monster_d je napisal/-a:Glej ce te skrbi da ti guma nebi sla gor oz da bi ribala ob blatnik ane, das pac bolj nizko profilno cene pa, pejd do avta pa poglej kolko prostora se mas med blatnikom in gumo,
LP
LeVaK je napisal/-a:Mam zdej malo manj preseka pri gumah in je full lufta med gumo in blatnikom pa mi to full ni vsec... ce imam zimske gor, ki imajo 1,5cm vecji presek mi je cisto vredu... Nimam namena avta zabit v poden, ker nisem edini voznik pri hisi in se ostali s tem ne strinjajo.
LeVaK
TITan je napisal/-a:Za tak majhen nižanje (se vsaj pri VW) dobijo novi "nosilci" al kako bi reku, amortizerjev.
monster_d je napisal/-a:Edina varianta je ane, da dobis tovarniske fedre ki so malenkost krajse, kao sportna verzija!
Tiste pa so 2centi! Golfi recimo majo eni, poloti itd...
super98 je napisal/-a:TITan je napisal/-a:Za tak majhen nižanje (se vsaj pri VW) dobijo novi "nosilci" al kako bi reku, amortizerjev.
Mene pa zanima ta zadeva! Kakšne nosilce maš v mislih? Kje to dobiš?monster_d je napisal/-a:Edina varianta je ane, da dobis tovarniske fedre ki so malenkost krajse, kao sportna verzija!
Tiste pa so 2centi! Golfi recimo majo eni, poloti itd...
Monster si sigurn? Veš da grem jutr na porsche vprašat če majo kej tazga!
renault19 je napisal/-a:Za 2 centi se ti ne splaca spuscat avta!
LeVaK je napisal/-a:Recimo, da se mi zdi da je moja honda ze zdaj precej nizja od vecine avtomobilov... Od oka 10cm od tal, ce ne se manj... Ko zapelem v garazo, po klancu navzdol, je na robu klanca pod avtom samo kake 4cm placa.... Tko da prevec ga ze zaradi tega nebi spuscal.. Kaj samo fedrov, ki bi toliko znizal ni? Pa da dam pol se mal strsat montizerje?
LevaK
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov