xsara je napisal/-a:sam tole, ko bo dokončn zrihtan bo res sekalo, drgač pa ni ga čez 1,4 ccm s turbino, tut jest mam neki podobnega
GodOfAll je napisal/-a:xsara je napisal/-a:sam tole, ko bo dokončn zrihtan bo res sekalo, drgač pa ni ga čez 1,4 ccm s turbino, tut jest mam neki podobnega
Ja ga je. Recmo 1.6, 1.8, 2.0... pa še naprej znamo štet.
Tole s subaru blow offom si povedu k da ma subaru zanič avte k ma tak blow off k ti niti do 1.6 ne zdrži. Stock subaruji itak ne grejo čez 1 bar, predvidevam da zadeva ni bla od impreze 2009.
5cho je napisal/-a:Mal OT - kaj dela prevelka tubo luknja:
http://www.youtube.com/watch?v=VVt1IjIdLxY
glej od 1:00 dalje
Drgač pa pohvale glede projekta, zanimivo branje...
xsara je napisal/-a:GodOfAll je napisal/-a:xsara je napisal/-a:sam tole, ko bo dokončn zrihtan bo res sekalo, drgač pa ni ga čez 1,4 ccm s turbino, tut jest mam neki podobnega
Ja ga je. Recmo 1.6, 1.8, 2.0... pa še naprej znamo štet.
Tole s subaru blow offom si povedu k da ma subaru zanič avte k ma tak blow off k ti niti do 1.6 ne zdrži. Stock subaruji itak ne grejo čez 1 bar, predvidevam da zadeva ni bla od impreze 2009.
no ja pač sem se navezal na temo, ki govori o 1,4 ccm mašini s prisilnim polnenjem, kar je večje je že toliko dražje.........
Problem je verjetn to, ker ti govoriš za fiata mi pa govorimo o peuegeotu/citroenu. Pri psa je vseeno al je 1.0, 1.1, 1.4 al pa 1.6, so skor identični kosi in tud material je enak, zato je tud cenovno enak strošek. Kar je pa več pa zna bit velika razlika. Ti tud govoriš o serijskih turbakih, tukej pa o predelanih NA.xsara je napisal/-a:konkretno sem se zanimal tudi za 2.0 ccm s turbino, in pride že v osnovi dražji avto, večja registracija, večja poraba, potem sledi še ostalo, težji avto bolše zavore, dosti dražji zavorni paket za 2,0 t kot pa za 1,4 t, dražje gume če gledamo stock. moj 1,4 t ma original 13 col, 2,0 t pa 16 col, na porabo se sicer pri turbakih naj nebi gledalo, vendar men 1,4 t porabi okol 10 litrov, 2,0 t pa dost več, komplet silikonskih cevi (kit) pride za 1,4 t dosti ceneje kot za 2,0 t, potem jest osebno poznam mojga 1,4 t do zadnga šraufa in tako vse sam servisiram in popravlam, pri 2,0 je ogromno elektronike in posledično vsaka napaka na elektroniki zahteva priklop na tester pri mojem old school turbaku tega ni treba, ker je minimalno elektronike, evo samo nekaj stvari zakaj je men osebno 1,4 turbak velik cenejši kot pa 2,0 t.
To se strinjam s tabo, samo z razliko od tebe se nism tkole razburu, pa začel zmerjat ljudi.jetforce je napisal/-a:A dajte no ste bebčki... Kdo pa vozi lancerja pod 5k rpm ... Jao pa kupte dizla če hočete pri 1200rpm moč... Svašta tukaj ne ...
drmocar je napisal/-a:Problem je verjetn to, ker ti govoriš za fiata mi pa govorimo o peuegeotu/citroenu. Pri psa je vseeno al je 1.0, 1.1, 1.4 al pa 1.6, so skor identični kosi in tud material je enak, zato je tud cenovno enak strošek. Kar je pa več pa zna bit velika razlika. Ti tud govoriš o serijskih turbakih, tukej pa o predelanih NA.xsara je napisal/-a:konkretno sem se zanimal tudi za 2.0 ccm s turbino, in pride že v osnovi dražji avto, večja registracija, večja poraba, potem sledi še ostalo, težji avto bolše zavore, dosti dražji zavorni paket za 2,0 t kot pa za 1,4 t, dražje gume če gledamo stock. moj 1,4 t ma original 13 col, 2,0 t pa 16 col, na porabo se sicer pri turbakih naj nebi gledalo, vendar men 1,4 t porabi okol 10 litrov, 2,0 t pa dost več, komplet silikonskih cevi (kit) pride za 1,4 t dosti ceneje kot za 2,0 t, potem jest osebno poznam mojga 1,4 t do zadnga šraufa in tako vse sam servisiram in popravlam, pri 2,0 je ogromno elektronike in posledično vsaka napaka na elektroniki zahteva priklop na tester pri mojem old school turbaku tega ni treba, ker je minimalno elektronike, evo samo nekaj stvari zakaj je men osebno 1,4 turbak velik cenejši kot pa 2,0 t.To se strinjam s tabo, samo z razliko od tebe se nism tkole razburu, pa začel zmerjat ljudi.jetforce je napisal/-a:A dajte no ste bebčki... Kdo pa vozi lancerja pod 5k rpm ... Jao pa kupte dizla če hočete pri 1200rpm moč... Svašta tukaj ne ...
@kopron: SuperThe saga continues
jetforce je napisal/-a:A dajte no ste bebčki... Kdo pa vozi lancerja pod 5k rpm ... Jao pa kupte dizla če hočete pri 1200rpm moč... Svašta tukaj ne ...
5cho je napisal/-a:OT:jetforce je napisal/-a:A dajte no ste bebčki... Kdo pa vozi lancerja pod 5k rpm ... Jao pa kupte dizla če hočete pri 1200rpm moč... Svašta tukaj ne ...
ravno zato je govora o veliki turbo luknji![]()
sej tud kopron ne bo vozil saxoja na 1200 obratih, pa mu vseeno vsi očitajo preveliko turbo luknjo, še posebej, ko bo montiral ta velko turbinco.
drgač pa hvala za za kompliment
lp
Matej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov