srcnik je napisal/-a:Tule se obremenjujete s tem kako mora bit vse po zadnji črki predpisa, medtem pa po avtocesti mimo vas šibajo romuni z gumami brez profila, čez vse meje naloženimi kombiji, z vgrajenimi kitajskimi xenon kiti v navadne luči...
boštjan_01 je napisal/-a:Za tebe so romuni merilo???
HitriZajcek je napisal/-a:srcnik je napisal/-a:Tule se obremenjujete s tem kako mora bit vse po zadnji črki predpisa, medtem pa po avtocesti mimo vas šibajo romuni z gumami brez profila, čez vse meje naloženimi kombiji, z vgrajenimi kitajskimi xenon kiti v navadne luči...
Aha, če pa Romuni to počnejo, potem je pa menda že prav da tudi ostali ne upoštevamo predpisov?
HitriZajcek je napisal/-a:srcnik je napisal/-a:Tule se obremenjujete s tem kako mora bit vse po zadnji črki predpisa, medtem pa po avtocesti mimo vas šibajo romuni z gumami brez profila, čez vse meje naloženimi kombiji, z vgrajenimi kitajskimi xenon kiti v navadne luči...
Aha, če pa Romuni to počnejo, potem je pa menda že prav da tudi ostali ne upoštevamo predpisov?
rokyo87 je napisal/-a:Ena stvar mi ni jasna... Zakaj bi za dokazovanje dejanskih kW/KM morali imeti valje, če pa se lahko samo z računalnikom povežejo preko OBD vmesnika in preverijo, če je ECU remapiran. Ni tako?
boštjan_01 je napisal/-a:Dobro, pač nisem dovolj dojemljiv. Ko te ustavi policaj se izgovarjaš, da si romun in ti nič ne more?![]()
Tebi serviser na skrivaj šari po avtu, brez tvoje vednosti? Meni popravlja tisto kar mu naročim. Če še kaj dodatno najde, me pokliče in svetuje/predlaga.
Lastnik odgovarja za svoj avto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost