Kovcek je napisal/-a:@kopron glede blow off-a: zamenjal sem vse mogoče, pa mi turbina še vedno ni filala več kot 1,95 bar-a...pa sem ves sistem od turbine do lopute (vse cevi in IC) sestavil skupaj, naredil zamaške in napumpal z kompresorjem...in imprezin blow off je začel lepo puščati pri 1,4 bara (se je čisto malo odprl)...z navadnim forge blow off-om pa sem napumbal do 2,5 bara pa še vedno ni nič spustil...po montaži le tega turbina fila 2,5+ bara brez problema...rezultat? na 402m sem peljal v soboto 11,7
audi RS4 je napisal/-a:kje pa je bil race v soboto?
kopron je napisal/-a:Bi že šlo, ker Beja d.o.o. ima repair kit set za 73 E .
Vendar je problem, ker so varili po ohišju, in je drobec bunke od vara priletel v izpušno vetrnico in jo odklal malo . In, sedaj bi jo bilo treba na novo balansirati ( dodatnih 48 E ) , ... če bodo sploh hoteli vzeti .
Je pa obrabljena na izpušnem delu za 0,03 mm, na sesalnem pa za 0,01 mm.
To bi še letelo, če bi bile ležajne puše nove. Sedanje so obrabljene na zračnost 0,09mm /0,06mm , kar pa je preveč .
Ampak, jaz bom verjetno moral kar iz dveh narediti eno, kot nek hibrid, ker mi tudi izpušni del ne paše zaradi nosilcev ki so dodatno gor na izpušnem delu turbine .
Ju3 se morda lotim še tega dela , ....
lp + #
Kovcek je napisal/-a:kopron je napisal/-a:
Edinole nekaj več časa mi bo vzel še dodatni tuning Turbine ; poliranje + predelava , tako kot to naredim na vsaki Turbini, katera mi pride v roke za better Power Performance.
Pa včasih se po prstih udariš s kladivom![]()
![]()
![]()
RejmiK je napisal/-a:probaj reklamirat ..ker kokr sm razbaru iz tvojega posta je storjena napaka z njihove strani... lp
kopron je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:probaj reklamirat ..ker kokr sm razbaru iz tvojega posta je storjena napaka z njihove strani... lp
Ja, saj, to sem se danes odločal več kot 1 debeeelo uro pred kosilom. Potem pa sem vzel 30 palčk za ušesa, nitro redčilo , svetilko in očistil vseskupaj precej dobro .
Nisem imel tolk' časa do ju3 , ker se mi že mal mudi .
Innnnn, takotorej, sem dal pol skupaj vseskupaj .
Dela.
Lepo + nič ne kadi + dokaj tiho zažvižga.
Z pol gasa pa Butne 2.0 Bara Takoj![]()
. ( prej max 1,75B)
Več zaenkrat ne upam, ker še nimam ta specialnih šob noter . Ju3 jih bom noter vrgel in tlak goriva iz 4,6 bara spustil na 3,5 Bara .
Me prav zanima, kako bo delal z temi "domačimi" specijalnimi šobkami - kolk' bo več navora in kolk manj porabe .
Te zdajšnje so samo polivale dol po kolektorju/cilindrih .
Nooo, te, ta nove pa so extraneverjetnosupermegagledevsega . Če bojo le delale.
Lp do ju3 , čaw .
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov