rokbrumen je napisal/-a:TrijoAdijo, lenivec : Ja tudi v KK smo merl samo da nevem kere slike so ker imam vse z skor istim razultatom...vazn je razultat ne lokacija in bil se na pisti imam posnetek!!! Vama ga pokažem z lenivcem?? Da bota tiho glede tega ker sta sitna s tem kje sm bil in kje nism, dejstvo je da sm zmeru in pokazu. In pri tem ni bilo nobenih laži.
Merjeno je blo 3-4x na obvoznici izolski in 2x v kk od kod sm dal podatke nevem in ni važn bil pa sm na pisti in tudi tam sem meril. In podatki(razultati) so bli isti![]()
.Tko da ne ti meni da mene ni blo
. No coment tudi stabo zaključujem pogovr ker mi samo serjeta temo. In tu maš posnetek ker si tako trdno prepričan da mene ni bilo na pisti in v Krškem, ti bi neki reku pa ni vredno
![]()
. Si pa mislim svoje glede na to da ti lahk trdiš kje sm jst bil in kje ne
![]()
.
Posnetek je posnet z njegovega profila je sneman s telefonom, in mi ni mogu poslat na moj fon ker iphone ne sprejme če nimaš gor programa za tole, tako da glavno je da se vidi pisto v crkljah in moj avto, samo v dokaz da sem bil v KK.
Smilita se mi z svojimi trditvamiin vajino prepričanost lepo prosim ne mi več smetit teme.
Posnetek:
http://www.shrani.si/?35/gL/445UX6wc/1/p1010010.mov
Zarad mene si ti lahk misliš kar si hočeš...dejstvo je, da si TI napisal, da je bila lokacija merjenja v KK, kar se je izkazalo za neresnično. To si povrhu vsega še sam dokazal s svojim izgovorom, da sedaj pa ne veš katere slike so od kod, prej si pa zatrjeval, da je bila meritev narejena na pisti..

Glede posnetka, pa se posujem s pepelom in priznam,da si res bil na pisti

LP!