Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Ne nov 01, 2009 3:52 pm

kopron je napisal/-a:
Kovcek je napisal/-a:
Kovcek je napisal/-a:Jaz sem s corso imel izmerjenih 3,8 sek od 0-100 km/h že eno leto nazaj :roll: in to s toyo R888

Pa s tem sem ti samo hotel nakazati, kaj je možno s temi gumami :oops:

Uh, a ti to resno ???

Ja, resno...in hkrati pri tej meritvi je bil izmerjen čas na 402m 12,0 sek...tak, da glede na to, da sem sedaj vozil z M&H gumami konstantno 11,6-11,7 bi rekel, da je ta čas sedaj še nekoliko boljši :twisted: - ni pa to nič posebnega, saj obstajajo še hitrejši (mislim, na mojo konkurenco na dragih)
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
Rey
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Rey Ne nov 01, 2009 4:17 pm

MacTron je napisal/-a:
mito155 je napisal/-a:mene pa ta lokacija, ki jo Iphone kaže malo bega... meni kaže Romunijo... :?

off: Mehiko pa res 45° 31.46' 27.58" N - na tej koordinati se nahaja dolga ravnina. :?
Tole je cisto "zemljepisna uganka"... rokbrumen explain?

glede na koordinte in to kje Rok živi mislim da se je peljal od Belvederja proti Strunjanu? Bo Rok povedal?

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne nov 01, 2009 4:33 pm

rokbrumen je napisal/-a:damjan: Ja na letališki stezi in je zelo dober asvalt mi je mal zakpu avto ampak ne tok tako da z dobrim gumam bi pomoje blo še mal bolše??

Pob...vse lepo in prav....Ampak..dej povej po resnici...A si ti spolh že kdaj bil na tej pisti? Ker iskreno povedano, zelo močno dvomim v tvojo navedbo, ker tam na tistem "asfaltu" lahko vsak zetor dela burn-out...

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Ne nov 01, 2009 6:15 pm

Trijo Adijo: Fantje starši mi živijo v krškem in ker je tale vikend bil praznični vikend in pač ker 5 let nism nikjer nobenmu pržgal sveče sm šou v Krško in na mobykrogu sm se velikovackrat vozu kot marsikdo tukaj :roll: ker je bil sosed lastnik, oče je policist in velikokrat so šli z motorji se mal zgonitr gor, stem da jst nism bil na mobykrogu ker je zaprt ampak samo na pisti tale vikend.

lenivec: Tebi pa no coment ti iz polovico Koordinat veš kje sm jst bil :lol: ti bi mogu v amriško mornarico delat al pa v kake tajne agencije ker si popoln genij. Sploh ti ne bom več odgovarju na poste.

Kovček:
Jah lahk rečem samo noro in pošteno tele gume bojo na crx-u. Kaj misliš kaka razlika bo zdj in potem pri meni?

In ostalim lepo prosim, do zdj kar sm povedu glede avta se nism zmišljevam vse sm dokazu, šou delat posnetke itd,mislim da zdj stemi koordinatami se ne bomo zajebaval kaj in kako z polovičnimi podatki, če pa je kdo iz Krškega pa lahko defenitivno potrdi da sm bil dol :) ker me je blo vidt vsepovsod :D. IN slišat :D. Drugače pa sm že od poldneva na obali nazaj bolan(grlo) ker je svinsko mrzl dol in sm se mal prehladil.

Glede gum toyo r888 sm gledu posnetke na youtube lahk rečem sam NORO.
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Ne nov 01, 2009 7:51 pm

fantje mejte se radi ze enkrat :lol: :P

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek Ne nov 01, 2009 8:49 pm

rokbrumen je napisal/-a:
Kovček: Jah lahk rečem samo noro in pošteno tele gume bojo na crx-u. Kaj misliš kaka razlika bo zdj in potem pri meni?

Kaka bo razlika pri tebi, ne vem...pri meni je bilo na 402m takoj razlika 0,5 sek napram "navadnim" toyo proxes R1...sem pa na začetku uporabljal dimenzijo 195/50-15, pozneje pa 195/55-15...mam pa še ene doma na platiščih 4x100, pa lahko prideš v MS in sprobaš :lol: :lol: :lol:
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne nov 01, 2009 9:19 pm

lenivec je napisal/-a:točne lokacije nemoreš iz tega dobit. manka še širina.
se pa da iz te višine videt da definitivno ni nikjer niti blizu krškega.... tako da busted še 1x
če bi napisal nekje med izolo in koprom bi pa bla pa zdeva popolnoma verjetna

Zemljepisna širina je podana...in koliko se da iz tega razbrat...bo to nekje okoli Portoroža...

Link:
http://www.prihodnost.si/Akademija/Astr ... fault.aspx

Portorož
Dolžina:013E36'00
Širina: 045N31'00

Krško
Dolžina: 015E29'00
Širina: 045N58'00

Podana širina: 45° 31.46' 27.58"

Tak da ne verjamem, da je ta pob bil v KK. Pa tudi slišat niti vidit ga ni bilo... :D

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 12:27 am

TrijoAdijo, lenivec : Ja tudi v KK smo merl samo da nevem kere slike so ker imam vse z skor istim razultatom...vazn je razultat ne lokacija in bil se na pisti imam posnetek!!! Vama ga pokažem z lenivcem?? Da bota tiho glede tega ker sta sitna s tem kje sm bil in kje nism, dejstvo je da sm zmeru in pokazu. In pri tem ni bilo nobenih laži.
Merjeno je blo 3-4x na obvoznici izolski in 2x v kk od kod sm dal podatke nevem in ni važn bil pa sm na pisti in tudi tam sem meril. In podatki(razultati) so bli isti :lol: :roll: .Tko da ne ti meni da mene ni blo :roll: . No coment tudi stabo zaključujem pogovr ker mi samo serjeta temo. In tu maš posnetek ker si tako trdno prepričan da mene ni bilo na pisti in v Krškem, ti bi neki reku pa ni vredno :lol: :lol: . Si pa mislim svoje glede na to da ti lahk trdiš kje sm jst bil in kje ne :lol: :lol: .

Posnetek je posnet z njegovega profila je sneman s telefonom, in mi ni mogu poslat na moj fon ker iphone ne sprejme če nimaš gor programa za tole, tako da glavno je da se vidi pisto v crkljah in moj avto, samo v dokaz da sem bil v KK.
Smilita se mi z svojimi trditvami :roll: in vajino prepričanost lepo prosim ne mi več smetit teme.

Posnetek:

http://www.shrani.si/?35/gL/445UX6wc/1/p1010010.mov

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 12:33 am

Drugače pa še zdj sredi meseca proti koncu dobim še tole:

http://www.showoffimports.nl/product.ph ... ctid=32751

Cena je zanimiva :lol: , upam daje kvaliteta dobra, bo kaj razlike s tem??

dzimy
Novinec

Napisal/-a dzimy Po nov 02, 2009 12:34 am

a lohk ti daš enkat ene kulturne posnetke p???? kr du zdej al je use ponoč posnet alpa je slika vredna pou .....

pa brez zamere
lp dzimy

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 12:36 am

dzimy: Posnetek je samo za to da se vidi da si ne zmišljujem da sm bil v kk ker butasto se mi zdi da mi folk neki trdi kar ni res. Posnetek sm posnel z profila od kolega in jst na iphonu ga nimam ker ni blo snem od mene ampak frenda, tako da na hitro da se vidi samo da sem res bil. Nic drugega ni mislen posnetek kot dokaz drugim trditvam nasproti mojim katerih sm malo sit!!!

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Po nov 02, 2009 4:12 am

Sorry za offtopic samo eni ste totalno omejeni na tem forumu! A nimate lajfa? :roll:

rokbrumen čestitke za vložen trud in upam da se boš še dolgo in varno peljal z avtočkom :D
Drugače če že tok jamrajo ti ga lahko jst kvalitetno poslikam in tudi zrihtam da bo dobro posneto! ;)

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Po nov 02, 2009 6:20 am

[quote="rokbrumen"]Drugače pa še zdj sredi meseca proti koncu dobim še tole:

Cena je zanimiva :lol: , upam daje kvaliteta dobra, bo kaj razlike s tem??[/quote

strut pripomore, k boljši legi na cesti, predvsem zmanjša zvijanje šasije, lahko bi montiral tudi zadaj, kombinacija prednjega in zadnjega struta kar pripomore, k večji togosti šasije in podvozja, vsaj iz mojih izkušenj je tako.....
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Po nov 02, 2009 7:06 am

xsara je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:Drugače pa še zdj sredi meseca proti koncu dobim še tole:

Cena je zanimiva :lol: , upam daje kvaliteta dobra, bo kaj razlike s tem??[/quote

strut pripomore, k boljši legi na cesti, predvsem zmanjša zvijanje šasije, lahko bi montiral tudi zadaj, kombinacija prednjega in zadnjega struta kar pripomore, k večji togosti šasije in podvozja, vsaj iz mojih izkušenj je tako.....

jaz pa se dodam,da tile struti so sam za gledat.ce si pogledas njegovo konstrukcijo v zivo vidis.da so sam za sminko. :D :D :D

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Po nov 02, 2009 8:25 am

rover416 je napisal/-a:
xsara je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:Drugače pa še zdj sredi meseca proti koncu dobim še tole:

jaz pa se dodam,da tile struti so sam za gledat.ce si pogledas njegovo konstrukcijo v zivo vidis.da so sam za sminko. :D :D :D

V civilnem avtomobilu je res to samo za šminko, školjka se še vedno tudi s tem zvija, če pa hočeš imeti trden avtomobil, moraš pa dati v avtomobil rolbar, med prednjem kolotekom in stebročkom za vetrobransko steklo moraš vse ojačat ....... takrat boš dobil šele avtomobil da se nebo zvijal ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Po nov 02, 2009 8:36 am

se strinjam, da šele kletka naredi svoje za togost šasije, vendar na mojem turbaku unotu se je poznala razlika ko sem dodal prednji in zadnji strut, dejansko je manj zvijanja in pa tudi lega je boljša predvsem na ovinkih tako, da se ne morem strinjati, da je samo šminka, seveda pa je to še daleč od prave togosti recimo rally vozila, sem pred nekaj časa vozil tudi bratovega peugeota 106 s katerim je tekmoval v ghd in rally prvenstvu slo tam se šele vidi kaj je to trd avto in kaj dejansko pomeni trda in stabilna školjka..........
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Po nov 02, 2009 9:06 am

xsara je napisal/-a:se strinjam, da šele kletka naredi svoje za togost šasije, vendar na mojem turbaku unotu se je poznala razlika ko sem dodal prednji in zadnji strut, dejansko je manj zvijanja in pa tudi lega je boljša predvsem na ovinkih tako, da se ne morem strinjati, da je samo šminka, seveda pa je to še daleč od prave togosti recimo rally vozila, sem pred nekaj časa vozil tudi bratovega peugeota 106 s katerim je tekmoval v ghd in rally prvenstvu slo tam se šele vidi kaj je to trd avto in kaj dejansko pomeni trda in stabilna školjka..........

No potem ti ni treba razlagati kaj vse je bilo narejenega, da je avtomobil bil narejen kot je treba. Samo strut spredaj in zadaj ti pa ojača trdnost za cca 20% , kar pa tudi nemoreš trditi da je zdaj nevem kako ojacan.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Po nov 02, 2009 9:19 am

to je res da ojacitev celotne skolke ojaca avto.ampak imas tudi strute,tye bare in nvm kaj se vse kvalitetne izdelave,z katerimi dobis na ojacitvi oz.zvijanju karoserije.
http://shrani.si/f/3C/rN/3yYM8cGJ/dsc00122.jpg
tole je kvaliteten in tog strut,ne pa tiste aluminijaste kitajske palcke :D
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov