Ruff_RydeRR je napisal/-a:ŠE NEKI! da ne odpiram nove teme a kej pomaga uno pucanje šob z tekočino k avto laufa 15nim bla bla bla pa košta okol 12k![]()
![]()
![]()
2fast4u je napisal/-a:Pomojem vi nimate straha, da nebi prišli skozi - ker če sem jaz mel 0,19 pa sploh katalizatorja nimam, pa avto bo star 14 let letos![]()
Tak, da mislim da malo pretiravajo vsi s temi izpušnimi, ker ni tak hudo skozi prit, ko sn jaz prvo mislo.
greddy je napisal/-a:2fast4u je napisal/-a:Pomojem vi nimate straha, da nebi prišli skozi - ker če sem jaz mel 0,19 pa sploh katalizatorja nimam, pa avto bo star 14 let letos![]()
Tak, da mislim da malo pretiravajo vsi s temi izpušnimi, ker ni tak hudo skozi prit, ko sn jaz prvo mislo.
To je zlo relativno, honde so znane po zelo cistem izpuhu..
2fast4u je napisal/-a:greddy je napisal/-a:2fast4u je napisal/-a:Pomojem vi nimate straha, da nebi prišli skozi - ker če sem jaz mel 0,19 pa sploh katalizatorja nimam, pa avto bo star 14 let letos![]()
To je zlo relativno, honde so znane po zelo cistem izpuhu..
Aja ?? No ql, če je res![]()
Samo zakaj pa mam celi zadnji del avta črn od auspuha ?![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost