž

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So okt 31, 2009 8:00 pm

damjan je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:RejmiK: Zdj sm dopisu kaj vse se je dogajal :D. Preber, drugače pa lonc jah na sliki smešn zgleda drugače je lepo vni, odvisno s kod ga gledaš, prej mi je sral črno po odbijaču zdj več ne :D. Ja izredni bi lahk bil, samo ga bi odklonu in raje vidu da grejo tablice zaradi T.kita.

torej T kita nimaš homolomo.....spet laž

Ma poba se je samo malo zmotil :lol: pa kaj se nebo če nadan napiše 2-3 strani postov :con
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So okt 31, 2009 9:07 pm

lenivec je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a: manj stopinj kot ima manj se muci motor bolši je izkoristek.

motor more met ravno prav stopinj, to da jih ma majn in se majn muči ni res

Tako je saj je najboljša temperatura motorja od 90 do 100 stopinj. Vhodnji zrak pa hladnejši ko je večji iskoristek ima expanzija, zato tudi služi IC na turbinah.

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron So okt 31, 2009 10:57 pm

... ja,ja, ja, ... in največjo moč se doseže pri 75 Stopinjah Celzija, zaradi zmanjšanih detonacij (anti-klenkanja) , kar so sprobali in stestirali že strokovnjaki - že precej precej let pred nami . Problemi nastanejo šele pod 60 stopinj celzija.
Za izskoristek glede na porabo goriva pa je itak boljš da je delovna temperatura še čez 120 stopinj, ne samo skromnih 90-100.
Za power pa itak da ne.
Tolk' na kratko + hitro.
lp + #

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So okt 31, 2009 11:32 pm

kopron je napisal/-a:... ja,ja, ja, ... in največjo moč se doseže pri 75 Stopinjah Celzija, zaradi zmanjšanih detonacij (anti-klenkanja) , kar so sprobali in stestirali že strokovnjaki - že precej precej let pred nami . Problemi nastanejo šele pod 60 stopinj celzija.
Za izskoristek glede na porabo goriva pa je itak boljš da je delovna temperatura še čez 120 stopinj, ne samo skromnih 90-100.
Za power pa itak da ne.
Tolk' na kratko + hitro.
lp + #

To je vse res, samo ogromno avtomobilov nima toliko pritiska v motorju, da bi vzdržalo toliko stopinj. Zato pa so "vsekali" nekakšno povprečje.

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun So okt 31, 2009 11:36 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
Bezi je napisal/-a: Sočustvujem pa z ljudmi, ki vozijo nemške dizelice in ti samo smetijo temo....

hmmm nisem zasledil kakšno raketo pa ti voziš? :lol:

space shuttle 8)
on: se enkrat hvala za program,pa zanima me ce je mozno da bi kdaj sprobal tvojo hondo (kot sovoznik).
se strinjam z Yagi-jem,to je izreden cas!

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne nov 01, 2009 1:57 am

damjan: Prosim sprehodi se po temi ker o homologaciji je bilo veliko govora in sm najmanj 3x navedu da t.kita nimam ker ga ni možno v sloveniji homologirat!!!!! Zato mi ne govori da lažem, prosim če slediš temi sledi popolnoma ali pa ji sploh ne sledi. Brez zamere samo da bomvsakem posebi govoru da t.kit ni homologiran sigurno ne bom ker je očutno da ga v sloveniji ne moreš. Zato mislim da je to dovol jasn da govorimo o zunajosti avta glede predelav in homologacije.

sejjaretun:
Ja lahko 1x se vsedeta z mano v avto, zdj sredi novembra ko dam zunaji WG večje injektorje pumpo dobim že nazaj isto močnejšo tako da bo avto na 1.3bara in bo tolko bolše šou pa še trije če bomo not bo bolša trakcija :D. Ni problema zapelat folk ki je normalen ;). Ja razultati avta so zanimivi sm presenečen tudi sam. Lahko se kje v Lj dobimo ali kje okoli zdj ta dva mesca me bo precej okoli ker bom hodu v Krško staršim za vikende ker so sorodniki tukaj tako da do decmebra je možno se zapeljat kadar koli in sicer dnevi:(petek, sobota nedelja) samo ne zdj da bom 100folka furu :D. Lahko nardim izjeme za koga za vsakogar pa res ne žal.

Glede aplikacije glej res dobr jo nasteli in sprobaj serijki avto 3x in pol svojga ;). Un installous je nor program si lahk igre EA games posnames gor od Undercover dalje ..vse možne programe vse kar ima applestore imas tukaj zastonj :D. LP

Sm pa sam bil presenečen nad razultatom 0-100 4x smo merl 4x je skor enko pršlo tako da sm dal umesn razultat je blo pa razlike za stotinke tako nekok.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Ne nov 01, 2009 10:34 am

mene pa ta lokacija, ki jo Iphone kaže malo bega... meni kaže Romunijo... :?

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Ne nov 01, 2009 11:27 am

in zakaj se Turbo kita v slo ne da homologirat?!....
Slika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne nov 01, 2009 11:31 am

Vse se da, samo za skoraj vsako podloško rabiš papirje.

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Ne nov 01, 2009 11:34 am

Jaz sem s corso imel izmerjenih 3,8 sek od 0-100 km/h že eno leto nazaj :roll: in to s toyo R888
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne nov 01, 2009 11:37 am

mito155 je napisal/-a:mene pa ta lokacija, ki jo Iphone kaže malo bega... meni kaže Romunijo... :?

off: Mehiko pa res 45° 31.46' 27.58" N - na tej koordinati se nahaja dolga ravnina. :?
Tole je cisto "zemljepisna uganka"... rokbrumen explain?
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Ne nov 01, 2009 11:48 am

Kovcek je napisal/-a:Jaz sem s corso imel izmerjenih 3,8 sek od 0-100 km/h že eno leto nazaj :roll: in to s toyo R888

Pa s tem sem ti samo hotel nakazati, kaj je možno s temi gumami :oops:
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Ne nov 01, 2009 1:09 pm

Kovcek je napisal/-a:
Kovcek je napisal/-a:Jaz sem s corso imel izmerjenih 3,8 sek od 0-100 km/h že eno leto nazaj :roll: in to s toyo R888

Pa s tem sem ti samo hotel nakazati, kaj je možno s temi gumami :oops:

Uh, a ti to resno ???

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne nov 01, 2009 1:16 pm

Mactron: Lokacija kjer je je bila merjena v Črešnjicah pri Crkljah (zraven Krškega) Kaj kaže lokacijo nevem, vem samo da sm probavu še mamin avto in od kolega 1.6 vti hondo in kaže konje prave sicer za 2-3konje fali al pa dam 2-3konje več ker sm po prometni dal težo plus mene in pač kolko je 100%podatek v prometni nevem.

Glede lokacije vam pa neznam obrazložit obrnite se na tistega ki je delal program men je vazn da kaže prav konje :D.

Je pa res da tam kjer sm zmeru je fulll dolga ravnina ker je stara letalska pista in naprej je bil MOBIKROG.

Kovček:
Ja norooo in maš še vedn tak pospešek? Kaj potem če dam te gume gor se mi lahk pospešek fulizbolša?? :D .Če je to tako potem jih 100% kupim.

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Ne nov 01, 2009 2:13 pm

iz primorske si ti šel konje merit v krško :roll: si dal za bencin več, kot pa bi te stali valji v lj :D

Uporabniški avatar
Urshy_STi
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Urshy_STi Ne nov 01, 2009 2:17 pm

Ja kle je pa bencin do Ljubljane.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov