nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.
rover416 je napisal/-a:to je res da ojacitev celotne skolke ojaca avto.ampak imas tudi strute,tye bare in nvm kaj se vse kvalitetne izdelave,z katerimi dobis na ojacitvi oz.zvijanju karoserije.
http://shrani.si/f/3C/rN/3yYM8cGJ/dsc00122.jpg
tole je kvaliteten in tog strut,ne pa tiste aluminijaste kitajske palcke
lenivec je napisal/-a:rokbrumen je napisal/-a:TrijoAdijo, lenivec : Ja tudi v KK smo merl samo da nevem kere slike so ker imam vse z skor istim razultatom..
potem pa ne trdi da je blo to tam če ni blo. reči nimam pojma od kje je meritev. ne pa da se že miljontič v tej temi spustiš v boj proti dokazzom. ni to naš problem ampak tvoj.
in ja priznam serem ti po temi že od začetka še in še v prejšnih tem, ker enostvano pišeš tak, da ti človek nemore nič verjet. si že prevečkrat pisal očitne laži in konec koncev še enega dokaza ni bilo da je kaj od tega res kar pišeš. ti screenshoti iz iphona meni niso dokaz, ker nikjer ni nič, da bi to povezovalo z tem crxom. filmčka še enega ni bilo na katerem bi se dejansko nekaj videlo itd itd itd. evo ta zadnji filmček. totalno slaba kvaliteta avto prileti mimo (kar ni noben dokaz o teh super zmogljivostih avta) potem pa se lepo obrne in ko bi se zanimivo moglo začet se prekinekot vsi ostali do zdaj
sem že napisal dostikrat mene in vse ostale skeptike boš najbolje zabil in utišal z DOKAZOM. verjemi v trenutku ko mi daš nek dokaz da vse tvoje obljube opisi in vse držijo ti čestitam za uspeh in neham podjebavatin srčno upam da se to nebo zgodilo še dolgo. ker če nebi blo te teme bi bral forum 3x na tedn tak pa 10x na dan
rokbrumen je napisal/-a:Jah za 1x še ni blo nekega opazka da se bi kaj raztegnlo po 14.000km upam da ne bo nadaljno.Čeprav neki se bo 100% razn če kaj strut bari pomagajo..ko jih zmontiram
rover416 je napisal/-a:me pa sam zanima tko informativno.katere zavore gonis.ker original bremze so kot becikl al pa skiro
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost