maarkec je napisal/-a:zdravo, zanima me kolk se splača vgradit zračni filtr za motor 1.2 tsi, znamke K&N, glede na ceno, 70 eurov me zanima, če je res kaj efekta, al je to nateg, mate kake izkušnje s temi filtri
http://www.matsport-shop.si/Article.asp?articleid=4212
hvala, lp
maarkec
CupraR je napisal/-a:Panelnega se ti čist splača vzet, ker imaš pol mir z menjavo in na dolgi rok pršparaš. Tm za 70e dobis kao konus? To je brezveze, panelni je nekje pol te cene.
Seveda pa tukaj ni govora da dobis kaj na moci
hippo je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Panelnega se ti čist splača vzet, ker imaš pol mir z menjavo in na dolgi rok pršparaš. Tm za 70e dobis kao konus? To je brezveze, panelni je nekje pol te cene.
Seveda pa tukaj ni govora da dobis kaj na moci
Saj to je panelni, ker je take oblike original.
Prišparaš pa kaj? Od Mahle-ja je cena 15 eur, torej si dober za 120.000 km oz še malo več (menja se ga na 30.000 km).
K&N moraš pa pucat, prat, pa potem naoljit, kar je super za zamaščenje LMM-ja.
Brezveze...
pskoda je napisal/-a:8-10km/h sem mogoče pri moji prejšni corsi 1.6T opc pridobil ko sem vgradil ta filter in čipal in še to je en velik mogoče
Zaradi dretja mašine človek dobi lažne občutke
acad je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:8-10km/h sem mogoče pri moji prejšni corsi 1.6T opc pridobil ko sem vgradil ta filter in čipal in še to je en velik mogoče
Zaradi dretja mašine človek dobi lažne občutke
Imamo v firmi valjare, tako da so rezultati kar točni.
Šlo pa je za OPC 1.6T s 300hp+
Ampak kot pravim, šlo je za profesionalno nadgradnjo, ki je stala 700€. Pravim le, da se da, ampak mora biti narejeno odlično, ne le optimalno.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 25 gostov