monster_d je napisal/-a:Idi v hobiprogram pa ubavi tri hrcke ki so naspidirani pa napij jih z redbullom!
zmaga je tvoja!![]()
Symon je napisal/-a:Naslov pove vse. Imam športni filter, ki mu bo kmalu sledil še dovod zraka. Spomladi bom tudi dal gume z 1% manjšim obsegom.
Zanima pa me kaj se še da storiti, da bi pri nizkih obratih pridobil na moči (ta filter v nižjih mal zamori, če se ne motim), ker sem na nedavnem dragu opazil, da imam zaenkrat največjo moč tik pred blokado (takrat sem pospešeno dohajal nasprotnika), vendar sem takoj zaostal, ko sem prešaltal. A bi se dalo tudi (poceni) zvišat blokado? Ali pa pridobit pospeške (moč) pri nižjih obratih.
Kakršnakoli pomoč bi mi prišla prav.
Need help pleaseeeeeeee!
mondy je napisal/-a:Symon je napisal/-a:Naslov pove vse. Imam športni filter, ki mu bo kmalu sledil še dovod zraka. Spomladi bom tudi dal gume z 1% manjšim obsegom.
Zanima pa me kaj se še da storiti, da bi pri nizkih obratih pridobil na moči (ta filter v nižjih mal zamori, če se ne motim), ker sem na nedavnem dragu opazil, da imam zaenkrat največjo moč tik pred blokado (takrat sem pospešeno dohajal nasprotnika), vendar sem takoj zaostal, ko sem prešaltal. A bi se dalo tudi (poceni) zvišat blokado? Ali pa pridobit pospeške (moč) pri nižjih obratih.
Need help pleaseeeeeeee!
Povečaj malo razdaljo med filtrom in motorjem z daljšo cevjo na katero je filter namontiran.
monster_d je napisal/-a:Definitivno sem ogromno pridobil z nizanjem glave! ok usaj na mojem motorju!
motor se doti lepse zavrti! dela lepse pri nizjih obratih kjer je ze prej cukal skor, pa malenkost vecja moc!
Podobno tudi nardis ce zamenjas tesnilo za sportno ki je tanjse!
LP
TITan je napisal/-a:mondy je napisal/-a:Symon je napisal/-a:Naslov pove vse. Imam športni filter, ki mu bo kmalu sledil še dovod zraka. Spomladi bom tudi dal gume z 1% manjšim obsegom.
Need help pleaseeeeeeee!
Povečaj malo razdaljo med filtrom in motorjem z daljšo cevjo na katero je filter namontiran.
Bo pa motor mal počasnej se odzival.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov