Halogen je napisal/-a:a je glupa ideja al ne razumeš kaj sem napisu ?
Halogen je napisal/-a:Sem vprašal ker nimam pojma, kaj bi se pa dalo nareti iz originala razni magnaflowvi in to odpade ker mi je grdo in odbijajoče
BoneS je napisal/-a:Ce ze drug lonec in homologacija-kot so ti ze ostali napisali. Kter accord pa je?
grega983 je napisal/-a:To zdaj nas sprašuješ za mnenje ali samo razkazuješ neznanje ?
Verjemi da ti ta tvoja rešitev po kakem mesecu ne bo več oh in sploh ko ti bo rangla ropotala od 1000 pa do 7000 obratov. Kar še gre nekako skozi, če se res 2x na mesec zapelješ do trgovine.
Vse kar je več vožnje je fizično utrujajoče zate in za okolico, da modrih ne govorimo
Halogen je napisal/-a:SAmi pametnjakoviči zanima me komentar koga ki je to že počel in ne ne zanimajo me vaša glupa mnenja ker vas je večina tu "kozolc" majstrvo ki nimajo pojma samo lapajo in pametujejo.
NoF3ar je napisal/-a:Odpelji se do DR.Izpuh po-googlaj ali FB-jaj če neveš za njega. Naredil ti bo po meri izpuh, ki bo homoligiran. Za pravo ceno in imel bo "pravi" zvok.
Tvoja zamisel, hja za civic bingo je super, na accorda pa nikakor nebi tega delal
Halogen je napisal/-a:NoF3ar je napisal/-a:Odpelji se do DR.Izpuh po-googlaj ali FB-jaj če neveš za njega. Naredil ti bo po meri izpuh, ki bo homoligiran. Za pravo ceno in imel bo "pravi" zvok.
Tvoja zamisel, hja za civic bingo je super, na accorda pa nikakor nebi tega delal
Hvala bogu za take kot si ti. Hvala za odgovor.
Ne pa taki idijoti kot zgoraj
Halogen je napisal/-a:NoF3ar je napisal/-a:Odpelji se do DR.Izpuh po-googlaj ali FB-jaj če neveš za njega. Naredil ti bo po meri izpuh, ki bo homoligiran. Za pravo ceno in imel bo "pravi" zvok.
Hvala bogu za take kot si ti. Hvala za odgovor.
Ne pa taki idijoti kot zgoraj
Halogen je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:To zdaj nas sprašuješ za mnenje ali samo razkazuješ neznanje ?
Verjemi da ti ta tvoja rešitev po kakem mesecu ne bo več oh in sploh ko ti bo rangla ropotala od 1000 pa do 7000 obratov. Kar še gre nekako skozi, če se res 2x na mesec zapelješ do trgovine.
Vse kar je več vožnje je fizično utrujajoče zate in za okolico, da modrih ne govorimo
Ja saj si hilbili.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost