Nek sem prebral da je navit avto z veliko kilometri tako kot dedek na steroidih.
Pa še to. Za vse te modifikacije boš dal zelo veliko. Čip cca. 100k, odmična (1 ali 2? ) cca. 100k, komplet izpuh s kolektorjem 200k, filter + malenkosti 50k. Če vse skupaj sešteješ nanese kar neki, tako da preračunaj če res hočeš to al bi rajš kupil nov avto.
Drugače pa mislim da je 20 konjev dost premajhna cifra.
S čipom pridobiš okoli 10% če je narjen kot je treba. Torej od oka 10 konjev.
Pomoje ene 20km s kolektorjem in izpuhom. Pa še malenkost s filtrom. Odmična gred je čist odvisno kakšna je. Morš vedet da se da dobit zelo veliko z odmično, ampak bolj kot so špotrne v višjih obratih dobivaš na moči in v manjšem območju. Tako da morš najdit neko vmesno pot.
Zelo dobra modifikacija je tudi lažji vztrajnik. Sicer na moči ne pridobiš nič, se pa avto lažje vrti, učinek je pa podoben kot bi bil avto lažji. Na google daj poišči "light flywheel". Jaz sem našel podatke da 3kg lažji vztrajnik pomeni več kot 100kg lažji avto (efektivno gledano).
Torej, če maš voljo pa denar ti kar u igro. Drugače pa prodaj golfa pa si kupi za ta denar nissan 200sx. To boš pa lahko navijal tut do 400 konjev če ti bo pasal

Dobiš ga že za miljon sit al pa še manj.