rokbrumen je napisal/-a:RejmiK: Zdj sm dopisu kaj vse se je dogajal. Preber, drugače pa lonc jah na sliki smešn zgleda drugače je lepo vni, odvisno s kod ga gledaš, prej mi je sral črno po odbijaču zdj več ne
. Ja izredni bi lahk bil, samo ga bi odklonu in raje vidu da grejo tablice zaradi T.kita.
damjan je napisal/-a:rokbrumen je napisal/-a:RejmiK: Zdj sm dopisu kaj vse se je dogajal. Preber, drugače pa lonc jah na sliki smešn zgleda drugače je lepo vni, odvisno s kod ga gledaš, prej mi je sral črno po odbijaču zdj več ne
. Ja izredni bi lahk bil, samo ga bi odklonu in raje vidu da grejo tablice zaradi T.kita.
torej T kita nimaš homolomo.....spet laž
lenivec je napisal/-a:rokbrumen je napisal/-a: manj stopinj kot ima manj se muci motor bolši je izkoristek.
motor more met ravno prav stopinj, to da jih ma majn in se majn muči ni res
kopron je napisal/-a:... ja,ja, ja, ... in največjo moč se doseže pri 75 Stopinjah Celzija, zaradi zmanjšanih detonacij (anti-klenkanja) , kar so sprobali in stestirali že strokovnjaki - že precej precej let pred nami . Problemi nastanejo šele pod 60 stopinj celzija.
Za izskoristek glede na porabo goriva pa je itak boljš da je delovna temperatura še čez 120 stopinj, ne samo skromnih 90-100.
Za power pa itak da ne.
Tolk' na kratko + hitro.
lp + #
Patrik_A3 je napisal/-a:Bezi je napisal/-a: Sočustvujem pa z ljudmi, ki vozijo nemške dizelice in ti samo smetijo temo....
hmmm nisem zasledil kakšno raketo pa ti voziš?
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov