Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

a ima kdo POWERFUL izpuh na Cliotu 2

Napisal/-a Perica Po feb 23, 2004 5:46 pm

Najdu sm en rabln POWERFULL Zadnji lonec, ampak ne vem kaksn bo ucinek na Cliotu (75KM)??? A kdo slucajno prblizn ve kako se zadeva slis???
Hvala vsm za odgovore

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po feb 23, 2004 5:50 pm

Za moj okus preglasno (sem pac bolj konzervativen :P ).
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Po feb 23, 2004 5:53 pm

Jaz imam poverffula na moji corsi (90KM). Je pa tista glasna verzija (komplet lonec iz inoxsa).

Nima slabega glasu (ni preglasen in ne pretih). Jaz sem z njim čisto zadovoljen, ne vem pa kako bi se obnašal na tvojem avtomobilu. :roll:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Po feb 23, 2004 6:06 pm

Ice ima (je imel) PowerFulla na svojmu Cliotu 1.2 16v!

LP
Slika

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Po feb 23, 2004 6:07 pm

Daco je napisal/-a:Za moj okus preglasno (sem pac bolj konzervativen :P ).

DACO: a si ze slisov ksn POWERFULL izpuh na Cliotu (1.4 - 75KM) al to bl na pamt govoris??? Vem da mas Megana (si mi ze donc dopovdne pokazov slike na temu forumu)!!! HVALA

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Po feb 23, 2004 6:30 pm

Powerfulla sem poslusal sam na sodelavcevi Hondi Civic 1.6 vti (160KM), sicer ni primerjave s Cliotom sam razmisljam v tej smeri... ce je izpuh preglasen je pac preglasen (lahko da se motim :oops: ). Njemu je bil preglasen (ni mogel normalno poslusat muzike v avtu ko je sel domov po obvoznici) in je pol sel k Novaku in uzel pri njemu sportni zadnji lonec in je zadovoljen z njim.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Po feb 23, 2004 8:14 pm

Slika

Lej js mam takole narejeno.Gor sta dva powerfulla okrogla fi 10cm.Auspuha sta carska,režeta pa zelo globoko.To pomeni da je zvok zelo globok in ubijalski.Kaj to pomeni?
To pomeni da sta auspuha napol dušena in se ne dereta tako da bi zbudu celo ulico ampak dasta res tisti lep globok zvok.
voziš se lahk normalno in pri hitrosti 90km/h se lahko normalno pogovarjaš.Problem nastane na autocesti pri višjih obratih in hitrostih,ker se pol poveča tudi zvok.
To je normalno saj je mašina zagreta,s tem sta zagreta tudi auspuha,večje hitrosti....
Karkoli daš na Cliota boš čul v notranjosti auta,ker je Clio zelo slabo zvočno izoliran.
Js ko sm mel na začetku en auspuh zvoka skoraj da nisem čul.Bil sm razočaran.No pol sm pa dal še enga gor in to je zdej pika na i.
Če si kje v bližini mene se lahko usedema v auto in ti demonstriram lepoto globokega -nemotečega zvoka za okolico.
No to je sam moje mnenje o Powerfulllu,ker men da res lepo štimo in ga nebi zamenju za nobenga druzga več.

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Po feb 23, 2004 8:28 pm

Darkdog23: vidm da mas Na tablci napisan CE !!! Jest sm pa iz LJ, tko da na zalost ne bom mogu na lastne usesa slisat tvojga zvoka!!! Ampak vseen HVALA za tvoj odgovor!!!

Uporabniški avatar
tonix
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a tonix Po feb 23, 2004 8:36 pm

Perica je napisal/-a:Darkdog23: vidm da mas Na tablci napisan CE !!! Jest sm pa iz LJ, tko da na zalost ne bom mogu na lastne usesa slisat tvojga zvoka!!! Ampak vseen HVALA za tvoj odgovor!!!

Sej se do Ljubljane sliš :P :wink: 8)

joke :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Po feb 23, 2004 8:40 pm

darkdog23: ne zgleda slabo ;) Odbijac si pa rajs mal zascitu da ti ga ne skurjo powerfulli? :-P

Policaji se pa nc ne vtikajo? Me zanima kaj bi ti rekli, ce bi ga pripeljal na tehnicnega v LJ na LPP :shock:

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Kraj: Šempeter pri novi gorici

Napisal/-a djstane Po feb 23, 2004 9:12 pm

Mene bi sigurno ze zaprli!! :evil: :evil: Samo kako si ustimal tele avspuhe si kupil ze dvojnega ali si sam ustimal? :?:
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

G&B Vouk
Nov uporabnik

Napisal/-a G&B Vouk Po feb 23, 2004 11:36 pm

ja jest imam power full fi 110mm na clio 1.2 rl letnik 97, pol mam se sprint filter in odusnik za olje. skupaj doda cca. 5-10KM.
STARI GLAS PA JE DOBR JE FUL BASOVSKI, NIZEK, LEP

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Po feb 23, 2004 11:38 pm

Daco na LPP-ju sm že bil ko sm šajbe homologiru.Pridem js tja z autom,mam papirje za šajbe,pa se pripeljem dam mal po gasu uni mehaniki pa sam :shock: :shock: ,
takoj začnejo težit ja da to nebom dobu homo če nebom mel papirjev bla bla bla,js pa sam rečem fantje js sm prišu šajbe homologirat ne auspuhe :D

no pol so se umirili.Policaji mi pa še niso težili,čeprav so se že za mano vozili pa me zijali.Js pa sam 50km/h,pas pa cool :D

djstane auspuhe nism kupu skupaj.kupu sm vsakega posebej,pol pa smo jih dali zmontirat not.Je bil velik problem ker je spodaj rezervna guma ampak smo jih stlačli :evil: zdej pa sam bum bum bum

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Kraj: Šempeter pri novi gorici

Napisal/-a djstane To feb 24, 2004 12:19 pm

Lepo koliko si pa dal za avspuha ma tole lehko kupis tudi z rosfraja potem dam da zasvajsat skupaj pa na lpp pa je :?: Ali se da tole tako nardit :?: ce se da potem bo pa :vrum :vrum Aja a avspuhi morajo biti pa homologirani :shock:
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To feb 24, 2004 12:33 pm

Imam Powerfula srednje glasnosti - klikni na "avto" pod tem postom in preveri če je isti. Če imaš odprto verzijo je ful preglasen - ta k ga imam jest gor ima pa ravno pravšnji zvok!
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica To feb 24, 2004 8:52 pm

ice je napisal/-a:Imam Powerfula srednje glasnosti - klikni na "avto" pod tem postom in preveri če je isti. Če imaš odprto verzijo je ful preglasen - ta k ga imam jest gor ima pa ravno pravšnji zvok!

ICE: hvala ker si se potrudu, sam men tole nekak ne dela! Ne vidm nobene slike od tvojga POWERFULLA?!?!
Kok je pa cena takga k ga mas ti??? A je univerzaln???
Hvala

kamnican
Nov uporabnik

Napisal/-a kamnican To feb 24, 2004 9:01 pm

jest mam tud tega powerfulla pa sej da zvok sam ne vem kaj da bi zdej reku da ga poka jih dost mil je za vozno sam ne vem a je to pr vseh ce vozem normalno tko 60 pa zvoka ni sam ko dajem gas mogoce si bom omislil se enega.

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Sr feb 25, 2004 11:15 pm

Stos pa je v tem da powerful brez enega sportnega filtra da bolj slab zvok od sebe, zato jaz priporocam se en raid filter gor, ker potem (po mojih izkusnjah) motor malo manj zvizga, auspuh pa ima dober zvok, ko spustis gas pa se poka iz njega, pa brez predelave ostalih delov auspuha.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Sr feb 25, 2004 11:39 pm

to je pa res da Powerfulli pokajo če ti to hočeš :D

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Če feb 26, 2004 10:39 am

s.hio je napisal/-a:Stos pa je v tem da powerful brez enega sportnega filtra da bolj slab zvok od sebe, zato jaz priporocam se en raid filter gor, ker potem (po mojih izkusnjah) motor malo manj zvizga, auspuh pa ima dober zvok, ko spustis gas pa se poka iz njega, pa brez predelave ostalih delov auspuha.

Navem kakšn avto imaš, ampak na mojem tudi brez športnega filtra je dobr sound. Tu se lahko prepričaš - na posnetku gre za cliota s srednjo glasnim:
http://www.avtomobilizem.com/movies/clio_sound.avi (DivX 5.0.4>).
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost