Perica je napisal/-a:Zakaj se pa pol to sploh prodaja, ce pa ni dovoljeno??? Tega jest nikol ne bom zastopu, zakaj majo vsi tok neki proti tem??? Avto sam mejckn bl ropota, druzga pa nc!!! Vsi se pa tko obnasajo (tehnicni pregled, policaji,....) k da je to neki nevarnga!!!! Cloveku vs vesele vzamejo!!!
Perica je napisal/-a:Sej jest bi rd sam na zvoku pridobiv! Za moc se mi ne gre tok, ker vem da se iz teh 75KM ne bo kej omembe vrednga dal narest (vsaj brez VELIKIH posegov)!!!
Zakaj se pa pol to sploh prodaja, ce pa ni dovoljeno??? Tega jest nikol ne bom zastopu, zakaj majo vsi tok neki proti tem??? Avto sam mejckn bl ropota, druzga pa nc!!! Vsi se pa tko obnasajo (tehnicni pregled, policaji,....) k da je to neki nevarnga!!!! Cloveku vs vesele vzamejo!!!
darkdog23 je napisal/-a:Js mam dva rora Powerfull okrogla in zvok je ubijalski-globok.Drugače pa razen zvoka nedobiš nč kej extra zraven.
aja mam pa tud Renult Clio 1 model in gresta oba gor brez problema.Nevem zakaj ti nebi mogu enga gor dat?
HaBBicH je napisal/-a:Ce te pa boli k*** za homologacijo pa pejt k Devitu
Par firm ki mi pridejo na pamet, in imajo poslihtano homologacijo:
Supersprint
Remus
FK
Powerfull(tipski!!! )
CSC
HaBBicH je napisal/-a:Vsi ti auspuhi ki si jih nastel nimajo papirjev tako da tehnicnega ne naredis in policaji ti tezijo...
Zadnji lonci s papirji(TUV) te pridejo od 60K naprej
Z zadnjim loncem ne pridobis skoraj nic, razen zvoka...
s.hio je napisal/-a:HaBBicH je napisal/-a:Ce te pa boli k*** za homologacijo pa pejt k Devitu
Par firm ki mi pridejo na pamet, in imajo poslihtano homologacijo:
Supersprint
Remus
FK
Powerfull(tipski!!! )
CSC
kako pa da so pol meni v kartoncek vpisali powerful univerzalnega? In grednu na meganu so ga isto. Torej nekake papirje mora imet da se ga lahko vpise. Jaz sem samo nesel dva papirja s potrdilom o glasnosti pa ni nihce nic vprasal.
noobie je napisal/-a:Torej ima kdo FK ali CSC izpusni lonec?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost