Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 9:45 am

No fantje to me je zanimal če je kaj vredn tistle :D, ker nočm da dam 130eur in pol bom lahk v kanto vrgu in za ta dnar jih raje doma nardim pa bojo pol usaj kot treba.
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Po nov 02, 2009 9:48 am

sigurn bojo bols doma narjeni.ce znas saj mal pametn razmislat :D :D

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 9:59 am

Ja ni jih problem nardit, kolega mi nardi prirobnice za gor ko pride na amontizer(na tisti del) in pol pomerimo zvarimo še prej režemo in to je to eno popoldne se igraš in je.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Po nov 02, 2009 10:08 am

rover416 je napisal/-a:to je res da ojacitev celotne skolke ojaca avto.ampak imas tudi strute,tye bare in nvm kaj se vse kvalitetne izdelave,z katerimi dobis na ojacitvi oz.zvijanju karoserije.
http://shrani.si/f/3C/rN/3yYM8cGJ/dsc00122.jpg
tole je kvaliteten in tog strut,ne pa tiste aluminijaste kitajske palcke :D

No to pa je že dosti boljši izdelek, in tudi dosti bolj ojača prednji konec, kot pa klasična "palca" čez kolotek.

Samo klasičen strut naredi pa tole :oops:
http://www.mojalbum.com/integrale/alfa/foto/17332127
http://www.mojalbum.com/integrale/alfa/foto/17332123
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Po nov 02, 2009 10:45 am

Že res ,da lahko strut narediš doma vendar bo v primeru trka naj**** cel avto.Če kupiš kak kvaliteten strut recimo od OMP pa ima narejeno šibko točko,da na tistem mestu strut v primeru trka poči in se sila ne prenese na celoten prednji konec vozila.
Je za razmislit kaj in kako. ;)

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 10:50 am

lancia hf: Huh tole je pa kr hudo .. :?

Jah neki bom glede tega še v tem mesecu naredu da bo prav.

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Po nov 02, 2009 11:10 am

lenivec je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:TrijoAdijo, lenivec : Ja tudi v KK smo merl samo da nevem kere slike so ker imam vse z skor istim razultatom..

potem pa ne trdi da je blo to tam če ni blo. reči nimam pojma od kje je meritev. ne pa da se že miljontič v tej temi spustiš v boj proti dokazzom. ni to naš problem ampak tvoj.
in ja priznam serem ti po temi že od začetka še in še v prejšnih tem, ker enostvano pišeš tak, da ti človek nemore nič verjet. si že prevečkrat pisal očitne laži in konec koncev še enega dokaza ni bilo da je kaj od tega res kar pišeš. ti screenshoti iz iphona meni niso dokaz, ker nikjer ni nič, da bi to povezovalo z tem crxom. filmčka še enega ni bilo na katerem bi se dejansko nekaj videlo itd itd itd. evo ta zadnji filmček. totalno slaba kvaliteta avto prileti mimo (kar ni noben dokaz o teh super zmogljivostih avta) potem pa se lepo obrne in ko bi se zanimivo moglo začet se prekine :) kot vsi ostali do zdaj
sem že napisal dostikrat mene in vse ostale skeptike boš najbolje zabil in utišal z DOKAZOM. verjemi v trenutku ko mi daš nek dokaz da vse tvoje obljube opisi in vse držijo ti čestitam za uspeh in neham podjebavat :) in srčno upam da se to nebo zgodilo še dolgo. ker če nebi blo te teme bi bral forum 3x na tedn tak pa 10x na dan :D

Stari ti imaš voljo in čas...osebno me boli ku...če meri pospeške iz Mangarta dol :roll: !
Ne vem,kaj imaš od tega,da ti more stalno nekaj dokazovat...bolj mirno spiš?!

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 11:27 am

Gorch: Eni imajo fetiše na tole.

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Napisal/-a rover416 Po nov 02, 2009 11:52 am

kar se tice šipkih točk,lahk res razglablamo,glede na to da so honde mehke spredaj sploh.bo bols tak strut kot nic.ker v parih tisoc km.rezem j***a,da se bo tale crxa rastegnila,vem iz lastnih izkusenj.drugac pa ce ne drugega ti bo pripomogel.ce bos kako skarpo lupckal.bols da ti odtrga prvi konc,kot da ga dobis med noge :?

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 12:10 pm

Jah za 1x še ni blo nekega opazka da se bi kaj raztegnlo po 14.000km upam da ne bo nadaljno.Čeprav neki se bo 100% razn če kaj strut bari pomagajo..ko jih zmontiram

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Po nov 02, 2009 12:40 pm

rokbrumen je napisal/-a:Jah za 1x še ni blo nekega opazka da se bi kaj raztegnlo po 14.000km upam da ne bo nadaljno.Čeprav neki se bo 100% razn če kaj strut bari pomagajo..ko jih zmontiram

Ni nujno da ti bo školjka počila, saj če se boš vozil samo tako, da ga boš po "ravninah" tišal se nebo zgodilo nič. Če boš pa kašno GHD progo probaval, bo pa kar hitro ratal problem kot ga imam jaz. :?

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Napisal/-a rover416 Po nov 02, 2009 1:00 pm

naredi vse mozne nacine ojacitve za njo.ce jo mislist tiscat na kaksih ovinkasith cestah.ker ti bo vlecenje iz ovinka zvijalo cel prvi konc.drugace pa ce hoces naredit togost avta.razdri celoten avto.ponovno povari vse vare,na spikih tockah ojacaj.in celo skolko tockovno posvasaj,da se utrdi.potem mislim da nebi smelo imet problemov.me pa sam zanima tko informativno.katere zavore gonis.ker original bremze so kot becikl al pa skiro

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 1:12 pm

Ja zavore imam od brembo celoten kit, zgleda kot popolni original :D kar mi je zlo všeč, ker ko sm mel prejšne gor z zarezam in luknjam mi je policaj težil za homologacijo :D, sm se razpizdu dal dol in pol mi je kolega reku da mi lahk nabavi bremo break kit za crx-a prvo nism vrjel no pol sm najprej dobil diske pa pol neke mehke ploščice racing vrjanta in čeljusi so iste samo da so mal drugače narjene. Nič posebnega na videz ampak ko bremzaš to je noro...pohodiš bremzo in tok stisne da skor da se bojiš da kolesa odtrga proč :D, res dobre bremze.Nobenga tresenja volana itd..tko da brembo je zakon. Itak sm jih mel gor že pred t.kitom.

umes zdj sm mel še ene druge ploščice.. samo ko sm bremzu je metal iskre okol :D in diski so začel kr žaret pr res ornk bremzanju :D
Zadnjič spremenil rokbrumen, dne Po nov 02, 2009 1:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Po nov 02, 2009 1:14 pm

rover416 je napisal/-a:me pa sam zanima tko informativno.katere zavore gonis.ker original bremze so kot becikl al pa skiro

Če to mene sprašuješ, ti lahko povem da so zavore original, in tudi res je da za tiščanje te zavore niso ravno prva klasa, saj se mi je že parkrat zgodilo da sem toliko na zavoro stisnil da sem jo celo skrivil, in ni več stikala za stop pritisnilo in je potem kar gorela stop luč dokler nisem spet nazaj naglihal, da je stisnilo šalterček. Pač se zgodi :lol: :P

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Napisal/-a rover416 Po nov 02, 2009 1:18 pm

ne mislil sem brumna.ker pri lancah poznam zavore.(zlo dobre) honda ima na zalost presvoh zavore.dobro ce si zamenjal vredu.a sam sprednje ?al tudi zadnje?kolk velik disk pa imas sedaj spredaj.pa kolk batne celjusti?

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 1:21 pm

Zadnje sm tut kupu nove samo ne brembo ker se jih ni dald obit, samo sprednje čeljusti mislim da so 2 batni nič več :roll: pa sj kot pravim bremza prfektno res avto posede v podn in kar je najbolše da je 100% razlika z roiginalnim.

Disk mislim da je velikosti 260 če se ne motim.

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Napisal/-a rover416 Po nov 02, 2009 1:28 pm

aha.saj ima ed9 ze v originalu 262mm disk.sem mislil da si dal kaj vecjega mogoce itr kit 282 mm,no nemorm nic rect k nism probal :D kak ti to hudo bremza :D :D

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 1:53 pm

Ej nevem nism premierju ker stare dele sm prodal :D, te smd al gor in 2000km sm jih ulaufavu in pol postopoma in zdj res noro dobr primejo.

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Napisal/-a rover416 Po nov 02, 2009 1:58 pm

no sm da si zadovoljen z njimi pa je kul
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost