Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

turbina+števec

Napisal/-a COBRA Sr mar 31, 2004 9:04 am

Nism najdu pravi naslov teme, ampak vseeno...
Zanima me, ce se da (mam 206ko s HDi motorjem) namontirat tak stevec noter, ker ful dobr zgleda(vsaj men :P )
Pa seveda, da deluje! :D
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Zorqon
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a Zorqon Sr mar 31, 2004 12:52 pm

to ni nič drugega kot običen manometer....če imaš turbino bi se to po mojem moglo dat namontirat brez večjih problemov :D
Policaj: " boste pihali??? "
Voznik: " ne, bruhal bom "

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr mar 31, 2004 12:55 pm

Sej te števci so univerzalni kokr jst vem, tko da paše u usazga turbača :wink: Poišč po netu kšn manual kuko se inštalera in to je to 8)
LP

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Sr mar 31, 2004 1:33 pm

mene tut zanima če se obnese teli števci iz a3m-a? uni za 9k.

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Sr mar 31, 2004 1:51 pm

men se je obnesu čist uredu. Kaže dost natančno pa dost dobr zgleda. Z montažo ni problemov, razen tega da je original cevka mal prekratka (vsaj v mojem primeru) in sem moral nabavt gumjasto cev v trgovini z avto materialom.

Druga zadeva je pa pol nosilc števca. V A3M majo nekaj različnih, samo ni za vse avtomobile.

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T Če apr 01, 2004 12:47 am

justyGTR je napisal/-a:mene tut zanima če se obnese teli števci iz a3m-a? uni za 9k.

Meni merilec pritiska v turbini kar dobro deluje (by A3M). Na zacetku je malo cvilil vsakic, ko se je dvignil pritisk, ampak to se pocasi unese in "ulaufa", tako da zdej cvili samo se ko dosega ress najvisje pritiske.

Moti me pa ena druga malenkost, namrec jaz imam ta stevec namontiran na sredinski konzoli, to pomeni precej nizko in me moti to, da je med podlago stevca in ohisjem kar precej prostora, kjer svetloba osvetlitve ven tolce, tako da ponoci bolj slabo vidim kazalec. Torej, ce gledas stevec naravnost spredaj, je lepa modra osvetlitev, ce pa gledas pod kotom, pa rumena svetloba zarnice ven nabija.

Eh, ne moremo imeti vsega :) Glavno da kolkertolko tocno kaze.

Jan
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov