Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po nov 02, 2009 2:47 pm

rokbrumen je napisal/-a:TrijoAdijo, lenivec : Ja tudi v KK smo merl samo da nevem kere slike so ker imam vse z skor istim razultatom...vazn je razultat ne lokacija in bil se na pisti imam posnetek!!! Vama ga pokažem z lenivcem?? Da bota tiho glede tega ker sta sitna s tem kje sm bil in kje nism, dejstvo je da sm zmeru in pokazu. In pri tem ni bilo nobenih laži.
Merjeno je blo 3-4x na obvoznici izolski in 2x v kk od kod sm dal podatke nevem in ni važn bil pa sm na pisti in tudi tam sem meril. In podatki(razultati) so bli isti :lol: :roll: .Tko da ne ti meni da mene ni blo :roll: . No coment tudi stabo zaključujem pogovr ker mi samo serjeta temo. In tu maš posnetek ker si tako trdno prepričan da mene ni bilo na pisti in v Krškem, ti bi neki reku pa ni vredno :lol: :lol: . Si pa mislim svoje glede na to da ti lahk trdiš kje sm jst bil in kje ne :lol: :lol: .

Posnetek je posnet z njegovega profila je sneman s telefonom, in mi ni mogu poslat na moj fon ker iphone ne sprejme če nimaš gor programa za tole, tako da glavno je da se vidi pisto v crkljah in moj avto, samo v dokaz da sem bil v KK.
Smilita se mi z svojimi trditvami :roll: in vajino prepričanost lepo prosim ne mi več smetit teme.

Posnetek:

http://www.shrani.si/?35/gL/445UX6wc/1/p1010010.mov

Zarad mene si ti lahk misliš kar si hočeš...dejstvo je, da si TI napisal, da je bila lokacija merjenja v KK, kar se je izkazalo za neresnično. To si povrhu vsega še sam dokazal s svojim izgovorom, da sedaj pa ne veš katere slike so od kod, prej si pa zatrjeval, da je bila meritev narejena na pisti.. :roll: Nimam nič proti samim rezultatom meritve...ravno nasprotno..če je te rezultati resnični, potem kapo dol :bow
Glede posnetka, pa se posujem s pepelom in priznam,da si res bil na pisti :oops: Sam asfalt oz. asfaltne plošče pa tam vseen ni tak dober za neki hud oprijem,ker je na tisti pisti vsega (peska..itd..).

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 4:11 pm

Hmmm no danes sm opazu da je na 1cilindriu mal poču var pri prirobnici ko gre na glavo. Tako da sm use dol uzeu in mi bo sosed s tigom vse vared obvaril in naredu tako kot treba da ne bo dalje se kaj pokalo.

Slika: (tist kar je z rdeče označen je počlo(var)

Slika

Do večera naj bi blo porihtan tko, da ni hudi ampak je spet delo :? .
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
rs2
Novinec

Napisal/-a rs2 Po nov 02, 2009 4:42 pm

Ponavad je tako;

mal denarja mal muzke...

In pokal bo še naprej...
Vse pod 2 bara je N/A
Audi power

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Po nov 02, 2009 4:44 pm

rokbrumen je napisal/-a:Hmmm no danes sm opazu da je na 1cilindriu mal poču var pri prirobnici ko gre na glavo. Tako da sm use dol uzeu in mi bo sosed s tigom vse vared obvaril in naredu tako kot treba da ne bo dalje se kaj pokalo.

Slika

o tem sm ti jst napisal eno stran nazaj.zgleda mi nisi verjel :D :D :D to je sele zacetek.najbolj da si kar nabavis tig.pa v avto dj,bos sproti varil :D :D :D

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 5:01 pm

Mi bo celotnega zvaril kot treba ne samo tale del.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Po nov 02, 2009 5:11 pm

Ja ampak če bo kar čez še enkrat zarajhal bo učinek točno nič oz. bo še slabše.

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 5:14 pm

Yoni: Pa tale tip dela že 25let v ladjedelnici in upam da ve kaj dela :D . Mislim usaj mislim da ve kaj in kako nardit :P.

Uporabniški avatar
rs2
Novinec

Napisal/-a rs2 Po nov 02, 2009 5:28 pm

No, važno da ima tip izkušnje z varjenjem.
Koliko kolektorjev je pa že zvaril po tistem, ko je začel pokat (praktično takoj)in da držijo?

Glede na to, da je počil hitro, je verjetno slab material, dizajn, prevelika teža,...
Če vprašaš mene - material :shock:
Vse pod 2 bara je N/A
Audi power

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 5:32 pm

rs2: Ja je reku da je slab material da bo probu nardit kar je mozno, jah neki jih je naredu za 1x še niso pokal, celo originalne iz goosa-je varil ap niso pokal tko neki ve no, upam da ne bo men več pokal.

Kaj ti voziš če ni skrivnost? =) maš kaj tukaj predstavlen? LP

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Po nov 02, 2009 7:12 pm

no jest sem mel zadnji strut približno tko narejen, od prednjega pa moram še najti fotke..........
Priponke
fiat25.JPG
fiat24.JPG
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a wuky Po nov 02, 2009 7:48 pm

rokbrumen je napisal/-a:rs2: Kaj ti voziš če ni skrivnost? =) maš kaj tukaj predstavlen? LP

Očitno si tok zaposljen z odgovarjanjev v svojo temo da res ne spremljaš 0 drugega :P
Audi S1

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po nov 02, 2009 7:58 pm

wuky je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:rs2: Kaj ti voziš če ni skrivnost? =) maš kaj tukaj predstavlen? LP

Očitno si tok zaposljen z odgovarjanjev v svojo temo da res ne spremljaš 0 drugega :P
Audi S1

jst mislm da audija s1 se ne voz.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Po nov 02, 2009 9:13 pm

rokbrumen je napisal/-a:Hmmm no danes sm opazu da je na 1cilindriu mal poču var pri prirobnici ko gre na glavo. Tako da sm use dol uzeu in mi bo sosed s tigom vse vared obvaril in naredu tako kot treba da ne bo dalje se kaj pokalo.

Slika

No, sej sem ti reku, da se ti ne izplača do mene hodit' za tistle varček. Itak pa ti bo pokalo še naprej , še po drugih varih, točn' tko kot ti je Rs2 namignu . Sem jih že nekaj izdelal, zato vem kako debele stene morajo bit', da to drži.

A si kolektor povil z azbestom ??? Kle bi ti to pomagal' .

Lp .

Aja, zdej sem vidu, da ti bo celega povaril , sorry .
Nooo, to ti bo držalo že dlje časa. Ampak potem ti bo pa počasi začelo pokati zraven varov . No, včasih tudi ne.
A si preveril debelino materiala cevi ??? Namreč, to je pomembno in od tega odvisna vzdržljivost kolektorja .

Lp + #

( p.s. : Audi Rs1/Rs2 by Edo Grubelič mal' poglej , pa boš vidu )

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Po nov 02, 2009 9:33 pm

sorry za off ampak moram:
kopron kaj pomeni lp+#

on: poglej si kako je uporabnik Skull23 povil kolektor
Klikec

Lp+# :hi

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 9:42 pm

Ja jst upam da ne bo več pokal material kolko je debel pa nevem ..nism šou za tem.

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Po nov 02, 2009 9:45 pm

@rokbrumen rs2

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Po nov 02, 2009 9:47 pm

snikerson: nor pospešek sam nevarn že da pustiš oba odbijača kje na cesti :D noro res :D čigavo je tole :D? Da bi le jst mel 4x4 gor :D.

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Po nov 02, 2009 9:50 pm

rokbrumen je napisal/-a:snikerson: nor pospešek sam nevarn že da pustiš oba odbijača kje na cesti :D noro res :D čigavo je tole :D? Da bi le jst mel 4x4 gor :D.

pa sej sem ti napisal, pa ravno prej si spraševal...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po nov 02, 2009 9:52 pm

rokbrumen: Dovolj besedicenja... malo je potrebno tudi uporabiti iskanje po drugih
temah.... lepo prosim, dovolj besedicenja v prazno... in ne ni od Black Jack-a ...beri
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 43&start=0

glej...
http://www.youtube.com/watch?v=99YMBLDO ... re=related
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Yoni
Novinec

Napisal/-a Yoni Po nov 02, 2009 10:33 pm

rokbrumen je napisal/-a:Yoni: Pa tale tip dela že 25let v ladjedelnici in upam da ve kaj dela :D . Mislim usaj mislim da ve kaj in kako nardit :P.

Pred 25 leti najbrž ni bilo še tig postopka, ali pa je bil še v plenicah... TIG ni tako enostaven postopek kot izgleda na prvi pogled....
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost